mimblunka Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Nie ma problemu, mi się bardzo nie spieszy. Będe cierpliwie czekała :) w każdym razie pakiecik jest i będzie na Dina. Quote
giselle4 Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 [quote name='mimblunka']Nie ma problemu, mi się bardzo nie spieszy. Będe cierpliwie czekała :) w każdym razie pakiecik jest i będzie na Dina.[/QUOTE] dziekuje ciocia..... obiecuje ze zrobie Quote
makabresku Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 (edited) Rany boskie, on wygląda prawie jak mój Jurand, nawet tego samego oka nie ma. Że ja póki co nie mogę mieć dwóch psów. Leć na pierwszą, piesku. Oczodół musi być zamknięty operacyjnie i to jak najszybciej - może zacząć się paprać, łatwo o zakażenie, nie mówiąc o tym że to boli. Jeśli są potrzebne jakieś pieniądze, to ja się chętnie dorzucę. Edited February 19, 2012 by makabresku Quote
giselle4 Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 [quote name='makabresku']Rany boskie, on wygląda prawie jak mój Jurand, nawet tego samego oka nie ma. Że ja póki co nie mogę mieć dwóch psów. Leć na pierwszą, piesku. Oczodół musi być zamknięty operacyjnie i to jak najszybciej - może zacząć się paprać, łatwo o zakażenie, nie mówiąc o tym że to boli. Jeśli są potrzebne jakieś pieniądze, to ja się chętnie dorzucę.[/QUOTE] witaj cioteczko o pieknym imieniu powoli zaczynamy dzialac przy nim.... to wspanialy pies i mamy nadzieje ze jeszce znajdzie dziekuje Quote
makabresku Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Chciałam parę grafik rzucić na bazarek, wydrukowane w formacie a4 i oprawione w antyramy, jak mam to zrobić? (aha, grafiki moje, mam pełne prawa autorskie ;p) Quote
giselle4 Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='makabresku']Chciałam parę grafik rzucić na bazarek, wydrukowane w formacie a4 i oprawione w antyramy, jak mam to zrobić? (aha, grafiki moje, mam pełne prawa autorskie ;p)[/QUOTE] zrob bazarek pozniej fotki sciagnij na [URL="http://www.wrzuta.pl"]www.wrzuta.pl[/URL] i na zasadzie kopiuj-wklej wstaw na bazarku czy o to chodzilo? Quote
makabresku Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='giselle4']zrob bazarek pozniej fotki sciagnij na [URL="http://www.wrzuta.pl"]www.wrzuta.pl[/URL] i na zasadzie kopiuj-wklej wstaw na bazarku czy o to chodzilo?[/QUOTE] Nie do końca, widać mało konkretnie się wyraziłam;) Chodziło mi o te bazarki dla Dino. Mogę wystawić parę swoich prac, tylko nie chcę w tym celu robić własnego bazarku, bo jestem zakręcona i nie ogarnę. Ale jeśli ktoś będzie coś organizował, to ja chętnie się dopiszę. Quote
giselle4 Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 [quote name='makabresku']Nie do końca, widać mało konkretnie się wyraziłam;) Chodziło mi o te bazarki dla Dino. Mogę wystawić parę swoich prac, tylko nie chcę w tym celu robić własnego bazarku, bo jestem zakręcona i nie ogarnę. Ale jeśli ktoś będzie coś organizował, to ja chętnie się dopiszę.[/QUOTE] rozumiem to ja bede robila to napisze do Ciebie ok? Quote
giselle4 Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 Dino na razie cisza ale mamy nadzieje ze telefon zadzwoni i znajdziesz chate:) Quote
giselle4 Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 W sobote zrobie maly bazarek to ciocia makabresku moze sie dołączyc:) Quote
mimblunka Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Ja tylko przypomnę o fotkach Dina do ogłoszeń :) Quote
giselle4 Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 [quote name='mimblunka']Ja tylko przypomnę o fotkach Dina do ogłoszeń :)[/QUOTE] ciociu ja pamietam juz psiaki sa na wybiegach to dam rade uczesze kawalera w poniedzialek i beda fotki:) Quote
giselle4 Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 Dino są ciotki ktore nie pisza na watkach ale martwia sie o Ciebie i trzymaja kciuki ciocia WARANSKA, ciocia wieso,Malgoska,ciotka michelle,mimblunka dziekuje kochane za wsparcie na pv ....mnie to trzyma w pionie bo wiem ze mam sile Wasza:) Quote
Recommended Posts