Agunia-Pańciunia) Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 i lasek.... [IMG]http://www.imagic.pl/files//2018/Futrzak/spacer88.jpg[/IMG] Quote
SiedzacyWoll2 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 A tu Sabinka ma 4 dni [IMG]http://img57.imageshack.us/img57/2628/mojpieskwi066qm.jpg[/IMG] to ta ktora jako jedyna jest przodem do zdjecia miedzy przednimi lapkami . Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='SiedzacyWoll2']A tu Sabinka ma 4 dni [IMG]http://img57.imageshack.us/img57/2628/mojpieskwi066qm.jpg[/IMG] to ta ktora jako jedyna jest przodem do zdjecia miedzy przednimi lapkami .[/quote] [B]Kasik, bardzo,[/B] [B]bardzo dziękuje.....jestes słodka....:loveu: [/B] [B]a Walentnka od wielbiciela sie podobała??[/B] [B]Walenty dopytywał:razz: :loveu: [/B] Quote
SiedzacyWoll2 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [IMG]http://img215.imageshack.us/img215/4912/senia3jr.jpg[/IMG] a tu 6 miesiecy Quote
SiedzacyWoll2 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [IMG]http://img235.imageshack.us/img235/96/jelasenia9ei.jpg[/IMG] Ty tez ma 6 miechow . WALENTYNKA ZAJEBISTA !! wszystkim kolezanka sie chwale - nei podaje tylko wieku WALENTEGO. Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='SiedzacyWoll2'] WALENTYNKA ZAJEBISTA !! wszystkim kolezanka sie chwale - nei podaje tylko wieku WALENTEGO.[/quote] [B]Wiek jest nieistotny....najwazniejsze jest uczucie[/B]:diabloti: [B]i karta dana szczerze:loveu: [/B] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [B]Kobietki.....[/B] [B]to teraz letnio...ja juz chce zeby tak było...cieplunio ...i słonecznie:p [/B] [B]w tle nasze polskie morze...[/B] [IMG]http://www.imagic.pl/files//2018/Futrzak/maxiomorze.jpg[/IMG] Quote
bonita Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]Kobietki.....[/B] [B]to teraz letnio...ja juz chce zeby tak było...cieplunio ...i słonecznie:p [/B] [B]w tle nasze polskie morze...[/B] [IMG]http://www.imagic.pl/files//2018/Futrzak/maxiomorze.jpg[/IMG][/quote] O jakby było faaaaaajjjnnnniiiiieeeeee:loveu: :loveu: :loveu: [B][I]Zeby tylko lato nie było takie letnie, jak ta zima jest zimowa:cool3: [/I][/B] [B][/B] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='anka11']dzien dobry :multi: kurde... musze czesciej zagladac ;) bo mnie dano nie bylo a sa nowe (dla Was strare ) fotki :loveu::loveu: i ja tez przesylam sto buziaczkow [/quote] [B][COLOR=red]koniecznie...zapraszamy czesciej....:diabloti: [/COLOR][/B] [quote name='PIKA']Cześc prawie sąsiadko Kocham Cie Misiu :lol::lol::lol::lol::lol: [/quote] [B][COLOR=red]ja tez Cie kocham nieustajaco i na wciaz...:p [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]no nie wymagaj ode mnie ciaglych publicznych potwierdzen ze Cie kocham , troche intymnosci tez sie nam przyda:diabloti: [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]prawie sasiadko? to gdzie Ty dokladnie masz tajna siedzibe??:crazyeye: [/COLOR][/B] [quote name='HankaRupczewska']A Ty , Agnieszko , W TAKIM DNIU :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: - śpisz !!!! To się nie godzi ! Zapamiętaj na przyszły rok !:evil_lol: Jakie wzory Matka-Polka przekazuje Maksowi ???? Ej ![/quote] [B][COLOR=red]Matka - Polka....tia....niestety ma straznika w domu:diabloti: wiec takie dni jak Walentynki spedza ze wspomnianym mlodym Walentym....[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Moj Walenty zazyczyl sobie wczoraj prezencik na Walentynki:loveu: ...pióro kulkowe , i ok....realizacja musiała nastąpic po przyjsciu moim z pracki i ...poszłismy do pobliskiegopapierniczego i do miłego pana...czesto tam jestesmy...:loveu: - i takie pioro kulkowe Stabilo tak Matka Polka musiała nabyc...