Maga100 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 [quote name='dbsst'][COLOR=darkred]hahhahaha koło wzajemniej adoracji działa i przyjmuje chętnych[/COLOR] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/quote] [B]o taaaak. zawsze możesz liczyć na miłe słowo, na współczucie, dobre rady, papatki i dzieńdoberki :diabloti: [/B] Quote
dbsst Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 bardzo ładne te prace liczymy na zdjęcia Twoich de coś tam ;) hahah WAZELINA WAZELINA WAZELINA :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :multi: dolinowo jak widzisz jest w każdej galeri przepraszam w każdym foto-blogu przynajmniej raz w tygodniu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]ale prawie robi wielka roznice[/B]:evil_lol:[/quote] przez to piekielne forum spać nie moge :angryy: :angryy: :angryy: [quote name='Maga100'][B]o taaaak. zawsze możesz liczyć na miłe słowo, na współczucie, dobre rady, papatki i dzieńdoberki :diabloti: [/B][/quote] o tak , tak :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 [quote name='Maga100'][B]o taaaak. zawsze możesz liczyć na miłe słowo, na współczucie, dobre rady, papatki i dzieńdoberki :diabloti: [/B][/quote] a pomarańczowa Maga ma w tym juz pierwszego Dogmana to pierwszy stopień w dog-karate :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 [quote name='Vectra']aha :cool1: [/quote] [B]buhahahhahaha, ona dalej nie zrozumiała :roflt: :roflt:[/B] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 [quote name='Maga100'][B]o taaaak. zawsze możesz liczyć na miłe słowo, na współczucie, dobre rady, papatki i dzieńdoberki :diabloti: [/B][/quote] [B]no tak Madziu...i Ty to mowisz??? jak ja nawet nie moge od Ciebie pozyczyc tej skórki pomarańczy?????:angryy: [/B] [B]nie mogalm dzis ciasteczek owsianych przez Ciebie zrobic...bo chlopaki na bank nie maja[/B]...:evil_lol: Quote
dbsst Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 [quote name='Maga100'][B]buhahahhahaha, ona dalej nie zrozumiała :roflt: :roflt:[/B][/quote] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 [quote name='Vectra']przez to piekielne forum spać nie moge :angryy: :angryy: :angryy: o tak , tak :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] [B]no cos w tym jest...a juz napewno sporo racji...ja tez juz miałam isc do łózia...[/B]:diabloti: [B]pol godziny temu...jakos nie dotarłam tam jeszcze[/B]...:angryy: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 [quote name='dbsst']:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote] [B]zrozumiała, zrozumiała...sie droczy a Madzia to wie...[/B] [B]mnie troche zna[/B].....:lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 [quote name='Maga100'][B]buhahahhahaha, ona dalej nie zrozumiała :roflt: :roflt:[/B][/quote] [B]a Ty pojełas w lot......???[/B] Quote
Vectra Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]no cos w tym jest...a juz napewno sporo racji...ja tez juz miałam isc do łózia...[/B]:diabloti: [B]pol godziny temu...jakos nie dotarłam tam jeszcze[/B]...:angryy:[/quote] przyzwyczajaj się :evil_lol: to wciąga jak bagno :angryy: :angryy: ponad rok tak już tu kwitne :shake: te baby się przykleiły :evil_lol: i jeszcze ciągają czasem po nocach po jakiś knajpach :mad: :mad: demoralizują mnie taką miłą i grzeczną dziewczynke :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 :eviltong: :eviltong: [quote name='Vectra']przyzwyczajaj się :evil_lol: to wciąga jak bagno :angryy: :angryy: ponad rok tak już tu kwitne :shake: te baby się przykleiły :evil_lol: i jeszcze ciągają czasem po nocach po jakiś knajpach :mad: :mad: demoralizują mnie taką miłą i grzeczną dziewczynke :loveu:[/quote] [B]a łyżka na to niemozliwe....:eviltong: [/B] [B]Ty i grzeczna? no , ze miła to ok..ale grzeczna?? moze grzeszna:diabloti: [/B] Quote
