Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Też bym nie potrafiła:eviltong: Nawet w moim przypadku jak Tequila coś zbroi i ma zakaz włażenia na łóżko to i tak za chwile sama ją tam kładę:oops: bo ona ma taki wzrok, że nie potrafie się na nią gniewać:loveu:

• Replies 989
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O tak, to spojrzenie.....:loveu: Chociaż czasem muszę mimo wszystko być konsekwentna. Bullowate to takie uparciuchy i ciężkie charakerki, że nie można popuścić i wiem, że gdybym się tego trzymała od początku to nie miałabym z brutusem takich problemów jakie mam teraz.

Posted

[QUOTE=Gosia>>>;3449571]Dla przykładu::angryy: :angryy: :angryy: :angryy:
[IMG]http://img183.imageshack.us/img183/6532/s5000912ay3.jpg[/IMG][/QUOTE]
A Pańcia zadowolona jeszcze zdjęcia robi :evil_lol: A na poważnie, to z Brutuska taki kradziej posiłków? :cool3:

Posted

[quote name='madziasto4']A Pańcia zadowolona jeszcze zdjęcia robi :evil_lol: A na poważnie, to z Brutuska taki kradziej posiłków? :cool3:[/quote]

Nie pańcia tylko TZ:evil_lol: Jak się Brutulca upomni i powie NIE to on nie ruszy ale jak nikogo nie ma to nie pogardzi:)

[SIZE=1][COLOR=red]Swoją drogą TZ mnie ostatnio strasznie wkurza.....[/COLOR][/SIZE]

Posted

Hej Gosia>>> [IMG]http://img183.imageshack.us/img183/6532/s5000912ay3.jpg[/IMG] ale to znaczy, ze śniadanie dobre robisz:evil_lol:
Swoją drogą śliczniusi, jak mija niedziela weekendowa??

Posted

[quote=Gosia>>>;3449571]Dla przykładu::angryy: :angryy: :angryy: :angryy:
[IMG]http://img183.imageshack.us/img183/6532/s5000912ay3.jpg[/IMG][/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[I][B]zdrowo sie odżywia;)[/B][/I]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[I][B]zdrowo sie odżywia;)[/B][/I][/quote]

Taaa.... Tylko, że twarożek wcinał a rzodkiewką pluł po pokoju:mad:

[quote name='Kitka20']Hej Gosia>>> ale to znaczy, ze śniadanie dobre robisz:evil_lol:
Swoją drogą śliczniusi, jak mija niedziela weekendowa??[/quote]

A niedziela mija powolutku:) tak wogóle nie lubię niedziel.... brutus śpi, właśnie mu uszka podleiłam tylko nie wiem czy dobrze.... później wstawię fotki.

Posted

[QUOTE=Gosia>>>;3449701]Nie pańcia tylko TZ:evil_lol: Jak się Brutulca upomni i powie NIE to on nie ruszy ale jak nikogo nie ma to nie pogardzi:)

[SIZE=1][COLOR=red]Swoją drogą TZ mnie ostatnio strasznie wkurza.....[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
Mój Toro też się ostatnio porządził, wlazł na stolik w pokoju i wychłeptał trochę kawy :cool1:

[SIZE="1"][COLOR="Red"]A co, TZ rozpuszcza Brutuska? :lol: [/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='madziasto4'] :cool1:

[SIZE=1][COLOR=red]A co, TZ rozpuszcza Brutuska? :lol: [/COLOR][/SIZE][/quote]

[SIZE=1][COLOR=red]Wręcz przeciwnie.... Brutus chyba zaczyna mu przeszkadzać[/COLOR][/SIZE]:angryy:

Posted

[QUOTE=Gosia>>>;3455167][SIZE=1][COLOR=red]Wręcz przeciwnie.... Brutus chyba zaczyna mu przeszkadzać[/COLOR][/SIZE]:angryy:[/QUOTE]
Ojej:-( TZ nie przepada za psami? :roll: Czy może Brutus dał mu w kość ostatnimi czasy? ;)

Posted

Chyba raczej to pierwsze bo Brutus daje nam w kość od samego początku:evil_lol: Ja już od dwóch lat przeprowadzam akcję oswajania z psami narazie z jako takim skutkiem ale zrobię z tym porządek:diabloti: Nie prośbą to groźbą, a co!

