piescofajnyjest Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 a co tu taka cisza????? gdzie sa wszyscy???? Quote
ocelot Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 [quote name='piescofajnyjest']a co tu taka cisza????? gdzie sa wszyscy????[/QUOTE] Jesteśmy i czekamy na wieści:) [B]WPLYWY LIPIEC:[/B] basiap 160 zł. (16.07.12) Lolalola - 20 zł. (18.07.12) - u Neris ocelot - 10 zł. (20.07.12) Marmosia - 40 zł. (29.07.12) [B]RAZEM:[/B] [B]230[/B][B] zł.[/B] [B]WPŁYWY SIERPIEŃ:[/B] Negra&Anna - 40 zł. (06.08.12) [B]RAZEM: 40 zł.[/B] [B]RAZEM WPŁYWY:[/B] [B]1646,50 ZŁ.[/B] [B]WYDATKI:[/B] Hotelik - 250 zł. (11.03.12). obróżka - 39 zł. (18.03.12) Hotelik - 250 zł. (11.04.12) Hotelik - 250 zł. (10.05.12) Transport - 60 zł. (10.05.12) Hotelik - 250 zł. (12.06.12) ogłoszenia - 15 zł. (06.06.12) Hotelik - 250 zł. (10.07.12) [B]RAZEM:[/B] [B]1364 zł. [/B] [B]RAZEM: 282,50 zł.[/B] (20 zl. u Neris) Dziękujemy:smile: Quote
Neris Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Dudu ma się dobrze, dzisiaj mu przyszyłam kiltixa do obroży bo ciągle go gubił, mam nadzieję że teraz obroża będzie na psie na dłużej. Jutro odbieram z naprawy laptopa i oddaję modem, może mi dadzą lepszy zastępczy, teraz żeby wejść do internetu muszę się łączyć przez nokię, a to spore utrudnienie. Quote
Lolalola Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 witaj Dudu:)wybacz ,ze dawno Cie nie odwiedzalam,ale wiesz,ze ja zawsze mysle o Was malych zbojach;) Quote
piescofajnyjest Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 ja tez mysle...ale mam odwiedziny teraz:) Quote
ocelot Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 Oplaciłam hotelik:) [B]RAZEM: 32,50 zł.[/B] (20 zl. u Neris) Dziękujemy:smile: Nie odliczylam z prędkości 20 zł. od Lololali, ale odliczę za miesiąc nie ucieknie:) Quote
cancer43 Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Pomimo że Neris mieszka niedaleko stolicy łatwiej byłoby się z nią kontaktować za pomocą tamtamów . Albo gołębi...... Quote
Lolalola Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 no wlasnie jednego golebia chyba jutro jej posle...............nawet smsy nie dochodza....dramat:( Quote
Tymonka Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Starsza , prawie zjedzona przez larwy much pudlica potrzebuje pomocy ! [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/230619-Pudlica-zjadana-%C5%BCywcem-przez-larwy-much-szuka-DS-DT-i-funduszy-na-leczenie-!?p=19508796#post19508796"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230619-Pudlica-zjadana-żywcem-przez-larwy-much-szuka-DS-DT-i-funduszy-na-leczenie-!?p=19508796#post19508796[/URL] Quote
Neris Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 [quote name='Lolalola']no wlasnie jednego golebia chyba jutro jej posle...............nawet smsy nie dochodza....dramat:([/QUOTE] A kiedy mi wysyłałaś? Nokia się loguje do sieci raz na parę godzin i na kilka minut, wystarcza na telefon do matki :eviltong:, na Abrę i Gagatę już nie za bardzo wystarczyło. Opanowałam już w miarę naprawionego laptopa, teraz aparat fotograficzny się w ogóle nie włącza. Zakup aparatu to teraz naprawdę wyższa potrzeba, bez niego jak bez ręku, lubię robić zdjęcia łobuziakom. Dudu jest grzeczny, teraz już minęły upały, jest wręcz chłodnawo, więc psy odzyskały normalny poziom aktywności. Nie wiem jak go oduczyć zajadłego ujadania, kiedy np przychodzi listonosz Żuczek wygląda jak najwścieklejszy pies świata. Jego zdjęcie mogłoby służyć jako reklamówka szczepionek, skacze z wyszczerzonymi zębami. Oczywiście po wpuszczeniu intruza za furtkę zaczyna go olewać... Quote
ocelot Posted August 16, 2012 Author Posted August 16, 2012 Dziękuję za wpłaty od basiap i Syli:) Quote
piescofajnyjest Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Zunio to pies zaczepno-obronny:eviltong: Quote