Vectra Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 [quote name='Maga100'][B]buhahahhahaha, ona dalej nie zrozumiała :roflt: :roflt:[/B][/quote] :angryy: :angryy: :angryy: już cię nie lubie :eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: idz się popłacz :eviltong: :diabloti: Quote
dbsst Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 [quote name='Vectra']przyzwyczajaj się :evil_lol: to wciąga jak bagno :angryy: :angryy: ponad rok tak już tu kwitne :shake: te baby się przykleiły :evil_lol: i jeszcze ciągają czasem po nocach po jakiś knajpach :mad: :mad: demoralizują mnie taką miłą i grzeczną dziewczynke :loveu:[/quote] Ciebie to Ciebie ale przez sieć demoralizuja i TWOJE GRZECZNE PSY !!!!!!!!!!!!! Quote
dbsst Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 [quote name='Vectra']:angryy: :angryy: :angryy: już cię nie lubie :eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/quote] :crazyeye: :crazyeye: to TY ją LUBIŁAŚ :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :-o :-o Quote
Maga100 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 [quote name='Vectra']przyzwyczajaj się :evil_lol: to wciąga jak bagno :angryy: :angryy: ponad rok tak już tu kwitne :shake: [SIZE=7]te baby się przykleiły[/SIZE] :evil_lol: i jeszcze ciągają czasem po nocach po jakiś knajpach :mad: :mad: demoralizują mnie taką miłą i grzeczną dziewczynke :loveu:[/quote] [B]ja się mogę odkleić :diabloti: ale to będzie bolało :diabloti: jak stary plaster :diabloti: [/B] [B]a potem pozostanie ci już tylko płacz nocami z tęsknoty i stracona miłością :diabloti: [/B] Quote
Vectra Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 [quote name='dbsst']Ciebie to Ciebie ale przez sieć demoralizuja i TWOJE GRZECZNE PSY !!!!!!!!!!!!![/quote] one już przywykły do kiepskiej opinii :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a ja jestem bardzo GRZECZNA :loveu: miła , uczynna , ciepła , ohh i ahhh :loveu: :diabloti: nie to co ta :hmmmm: jak jej tam no :hmmmm: no ta co uciekła z Warszawy :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 [quote name='Vectra']:angryy: :angryy: :angryy: już cię nie lubie :eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: idz się popłacz :eviltong: :diabloti:[/quote] [B]to ja pojde ciuchutko w kąciku pochlipac.....:bigcry: :bigcry: co tu bede tak sama siedziec[/B]:shake: [B]no dobra zył sobie nie podetne i ran kłutych i szarpanych nie zadam....trudno musze z tym zyc[/B]....:evil_lol: :cry: Quote
Hanna R. Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 [CENTER][B]Magdaleno - popatrz, popatrz, chwilę mnie tu nie było ... i co ???[/B] [B] I Twoja Galeria, która goniła już ostatkiem sił podupadajac coraz bardziej i bardziej - [/B] [B]TERAZ ROZKWITŁA W PIĘKNYM PĘDZIE [/B] [B]Popatrz, babo - ile jeden promyczek złoty delikatnej, subtelnej osóbki moze zrobic zamieszania. [/B] [B]ON CI ROZŚWIETLIŁ GALERIĘ, OŻYWIŁ JĄ I PODRASOWAŁ. nAWET ROZWESELIŁ nas, SMUTNYCH I SZARYCH BYWALCOW PRZEMYKAJĄCYCH SIĘ CHYŁ[/B] [B]Podziękuj PROMYCZKOWI AGUŃCI - PANIUŃCI. Ona, to ONA URATOWAŁA TWOJĄ DOGORYWAJĄCĄ GALERIĘ.[/B] :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: [/CENTER] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 [quote name='Maga100'][B]ja się mogę odkleić :diabloti: ale to będzie bolało :diabloti: jak stary plaster :diabloti: [/B] [B]a potem pozostanie ci już tylko płacz nocami z tęsknoty i stracona miłością :diabloti: [/B][/quote] [B]ocho...Madzi chyba dobrze dzis w pracy poszło[/B]:diabloti: [B]taka kochana i do rany dzis jest[/B] :loveu: Quote
