Monika i Tika Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Mam małe pytanko.Wiem że mioty szczeniaków literuje się kolejno a,B,C itd.Ale np jeśli ktoś zdfługo hoduje psy i zabraknie skączy mu się alfabet to co wtedy?Mioty zaczynają sie A2,B2?Dziękuje za odp. Quote
weszynoska Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 e no, aż tak źle to nie jest :lol: jeśli ktoś długo hoduje to na pewno ma więcej niż jedną suczkę , zresztą nawet z jedną całego alfabetu nie przeleci ;) po prostu od różnych suczek początkowe litery imion mogą się powtarzać Quote
Gazuś Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 [quote name='Monika i Tika']Mam małe pytanko.Wiem że mioty szczeniaków literuje się kolejno a,B,C itd.Ale np jeśli ktoś zdfługo hoduje psy i zabraknie skączy mu się alfabet to co wtedy?Mioty zaczynają sie A2,B2?Dziękuje za odp.[/quote] Nie musi być po koleji. Pierwszy miot może być na "I" drugi na "A" Quote
Honey Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 [quote name='Gazuś']Nie musi być po koleji. Pierwszy miot może być na "I" drugi na "A"[/quote] Albo kazdy kolejny moze byc na ta sama litere :p Quote
Alojzyna Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Zajrzyj sobie na stronę [URL]http://www.fransimo.cz/cz/sbt-odchovy.htm[/URL] Tam właśnie skończył się cały alfabet i pojawił się kolejny miot na "A". Często w takim przypadku szczenieta otrzymują imię podwójne na A-A. Quote
Monika i Tika Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Dziękuje za odpowiedzi:evil_lol: Quote
Recommended Posts