[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]drobiazg....:loveu: [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]Haniu moja kochana zapamietam i mam nadzieje, ze w przyszłym roku to juz jakis dorosły Walenty bedzie mi róże bez kolców pod nozki kladł....:loveu: [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]a i prawda o 23 ...to ja juz spałam...przeciez wiesz o jakiej nieprzyzwoitej porze wstaje.....:angryy: [/COLOR][/B] [quote name='bonita']C[I][B]ześć [/B][/I][IMG]http://farm1.static.flickr.com/38/99673707_40d8df7e60.jpg?v=0[/IMG][/quote] [B][COLOR=red]a za te gorace serduch pieknie dziękujemy...sa sliczne...:loveu: [/COLOR][/B] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='bonita']O jakby było faaaaaajjjnnnniiiiieeeeee:loveu: :loveu: :loveu: [B][I]Zeby tylko lato nie było takie letnie, jak ta zima jest zimowa:cool3: [/I][/B] [/quote] [B]tak lato mogłoby byc słoneczne i ciepłe.....:loveu: i takie bedzie:diabloti: [/B] Quote
bonita Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]tak lato mogłoby byc słoneczne i ciepłe.....:loveu: i takie bedzie:diabloti: [/B][/quote] [B][I]No to trzymam Cię za słowo, bo jak nie:mad: :diabloti: [/I][/B] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='bonita'][B][I]No to trzymam Cię za słowo, bo jak nie:mad: :diabloti: [/I][/B][/quote] [B]a to juz jest grozba[/B].....:diabloti: [B]a jak zmienie zdanie??[/B] Quote
bonita Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]a to juz jest grozba[/B].....:diabloti: [B]a jak zmienie zdanie??[/B][/quote] [B][I]Chyba nie będziesz chciała, żeby całe lato lało[/I][/B]:placz: :placz: :placz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='bonita'][B][I]Chyba nie będziesz chciała, żeby całe lato lało[/I][/B]:placz: :placz: :placz:[/quote] [B]pomyśle......zastanowie sie......zalezy od nastroju, humoru, wielu czynników zewnetrznych.....no i sama rozumiesz juz teraz...:cool1: [/B] Quote
PIKA Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [QUOTE] [IMG]http://www.imagic.pl/files//2018/Futrzak/spacer333.jpg[/IMG][/QUOTE] czy tam niedaleko jest ujęcie wody Oligoceńskiej ? :evil_lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B][COLOR=red] [/COLOR][/B][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [B][COLOR=red]prawie sasiadko? to gdzie Ty dokladnie masz tajna siedzibe??:crazyeye: [/COLOR][/B] [/quote] Ja? :cool1: Na Kochanowskiego blizej Perzyńskiego ale Twoje rejony znam doskonale, bo na Schroegera mieszkala moja S.P. babcia, więc i do psedskola tam chodzilam i chrzczona bylam w tym malutkim drewnianym kościólku co go teraz nie ma :shake: i w ogóle latami przecież do babci chodzilam, często na piechote ;) Quote
zuzolandia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [COLOR=Navy][I][B]Hello;-) kurde napisałam posta i go ni ma ........;-(( A tak wracając do artykułu .....to małe briardy tez nie sa podobne do mamy ni taty ;-).....u płowych rodza sie niemal czarnuszki ;-)....a jako dorosłe stają czasami nawet brudno białe......;-) heheeh Pozdrawiamy ;-) [/B][/I][/COLOR] Quote
Maga100 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'] [B]a ta fokta jest ze specjalna dydykacja dla M.A.G.A....pamietasz???[/B] [B]a to z 14.01.2007r:diabloti: [/B] [/quote] [B]a jakże :grins:[/B] [B]jakieś newsy z moich ex-okolic? :razz: [/B] Quote