A jeśli już jesteśmy przy tym temacie, to matka mojego TZta powiedziała mi kiedyś: wiesz Gosia, ten Brutus to im większy tym brzydszy:angryy: :angryy: :angryy:
Jej mogłabym powiedziec to samo....

Posted

Gosia>> będzie dobrze, jak miałam poprzednio kundelka mój TZ go nie lubił, nigdy go nie pogłaskał, mówił okropne słowa na niego itp. Teraz mam Tekle i co?? Kocha ją nad życie, ale nie myśl sobie nie mam faceta ideału poprostu jak się okazało on nieznosi cytuje "kundli" toleruje tylko rasowe i rasopodobne zbliżone do wzorca. Powiem, przeszkadza mi to ale puki krzywdy zwierzętą nie robi to niech sobie przy mnie poglądy chowa i tak robi. A to że nazywa mnie snopką to się wytnie.

Posted

[QUOTE]A jeśli już jesteśmy przy tym temacie, to matka mojego TZta powiedziała mi kiedyś: wiesz Gosia, ten Brutus to im większy tym brzydszy:angryy: :angryy: :angryy:[/QUOTE]
buhahahaha ,a myślałam że tylko moja teściowa jest taka milusia :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']buhahahaha ,a myślałam że tylko moja teściowa jest taka milusia :evil_lol:[/quote]

Oj Vectra ja to bym Ci mogła tyle poopowiadać, że zaraz byś teściową pokochała:evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']NIGDY !!!!!!!!!!!!!!!! :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: nie pokocham , za bardzo się różnimy :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

hahahaha:evil_lol: no tak od teścioewj gorsze są tylko dwie teściowe:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Mam nadzieję, że moja się nie sklonuje:-o :-o :evil_lol:

Posted

Czesc Gosia>>
Sliczny ten Twoj Brutusik :)) i widze, ze maniery ma podobne do mojej panienki... (nie ma to jak ludzkie jedzonko, choc miska pelna...)

Cos mi sie wydaje, ze bede do Was czesto zagladac, zeby dowiedziec sie, co moje kochanie moze mi jeszcze zafundowac, bo narazie zachowuje sie dokladnie tak, jak Brutus... (a jest nieco mlodsza - w tej chwili ma niespelna 6 miesiecy).

pozdrawiam Was goraco

Posted

[quote name='Atira']Czesc Gosia>>
Sliczny ten Twoj Brutusik :)) i widze, ze maniery ma podobne do mojej panienki... (nie ma to jak ludzkie jedzonko, choc miska pelna...)

Cos mi sie wydaje, ze bede do Was czesto zagladac, zeby dowiedziec sie, co moje kochanie moze mi jeszcze zafundowac, bo narazie zachowuje sie dokladnie tak, jak Brutus... (a jest nieco mlodsza - w tej chwili ma niespelna 6 miesiecy).

pozdrawiam Was goraco[/quote]

Witaj:multi:
Widzę, że wkońcu ktoś z mojego miasta!:lol: Cieszę się, że do nas zajrzałas i mam nadzieję, że będziesz wpadać częściej:) Pozdrawiam

[quote name='Kitka20']My z Tequilą was witamy i serdecznie pozdrawiamy. Proszę wymiziać odemnie Brutuska:loveu:[/quote]

Brutusek wymiziany;)

Posted

[quote=Gosia>>>;3458791]hahahaha:evil_lol: no tak od teścioewj gorsze są tylko dwie teściowe:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Mam nadzieję, że moja się nie sklonuje:-o :-o :evil_lol:[/quote]
Hej!

Obyś tego moja droga w złą godzine nie przepowiedziala:evil_lol:

Posted

[quote name='madziasto4']Cześć Gosia ;)[/quote]

cześć Madziu!:lol:

[quote name='asiunia']Hej!

Obyś tego moja droga w złą godzine nie przepowiedziala:evil_lol:[/quote]

O nie tylko, nie to:nerwy: :nerwy: :nerwy: :eek: :eek: :scared: :scared: :modla: :modla: :modla: