kkasiiiar Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Wow no to pięknie !! niezla ekipa i w domu bedzie wesoło -zazdroszcze :) Quote
Lala1307 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Carmelita robi postepy oto gdzie ja ostatnio "nakrywamy' :) Quote
kkasiiiar Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 nie pięknie ... to juz typowo domowy pies ;) wie gdzie jest najlepiej :) Quote
Lala1307 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Juz ledwo chce wychodzic na dwor, wychodzi jak musi, tak to spi na podusi, jak jest bez "konkurencji" to jest bardzo grzeczna ;) Quote
martik b Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Dobra ekipa :lol: ..tak bardzo żałuję, że Carmela nie chce do Niej dołączyć.... Quote
Lala1307 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 martik b napisał(a):Dobra ekipa :lol: ..tak bardzo żałuję, że Carmela nie chce do Niej dołączyć.... Martus uwierz mi, ze ja tez :( Quote
martik b Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Kochani ponieważ w domu u Lala1307 pojawiła się cieczka u suk to stwierdziłyśmy, że bezpieczniej będzie jesli Lucky mimo młodego wieku zostanie poddany kastracji ;) Tak więc dzisiaj miał zabieg i cięte jajka...był bardzo dzielny, poznałam psiaka dziś osobiście i jest naprawdę cudny, nie tylko piękna uroda ale również charakter, spokojny, usłuchany...niestety po jego zachowaniu widać, że w poprzednim pijackim domu nie raz musiał zostać zbity, ręce opadają :angryy: Foty: W lecznicy po premedykacji: Już w domku: Quote
Lala1307 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Lucky ma sie lepiej niz na zdjeciach wyspal sie i juz sie bawi z Lala ciekawe czy bedzie mi dane pospac? ;) Jutro wstawie zdjecia ;) Quote
katimal Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Jak się czyta taki wątki z takim zakończeniem, to można uwierzyć, że świat jednak nie jest taki zły, a na sercu robi sie lżej :) Quote
Lala1307 Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 [quote name='katimal']Jak się czyta taki wątki z takim zakończeniem, to można uwierzyć, że świat jednak nie jest taki zły, a na sercu robi sie lżej :)[/QUOTE] Masz racje ;) Chociaz jest jeszcze tyle zwierzat ktorym trzeba pomoc... :( Quote
Lorien:) Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 No tak, cudowne, szczęśliwe zakończenie dla obu psiaków :lol: Muszę więc zmienić w końcu tytuł tego wątku ;) Quote
martik b Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 [quote name='Lorien:)']No tak, cudowne, szczęśliwe zakończenie dla obu psiaków :lol: [/QUOTE] I dla takich właśnie chwil warto żyć i o nie walczyć :) Quote
martik b Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Sylwuś zmień podpis bo ci go zaraz usuną, jest niedozwolonej wielkości, zmniejsz literki i ułóż wszystko w 1 rzędzie ;) Quote
Recommended Posts