Vectra Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]to ja pojde ciuchutko w kąciku pochlipac.....:bigcry: :bigcry: co tu bede tak sama siedziec[/B]:shake: [B]no dobra zył sobie nie podetne i ran kłutych i szarpanych nie zadam....trudno musze z tym zyc[/B]....:evil_lol: :cry:[/quote] moja droga , tamte słowa nie były skierowane do Ciebie :cool3: tylko do tej wstrętniej , niewspółczującej mojej byłej przyjaciócki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 [quote name='Vectra']one już przywykły do kiepskiej opinii :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a ja jestem bardzo GRZECZNA :loveu: miła , uczynna , ciepła , ohh i ahhh :loveu: :diabloti: nie to co ta :hmmmm: jak jej tam no :hmmmm: no ta co uciekła z Warszawy :evil_lol: :evil_lol:[/quote] [B]tak sadzisz , ze juz przywykły??no nie wiem, nie wiem...:crazyeye: [/B] [B]a czy ktos to kiedys widział czy tez doswiadczył?? ze Ty taka kochana , miła, słodka, i ciepła jestes????masz na to papier???:diabloti: [/B] [B]a to ze uciekla z Wawy to fakt..i jakbys chciala dac jej kuksanca to daj znak..bedziem razem dupsko tłuc...bo ja nie mam z kim na spacery chadzac....:angryy: :angryy: :angryy: [/B] Quote
dbsst Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 [quote name='Vectra']one już przywykły do kiepskiej opinii :evil_lol: a ja jestem bardzo GRZECZNA :loveu: miła , uczynna , ciepła , ohh i ahhh :loveu: :diabloti: nie to co ta :hmmmm: jak jej tam no no ta co uciekła z Warszawy :evil_lol: [/quote] uciekinierka się nazywa :evil_lol: miła i czuła osobo z uśmiechem na uście w dobrym tonie i o wspaniałym guscie (ale mi się rymuje :evil_lol: :evil_lol: jestem MC debe co ma w gębie glebe :evil_lol: :evil_lol: rymy składam jak modliszka co ucieka z mego pyszczka:evil_lol: :evil_lol: ) [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]ocho...Madzi chyba dobrze dzis w pracy poszło[/B]:diabloti: [B]taka kochana i do rany dzis jest[/B] :loveu:[/quote] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [quote name='HankaRupczewska'][CENTER][B]Magdaleno - popatrz, popatrz, chwilę mnie tu nie było ... i co ???[/B][/CENTER] [CENTER][B]I Twoja Galeria, która goniła już ostatkiem sił podupadajac coraz bardziej i bardziej - [/B] [B]TERAZ ROZKWITŁA W PIĘKNYM PĘDZIE [/B] [B]Popatrz, babo - ile jeden promyczek złoty delikatnej, subtelnej osóbki moze zrobic zamieszania. [/B] [B]ON CI ROZŚWIETLIŁ GALERIĘ, OŻYWIŁ JĄ I PODRASOWAŁ. nAWET ROZWESELIŁ nas, SMUTNYCH I SZARYCH BYWALCOW PRZEMYKAJĄCYCH SIĘ CHYŁ[/B][/CENTER] [CENTER][B]Podziękuj PROMYCZKOWI AGUŃCI - PANIUŃCI. Ona, to ONA URATOWAŁA TWOJĄ DOGORYWAJĄCĄ GALERIĘ.[/B][/CENTER] [CENTER]:lilangel: :lilangel:[/CENTER] [/quote] zwariowała HANIA JEST MIŁA masz goraczke podac wode z miodem i cytrynką sprawdzic temometr :cool1: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 [quote name='dbsst']:crazyeye: :crazyeye: to TY ją LUBIŁAŚ :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :-o :-o[/quote] [B]a to dziękuje bardzo tak...dziękuje...[/B] [B]ona mnie juz prawie kochała....miloscia pierwsza i na wciąż....:loveu: [/B] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 [quote name='Vectra']moja droga , tamte słowa nie były skierowane do Ciebie :cool3: tylko do tej wstrętniej , niewspółczującej mojej byłej przyjaciócki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] [B]no skoro tak...to cofam...nie wszystko ale czesc[/B]....:cool1: Quote
Recommended Posts