bonita Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]pomyśle......zastanowie sie......zalezy od nastroju, humoru, wielu czynników zewnetrznych.....no i sama rozumiesz juz teraz...:cool1: [/B][/quote] [B][I]Nie nie rozumiem:cool1: :evil_lol: [/I][/B] [B][I]Właśnie stukła Ci 40-stka:cool3: [/I][/B] [B][/B] [B][I]( o stronkę chodzi:evil_lol: )[/I][/B] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 :diabloti: [quote name='bonita'][B][I]Nie nie rozumiem:cool1: :evil_lol: [/I][/B] [B][I]Właśnie stukła Ci 40-stka:cool3: [/I][/B] [B][I]( o stronkę chodzi:evil_lol: )[/I][/B][/quote] [B]tia...a juz sie zastanawiałam czy ja o czyms nie wiem......:diabloti: :evil_lol: [/B] [B]nio....ciesze sie bardzo i mam nadzieje ze jak nabede porzadny aparat to wreszcie was zarzuce - kiedys fotami[/B]:lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 [quote name='Maga100'][B]a jakże :grins:[/B] [B]jakieś newsy z moich ex-okolic? :razz: [/B][/quote] [B]czy Ty aby jestes pewna ze chcesz wiedziec???[/B] [B]najsmutniejsza wiadomosc puszaczam na priva.:-( [/B] [B]było wtedy piekne niedzielne przedpołudnie jak robilismy z Maxiem fotki.....:p [/B] [B]wiesci...chłopaki kreca z jakimis panienkami (a le news - co??) -......widzialam jak wychodzili razem i nie dam glowy ze to nie ich sasiadki.....:razz: [/B] [B]jak nie ma sniegu to fotograf wyciaga rower i smiga nim po ulicach bielan.....:diabloti: [/B] [B]jest mi smutno bez towarzystwa...m.in. Twojego....:-( [/B] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 [quote name='zuzolandia'][COLOR=navy][I][B]Hello;-) kurde napisałam posta i go ni ma ........;-(([/B][/I][/COLOR] [I][B][COLOR=navy]A tak wracając do artykułu .....to małe briardy tez nie sa podobne do mamy ni taty ;-).....u płowych rodza sie niemal czarnuszki ;-)....a jako dorosłe stają czasami nawet brudno białe......;-) heheeh[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=navy]Pozdrawiamy ;-)[/COLOR][/B][/I] [/quote] [B]Zuzolko...to chyba w wiekszości ras tak jest...ze malutki zaraz po urodzeniu nie sa podobne do dorosłego psiaka....[/B] Quote
zuzolandia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [COLOR=Indigo][I][B]Dziendoberek kochaniutka;-) pozdrowionka przesyłamy w słoneczny dzioneczek ;-) Buziaczki [/B][/I][/COLOR] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 [B]czesc Dogomaniaczki...[/B] [B]dzis był cudowny dzionek...:loveu: [/B] [B]i własnie o tym chce tu pare słow napsac...otóz wybrałam sie z moim synem i futrzakiem w ten przepiekny, słoneczy i troszke mroźny dzionek na spacer do lasku Bielańskiego i tam.......Maxiorowski karmił wiewiórki:loveu: . Oczywiscie nie bylam na to przygotowana ale jakas przemila pani dała dziecku woreczek z orzchami wloskimi i Max dzieki temu mogł karmic wiewóry :loveu: ..ale jakie fantastyczne....prawie z reki jadły....zupełnie sie nie bały :loveu: .....i nawet futrzak im nie przeszkadzał....cos niesamowitego....:loveu: [/B] [B]Pozdrawiam Was cieplutko[/B] Quote
Hanna R. Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Tożeś poszalała ! :shake: Może nabędziesz ten aparat ? Drogą kupna - albo jakąkolwiek inną :evil_lol: Te inne drogi mają czasami jeszcze dodatkowe atrakcje ... :p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Tożeś poszalała ! :shake: Może nabędziesz ten aparat ? Drogą kupna - albo jakąkolwiek inną :evil_lol: Te inne drogi mają czasami jeszcze dodatkowe atrakcje ... :p[/quote] [B]poszalałam....jak zawsze:evil_lol: .....u mnie nie ma raczej czasu na nude...nawweet jak sama chce...to okolicznosci mi nie pozawlaja:diabloti: [/B] [B]musze cos przykombinowac.:evil_lol: ....i wiesz Haniu chyba droga kupna...a i jakos mam wrazenie ze bedzie spokojniej.:loveu: ..i tak bezpieczniej...ale dzieki za dobre rady...przemysle to jeszcze czy nie potrzebuje akis dodatkowych bodzców:diabloti: [/B] Quote
Recommended Posts