Neris Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Z tą obronnością to bym nie przesadzała ;), ale nawyzywać umie. Quote
Lolalola Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='Neris']A kiedy mi wysyłałaś? Nokia się loguje do sieci raz na parę godzin i na kilka minut, wystarcza na telefon do matki :eviltong:, na Abrę i Gagatę już nie za bardzo wystarczyło. Opanowałam już w miarę naprawionego laptopa, teraz aparat fotograficzny się w ogóle nie włącza. Zakup aparatu to teraz naprawdę wyższa potrzeba, bez niego jak bez ręku, lubię robić zdjęcia łobuziakom. Dudu jest grzeczny, teraz już minęły upały, jest wręcz chłodnawo, więc psy odzyskały normalny poziom aktywności. Nie wiem jak go oduczyć zajadłego ujadania, kiedy np przychodzi listonosz Żuczek wygląda jak najwścieklejszy pies świata. Jego zdjęcie mogłoby służyć jako reklamówka szczepionek, skacze z wyszczerzonymi zębami. Oczywiście po wpuszczeniu intruza za furtkę zaczyna go olewać...[/QUOTE] dzien wczesniej jak to pisalam, zadnego raportu nie dostalam i odpowiedzi wiec wiem,ze nie dostalas eski,zreszta Twoje do mnie tez nie dochodza......... jak nam przerwalo w pl,to tez pozniej kapa, ja juz nie wiem....nie wiem czy probowalas do mnie dzwonic bo ja juz zrezygnowalam kompletnie:/ Quote
Neris Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Ja latałam po skarpie szukając zasięgu, ale nie udało się. Dzisiaj w pierony wyłączyłam telefon bo ludzie dzwonią a ja gulgoczę. Jutro poobdzwaniam zainteresowanych z Warszawy bo jadę po zakupy. Dudu jest piaskowym ludkiem, na górnej skarpie jest czysty żywy piasek a Dudu i Tedi się w tym z lubością kulają. Tedi wykulał się też w koperku, którego cały zagonek zasiałam, ładnie wszystko wzeszło i już jest od razu suszono-zmiażdżone. Quote
Lolalola Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='Neris']Ja latałam po skarpie szukając zasięgu, ale nie udało się. Dzisiaj w pierony wyłączyłam telefon bo ludzie dzwonią a ja gulgoczę. Jutro poobdzwaniam zainteresowanych z Warszawy bo jadę po zakupy. Dudu jest piaskowym ludkiem, na górnej skarpie jest czysty żywy piasek a Dudu i Tedi się w tym z lubością kulają. Tedi wykulał się też w koperku, którego cały zagonek zasiałam, ładnie wszystko wzeszło i już jest od razu suszono-zmiażdżone.[/QUOTE] Tedi superkooperduper:)a widzisz jaki Dudu i Tedi sa pomocni:eviltong: Quote
Neris Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Tak, bardzo! Tedi jak tylko zobaczy, że Biały się rusza w kojcu, wyrywa spod krzaka z opętańczym wrzaskiem. Już ze 3 razy mało nie padłam na zawał bo akurat siedziałam obok tego krzaka. Dudu jest w zasadzie grzeczny, wczoraj zapoznawałam go ze szczeniakami i był bardzo zainteresowany zabawą, niestety małe są za małe i nie kumają, że te jego dziwne podrygi to zabawa, przypadają do ziemi i czekają aż DUdu-pocisk przeleci wierzchem Quote
ocelot Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 Sobie tak myślę, że trzeba nowy pakiet gdzieś Dudusiowi wynaleźć:) A małe jamniorki nie doceniają Dudusia ot co:) Quote
cancer43 Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='ocelot']Sobie tak myślę, że trzeba nowy pakiet gdzieś Dudusiowi wynaleźć:) A małe jamniorki nie doceniają Dudusia ot co:)[/QUOTE] Święte słowa,Ocelot.. Quote
Lolalola Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 oj bardzo bym chciala zobaczyc te podrygi Dudowe nad parowkami:) Neris nagraj blagam jakis filmik,to musi byc bardzo smieszne;) Quote
Neris Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='Lolalola']oj bardzo bym chciala zobaczyc te podrygi Dudowe nad parowkami:) Neris nagraj blagam jakis filmik,to musi byc bardzo smieszne;)[/QUOTE] Czym za przeproszeniem? CHyba zębami własnymi:( Quote
Lolalola Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='Neris']Czym za przeproszeniem? CHyba zębami własnymi:([/QUOTE] no myslalam,ze chociaz fonem sie da...... Quote
Recommended Posts