Neris Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Aparat się zepsuł na spacerze :-( Na ekranie migają niebieskie i czerwone paski i to wszystko. Dudu strasznie chce biec z innymi psami, okropnie ciągnie, skacze jak mały konik. Dzisiaj go wzięłam na flexi, ale nie był to dobry pomysł, jest to dla niego za krótkie. Boję się go puścić luzem, nie wiem czy w ogóle rozumie o co chodzi i że trzeba wracać z wszystkimi. Wracając ze spaceru szedł już normalnie, grzecznie. Może nie przy nodze, ale nie ciągnął. Quote
ocelot Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 Ach ten Żuczek, gdybym mogła to byłby mój:( Quote
Neris Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Miałybyście ubaw, na 100% :evil_lol: Najbardziej jak wybija się z 4 łap, skacze w powietrze i stamtąd ląduje z przeraźliwym wrzaskiem. To jego metoda na oszczekiwanie psów. Aparat wysłałam do Olympusa, mają 14 dni na naprawę więc mam nadzieję go niebawem dostać z powrotem :( Sąsiad powiedział, że Dudu to miniaturowy rotweiller. Quote
piescofajnyjest Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 hehehhehehhe:) moze go tak oglaszac;) Quote
Neris Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Jednooki miniaturowy rotweiller, z bardzo małym rozumkiem :) Dudu czasami zapomina, że już zjadł kolację, i kiedy widzi że swoją miskę dostaje Mietek (który je ostatni i najpóźniej), biegnie do jego miski i szczeka. W zasadzie do Żuczkowego szczekania bardziej pasuje PIŁUJE. MIetek go cznia, je sobie powoli, Żuczek z odległości około metra podskakuje w powietrze i kwiczy. Trochę mi go żal, ale nie mogę mu w takiej sytuacji dawać przekąski, bo uzna, że nagradzam szczekanie. Quote
Lolalola Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 [quote name='Neris']Miałybyście ubaw, na 100% :evil_lol: Najbardziej jak wybija się z 4 łap, skacze w powietrze i stamtąd ląduje z przeraźliwym wrzaskiem. To jego metoda na oszczekiwanie psów. Aparat wysłałam do Olympusa, mają 14 dni na naprawę więc mam nadzieję go niebawem dostać z powrotem :( Sąsiad powiedział, że Dudu to miniaturowy rotweiller.[/QUOTE] umarlam ze smiechu:):):):)........a ktory to pies byl u Ciebie rasy FISBULL,bo byl taki hehehhehe????? Dudu musi byc bardzo smieszny,bardzo sie ciesze,ze nie jest w schronie -jemu z ta jego innoscia musialo byc megaaaaaa ciezko,zreszta widac na pierwszych zdjeciach..... do zobaczenia Dudu na dogo soon;) Quote
Neris Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='Lolalola']umarlam ze smiechu:):):):)........a ktory to pies byl u Ciebie rasy FISBULL,bo byl taki hehehhehe????? Dudu musi byc bardzo smieszny,bardzo sie ciesze,ze nie jest w schronie -jemu z ta jego innoscia musialo byc megaaaaaa ciezko,zreszta widac na pierwszych zdjeciach..... do zobaczenia Dudu na dogo soon;)[/QUOTE] FISBUL to Poker, czarny i łypie na ludzi. Dofi to wg sąsiada JASZCZUR bo ma łeb jak żmija i patrzy zmrużonymi oczami. Quote
piescofajnyjest Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 hehehe:) ciekawe towarzystwo...... Quote
Agula99 Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Zaglądajcie, rozsyłajcie, pomagajcie!!! [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233092-POWIESZONY-HUSKY!-Potrzebne-wsparcie!?p=19754874#post19754874[/url] Quote
Lolalola Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='piescofajnyjest']czesc rotti:)))[/QUOTE] Rotti:)Zuniopynio:) Quote
Neris Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Dudu nie lubi wędkarzy z długimi wędkami, ale tylko zza płotu. Dzisiaj taki pan przechodził, objuczony strasznie, Dudu go oszczekał. Ale już na spacerze nad rzeką ma takiego pana w nosie. Zamówiłam nowe, cienkie linki treningowe na spacery z psami, na flexi jest z nim niewygodnie, zobaczymy czy się sprawdzą. Quote
piescofajnyjest Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 moze wegorze moze plotki bedzie lowil nasz Zunio slodki;) Quote
ocelot Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 Zbliża się czas oplacenia hoteliku, a Żuczkowi na niego brakuje w tym miesiącu okolo 60 zl. Quote
Lolalola Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 skoro tak to ja natychmiast sle do Neris moje male conieco.... Quote
Lolalola Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 wyslalam do Neris za 2 miechy kaske dla Duduwedkarza;) Quote
ocelot Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 [quote name='Lolalola']wyslalam do Neris za 2 miechy kaske dla Duduwedkarza;)[/QUOTE] super dziekuję:) Ja jutro porozsyłam pw. Quote
ocelot Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 [B]Kochani bardzo proszę o wpłaty dla Żuczka, już powinniśmy opłacić hotelik, a brakuje 50 zł.[/B] Quote
ocelot Posted October 11, 2012 Author Posted October 11, 2012 Jeszcze niecałe 20 zl. nam brakuje i zapłacę za hotelik.... Quote
Neris Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Wpłata 20zł od Lolalola została odnotowana? Quote
Recommended Posts