Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ocelot']Może, a na Tediego też odjąć jego deklaracje?
W sumie to możemy na razie poczekać. Bo teraz jak ma Żuk zapłacony hotelik to mi sie nie spieszy, sytuacja będzie znowu pilna jak się termin zbliży.[/QUOTE]

Czyli za Tedika 130? Chyba można. To wtedy w lutym już tylko połowa będzie do nazbierania.

Posted (edited)

[quote name='Neris']Czyli za Tedika 130? Chyba można. To wtedy w lutym już tylko połowa będzie do nazbierania.[/QUOTE]
Dziekujemy Telimenie za włatę:)
Nie wiem u Tedika jak to jest z deklaracją znajomych Lolki. Najlepiej niech konkretnie się ich spyta i jesli sie wycofali to i my wycofamy deklarację.
No nic czekamy na nią niech sie wypowie.

Lolka ma jeszcze inne psy u Ciebie?

Edited by ocelot
Posted

[quote name='ocelot']Dziekujemy Telimenie za włatę:)
Nie wiem u Tedika jak to jest z deklaracją znajomych Lolki. Najlepiej niech konkretnie się ich spyta i jesli sie wycofali to i my wycofamy deklarację.
No nic czekamy na nią niech sie wypowie.

Lolka ma jeszcze inne psy u Ciebie?[/QUOTE]
Na pewno ma deklarację na Diare - wiem bo akurat jestem skarbnikiem Diary

Posted

kliknijcie proszę... może ktoś się zakocha

[url]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.403578169725898.61048120.184544248295959&type=1[/url]

Posted

[quote name='ocelot']No to musimy czekać.[/QUOTE]

Ja rozpiszę na własną odpowiedzialność, nie może kasa wisieć od listopada.

deklaracje listopad/grudzień
Żunio 2 x 10zł = 20zł
Tediś 2 x 35zł = 70zł
Diara 2 x 10zł = 20zł
razem 110zł

135,97zł pójdzie na Maksa.

Znajomi Loli od dawna nie płacą, dlatego na razie za listopad/grudzień jest 2 x 35zł za Tedika, potem Lola powie jaką część ich deklaracji weźmie na siebie. Za styczeń nie mam na razie za żadnego psa Loli nic.

Posted

..............oj....jak tu zaczac....................na Zunia leci dzis 10 zl,na tedisia 100 .........jakos musze go sama podratowac ,skoro moi znajomi juz nie chca:(...(wlasciwe to juz nie sa to moi znajomi:angryy:)...........z Zuniem jest tu ok sadze,na watku tedisia napisze co i jak zeby nie siac juz wiecej zametu:(..............przepraszam Zuczku,ze nie bywam juz prawie wcale,ale nie mam na to wplywu,z checia zasiadlabym znow przy kompie i skupila sie na konkretniejszej pomocy psom,niestety teraz pozostaje to w sferze moich marzen...............

• 2 weeks later...
Posted

Śniegu napadało po pachy to się gadać nie chce!
Dopiero odśnieżałam 300m drogi żeby chociaż ścieżkę zrobić i znowu sypie :placz:

Ale Dudu zdrowe, wszystko u niego w porządku.

Posted

[quote name='Lolalola']..............oj....jak tu zaczac....................na Zunia leci dzis 10 zl,na tedisia 100 .........jakos musze go sama podratowac ,skoro moi znajomi juz nie chca:(...(wlasciwe to juz nie sa to moi znajomi:angryy:)...........z Zuniem jest tu ok sadze,na watku tedisia napisze co i jak zeby nie siac juz wiecej zametu:(..............przepraszam Zuczku,ze nie bywam juz prawie wcale,ale nie mam na to wplywu,z checia zasiadlabym znow przy kompie i skupila sie na konkretniejszej pomocy psom,niestety teraz pozostaje to w sferze moich marzen...............[/QUOTE]
Lolka to jeszcze 10 zł. dopisać u Neris za Żukosława?

Dziękuje Basiaaap za wpłatę stycznową:)

Posted

[quote name='ocelot']Lolka to jeszcze 10 zł. dopisać u Neris za Żukosława?

Dziękuje Basiaaap za wpłatę stycznową:)[/QUOTE]

tak dopisac prosze,kaska juz na pewno jest w hoteliku:)

Posted

Tak, już jest, czyli razem z poprzednimi 20 mamy 30 zeta!

A Dudu jest TAAAAKIE GRZECZNE! Śpi w domu w kuchni, wpada do pokoju kiedy podnieca się bliskością kolacji, a siusia już tylko na podwórku!

Posted

[quote name='Neris']Tak, już jest, czyli razem z poprzednimi 20 mamy 30 zeta!

A Dudu jest TAAAAKIE GRZECZNE! Śpi w domu w kuchni, wpada do pokoju kiedy podnieca się bliskością kolacji, a siusia już tylko na podwórku![/QUOTE]

Super!!!! Dzielny chłopak!!!!

Posted

[quote name='Syla']Odwiedzam Żuczka, bo ponad 2 miesiące mnie tutaj, nie było.Wpłaciłam dzisiaj, jednookiemu, za styczeń i luty.Pozdrawiam serdecznie.[/QUOTE]

Pieniążki juz na koncie:) Dziekuję. Odwiedzaj nas częściej. Zakupiłam Dudusiowi pakiet ogłoszeń i cierpliwie czekam aż zostaną zrealizowane.