Jump to content
Dogomania

Mlad Boleslav 07.04.07 krajówka + klubowe i specjalistyczne (Czechy)

Recommended Posts

Posted

Czy ktoś planuje tam wyjazd ? Termin troszkę niefortunny ale my jedziemy. Wszelkie informacje TUTAJ

W skrócie jest to krajówka bez psów myśliwskich podlegających próbom pracy + klubowa samojedów i staffordshire bull terrierów (czy to to samo co terierów typu bull u nas ??) + specjalistyczna doga niemieckiego (na nią my się wybieramy :lol: ) i chihuahua

I termin 21.02
II termin 14.03

Opłaty na krajówce (odpowiednio I i II termin)
1. pierwszy pies 350,- Kč 450,- Kč
2. następny 300,- Kč 400,- Kč
3. klasa baby i szczeniąt 150,- Kč 200,- Kč
4. klasa weteranów 150,- Kč 200,- Kč
5. młody prezenter 80,- Kč 100,- Kč

Opłaty na klubówkach i specjalistycznych
1. pierwszy pies 400,- Kč 500,- Kč
2. następny - Kč 450,- Kč
3. klasa baby i szczeniąt 150,- Kč 250,- Kč
4. klasa weteranów 150,- Kč 250,- Kč
5. młody prezenter 80,- Kč 100,- Kč

Obsada sędziowska:
Hodan Josef a Němec Petr - dog niemiecki
Řehánek Petr - I i IX grupa
Václavík Miroslav - II grupa
Polehňa František - III grupa
Pavlíková Ludmila - V grupa
Ubrová Libuše - IX i X grupa
Dolejšová Olga - samojedy
Tichá Vladimíra - staffordshire bull terierów
Ing. Sibrtová Ivana - chihuahua

Kontaktní adresa:
INTERDOG BOHEMIA, Luční ul. 286
293 01 Mladá Boleslav
tel/fax: +420 326 327 220
fax: +420 326 331 041
e-mail: [email protected]
www.interdogbohemia.com

Numer konta itp. w formularzu zgłoszeniowym - link poniżej

Formularz zgłoszeniowy

Czy ktoś był rok temu? Jak wrażenia?

Posted

Musiałek napisał(a):
ale czy to jest ta wystawa bez CAC-A ?? coś takiego obiło mi się o uszy :razz:

Z tego co zrozumiałam to rzeczywiście krajówka jest bez CAC, a klubowe i specjalistyczne z CAC, ale z tym czeskim to u mnie cieńko :roll: . Mnie akurat interesuje specjalistyczna więc w informacje o krajówce się nie wczytywałam.

• 1 month later...
Posted

Dostałam dziś potwierdzenie mail'em przyjęcia psa. Czy ktoś się z Polski tam wybiera? Może ktoś ma namiary na jakiś sensowny nocleg w tej okolicy :lol: ?

• 2 weeks later...
Posted

No i chyba jedyni z Polski tam się wybieramy :razz: ...jakoś tak dziwnie :roll:, jeszcze tak się nam nie zdarzyło. Może jednak się ktoś ujawni :lol: .

Posted

hihi.. :lol: będziecie jedynymi przedstawicielami chyba :lol:
No to będziemy trzymać kciukasy :) (proszę nie dziękować, by nie zapeszyć) no i czekamy na info jak poszło na wystawie :)

Posted

No i wróciliśmy :lol: . Z Polski były tylko trzy dogi. Nam specjalnie nie poszło, ale mogło być gorzej :lol: i staneliśmy na IV lokacie z bdb:

Jednak na tle ogółu ocen przyznanych na tej wystawie źle nie wypadlismy, więc za tydzień znów do Czech :lol: .
Wystawa fajnie zorganizowana, duży teren. Mankament to wjazd na teren, tzn. bramka weterynaryjna strasznie przedłużał przejazd aut. Bałam się ze sie spóźnimy i wkońcu zaparkowaliśmy na chodniku i biegiem na ring. Dlatego polecam tam jechać z zapasem czasowym na parkowanie, kolejeczka była gigantyczna :).

Posted

simbiczku, pewnie, że OK :) BRAWO dla chłopczyka - to w końcu ciągle dziecko jeszcze :) (tym bardziej, że Ich dogi czasem mnie zaskakują, tym jakie są wielkie :-o ). A możesz mi przypomnieć kto sędziował ? bo wyleciało mi ze łba :roll:
No i jak mogiem prosić o katalog - please :modla: Jak Ci się nie chce pisać, albo jak jest za dużo, to może być skan albo fotka katalogu na priv :modla:

No mam nadzieję, że się spotkamy już w tą niedzielę :) :multi:

Posted

Czarne i arlekiny sędziował Nemec Petr i niestety on również jest podany w dożej obsadzie na pozostałe w tym roku wystawy w Mlada Boleslav (trochę bezsensu, ten sam sędzia na trzech zrzędu wystawach:shake: ). Dziś zeskanuje stawki i Ci prześle - domyślal się, że czarne/arlekiny :lol: . Inna sunia od nas (BIS klubu z zeszłego roku) zeszła z I bdb... to się można wściec, więc my się naszą oceną nie przejmujemy, no może troszeczkę :roll: . W niedzielę napewno będziemy :cool3: .

Posted

AKITA INU

PSY
Kl.młodzieży
HAGURO GO HARU KAZE

SUKI
Kl.pośrednia
BIBO Z ROHACOVKY

AMERYKAŃSKA AKITA

SUKI
Kl.szczeniąt
JOXA Z OLEXOVHO DVORA
Kl.młodzieży
BONNIE BRONTE CID-LAKE
Kl.otwarta
AYASHEE CID-LAKE

Posted

simbik napisał(a):
Dziś zeskanuje stawki i Ci prześle - domyślal się, że czarne/arlekiny :lol:

simbiku, to czekam ;) będę b. wdzięczna :) ale jak już skanujesz to cyknij wszystkie dogi - please :) :modla:

Posted

anovi napisał(a):
simbiku, to czekam ;) będę b. wdzięczna :) ale jak już skanujesz to cyknij wszystkie dogi - please :) :modla:

Wezmę na jutro katalog, może sie jakieś ksero trafi :roll: .