simbik Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Czy ktoś planuje tam wyjazd ? Termin troszkę niefortunny ale my jedziemy. Wszelkie informacje TUTAJ W skrócie jest to krajówka bez psów myśliwskich podlegających próbom pracy + klubowa samojedów i staffordshire bull terrierów (czy to to samo co terierów typu bull u nas ??) + specjalistyczna doga niemieckiego (na nią my się wybieramy :lol: ) i chihuahua I termin 21.02 II termin 14.03 Opłaty na krajówce (odpowiednio I i II termin) 1. pierwszy pies 350,- Kč 450,- Kč 2. następny 300,- Kč 400,- Kč 3. klasa baby i szczeniąt 150,- Kč 200,- Kč 4. klasa weteranów 150,- Kč 200,- Kč 5. młody prezenter 80,- Kč 100,- Kč Opłaty na klubówkach i specjalistycznych 1. pierwszy pies 400,- Kč 500,- Kč 2. następny - Kč 450,- Kč 3. klasa baby i szczeniąt 150,- Kč 250,- Kč 4. klasa weteranów 150,- Kč 250,- Kč 5. młody prezenter 80,- Kč 100,- Kč Obsada sędziowska: Hodan Josef a Němec Petr - dog niemiecki Řehánek Petr - I i IX grupa Václavík Miroslav - II grupa Polehňa František - III grupa Pavlíková Ludmila - V grupa Ubrová Libuše - IX i X grupa Dolejšová Olga - samojedy Tichá Vladimíra - staffordshire bull terierów Ing. Sibrtová Ivana - chihuahua Kontaktní adresa: INTERDOG BOHEMIA, Luční ul. 286 293 01 Mladá Boleslav tel/fax: +420 326 327 220 fax: +420 326 331 041 e-mail: [email protected] www.interdogbohemia.com Numer konta itp. w formularzu zgłoszeniowym - link poniżej Formularz zgłoszeniowy Czy ktoś był rok temu? Jak wrażenia? Quote
Musiałek Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 ale czy to jest ta wystawa bez CAC-A ?? coś takiego obiło mi się o uszy :razz: Quote
simbik Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Musiałek napisał(a):ale czy to jest ta wystawa bez CAC-A ?? coś takiego obiło mi się o uszy :razz: Z tego co zrozumiałam to rzeczywiście krajówka jest bez CAC, a klubowe i specjalistyczne z CAC, ale z tym czeskim to u mnie cieńko :roll: . Mnie akurat interesuje specjalistyczna więc w informacje o krajówce się nie wczytywałam. Quote
simbik Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Dostałam dziś potwierdzenie mail'em przyjęcia psa. Czy ktoś się z Polski tam wybiera? Może ktoś ma namiary na jakiś sensowny nocleg w tej okolicy :lol: ? Quote
simbik Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Nikt kto jedzie się co prawda nie ujawnił:lol: , ale mam informacje, że mamy już plan sędziowania: http://www.interdogbohemia.com/html/kruhy_7_4_07.html Quote
simbik Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 No i chyba jedyni z Polski tam się wybieramy :razz: ...jakoś tak dziwnie :roll:, jeszcze tak się nam nie zdarzyło. Może jednak się ktoś ujawni :lol: . Quote
anovi Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 hihi.. :lol: będziecie jedynymi przedstawicielami chyba :lol: No to będziemy trzymać kciukasy :) (proszę nie dziękować, by nie zapeszyć) no i czekamy na info jak poszło na wystawie :) Quote
simbik Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 No i wróciliśmy :lol: . Z Polski były tylko trzy dogi. Nam specjalnie nie poszło, ale mogło być gorzej :lol: i staneliśmy na IV lokacie z bdb: Jednak na tle ogółu ocen przyznanych na tej wystawie źle nie wypadlismy, więc za tydzień znów do Czech :lol: . Wystawa fajnie zorganizowana, duży teren. Mankament to wjazd na teren, tzn. bramka weterynaryjna strasznie przedłużał przejazd aut. Bałam się ze sie spóźnimy i wkońcu zaparkowaliśmy na chodniku i biegiem na ring. Dlatego polecam tam jechać z zapasem czasowym na parkowanie, kolejeczka była gigantyczna :). Quote
anovi Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 simbiczku, pewnie, że OK :) BRAWO dla chłopczyka - to w końcu ciągle dziecko jeszcze :) (tym bardziej, że Ich dogi czasem mnie zaskakują, tym jakie są wielkie :-o ). A możesz mi przypomnieć kto sędziował ? bo wyleciało mi ze łba :roll: No i jak mogiem prosić o katalog - please :modla: Jak Ci się nie chce pisać, albo jak jest za dużo, to może być skan albo fotka katalogu na priv :modla: No mam nadzieję, że się spotkamy już w tą niedzielę :) :multi: Quote
simbik Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Czarne i arlekiny sędziował Nemec Petr i niestety on również jest podany w dożej obsadzie na pozostałe w tym roku wystawy w Mlada Boleslav (trochę bezsensu, ten sam sędzia na trzech zrzędu wystawach:shake: ). Dziś zeskanuje stawki i Ci prześle - domyślal się, że czarne/arlekiny :lol: . Inna sunia od nas (BIS klubu z zeszłego roku) zeszła z I bdb... to się można wściec, więc my się naszą oceną nie przejmujemy, no może troszeczkę :roll: . W niedzielę napewno będziemy :cool3: . Quote
simbik Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Agappe napisał(a):simbik masz też staweczki innych grup??? A mam :cool3: ...a pewnie Cię interesują akity:roll: ? Quote
simbik Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 AKITA INU PSY Kl.młodzieży HAGURO GO HARU KAZE SUKI Kl.pośrednia BIBO Z ROHACOVKY AMERYKAŃSKA AKITA SUKI Kl.szczeniąt JOXA Z OLEXOVHO DVORA Kl.młodzieży BONNIE BRONTE CID-LAKE Kl.otwarta AYASHEE CID-LAKE Quote
simbik Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 dorotal napisał(a):Ale to krajowka bez CAC Tak zgadza się :lol:, ale na klubowych i specjalistycznych już był niezły tłumek :cool3: . Quote
dorotal Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Dlatego tam bylo ich wiecej :lol: Dla innych ras to tylko pokazanie psa Quote
Agappe Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 dorotal napisał(a):Ale to krajowka bez CAC jak to bez CAC????? to jakie tytuły się tam przyznaje?? Quote
Agappe Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 dorotal napisał(a):Krajsky vitez :lol: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Quote
Błyskotka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 A mogę prosić o stawkę Chow Chow :loveu:. Quote
simbik Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 CHOW CHOW PSY Kl.baby JOKER OF MAULE Kl.championów MENNY HUSARUVKA Kl.weteranów PRINCE CHARLES OD VEVERKY Quote
Błyskotka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Dziękuję bardzo :multi:. Kurcze ale ich malutko. A nie wiecie czy w Czechach jest tak samo jak u Nas czyli że weterani idą o porównanie o rasę ? Quote
anovi Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 simbik napisał(a):Dziś zeskanuje stawki i Ci prześle - domyślal się, że czarne/arlekiny :lol: simbiku, to czekam ;) będę b. wdzięczna :) ale jak już skanujesz to cyknij wszystkie dogi - please :) :modla: Quote
simbik Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 anovi napisał(a):simbiku, to czekam ;) będę b. wdzięczna :) ale jak już skanujesz to cyknij wszystkie dogi - please :) :modla: Wezmę na jutro katalog, może sie jakieś ksero trafi :roll: . Quote
Recommended Posts