Estel Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 [B]Chita[/B] wielkie Dzięki-napisz mi później PW jak kasa pójdzie obojętnie na którym forum opis dostałam i na niebieskim już uzupełniłam zaległości ;) Quote
chita Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 (edited) kasa poszla przed chwilą;) to ja przekleje z niebieskiego, moze komus tez tak lenox zapadl w serducho:) f-ra [URL]http://img717.imageshack.us/img717/6517/zdjcielen2.jpg[/URL] [URL]http://img710.imageshack.us/img710/6113/zdjcielen1.jpg[/URL] i opis... [IMG]http://img14.imageshack.us/img14/4598/zdjcielen3.jpg[/IMG] btw, Estel glosowalas na krakvecie:cool3:link w podpisie:cool3: Edited January 23, 2012 by chita Quote
agaga21 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 i co teraz? jest jakiś dalszy plan działania? Quote
Estel Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 [quote name='agaga21']i co teraz? jest jakiś dalszy plan działania?[/QUOTE] tak jak na niebieskim pisałam, będzie musiał mieć operacje, muszę najpierw skontaktować z chirurgiem i omówić wszystko [quote name='chita'] btw, Estel glosowalas na krakvecie:cool3:link w podpisie:cool3:[/QUOTE] a głosowałam :P na klembów Quote
chita Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Estel potwierdz jeszcze na bazarku ze kasa doszla bo zamknac nie mozna [url]http://www.dogomania.pl/threads/219751-Rozliczam!-kalendarz-dogo.KONIEC/page10[/url] Quote
monika_wiki Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Lenox czeka na zabieg ale będzie on możliwy dopiero jak znajdzie dom tymczasowy chociaż na 2 miesiące nie wyobrażam sobie żeby mógł być w przytulisku po takiej operacji ,ale nie tracimy nadzieji ,no i musimy prosić ponownie o pomoc finansową potrzebujemy zebrać jakieś 1000 zł. Quote
chita Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='monika_wiki']Lenox czeka na zabieg ale będzie on możliwy dopiero jak znajdzie dom tymczasowy chociaż na 2 miesiące nie wyobrażam sobie żeby mógł być w przytulisku po takiej operacji ,ale nie tracimy nadzieji ,no i musimy prosić ponownie o pomoc finansową potrzebujemy zebrać jakieś 1000 zł.[/QUOTE] a jaki konkretnie zabieg, co mowil chirurg? Quote
Estel Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 wycięcie 'części' uciskającej rdzeń - później nie będzie to 'nawracać' i pies będzie sprawny; póki operacji nie będzie ucisk będzie coraz silniejszy.. -chyba nic nie przekręciłam Quote
chita Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 sa jakies widoki na dt?:( pytalyscie wolontariuszek z Wroclawia? Quote
monika_wiki Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Póki co żadnego domu ,jeśli chodzi o zabieg to jest jakaś przepuklina między kręgami która iciska tak jak pisała Estel ,on biedny nawet jak stoi to na ugiętych nogach jakby chciał usiąść. Quote
agaga21 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 chyba trzeba by zAcząć szukać lenoxowi dt, bo bez tego to chyba nie ma na co tą kasę zbierać...? bez dt nic się nie ruszy. no chyba że jest jakiś dt na oku o którym nie piszecie? Quote
Estel Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 jest propozycja DT awaryjnego, ale to jakbyśmy w ogóle nic nie znalazły, tym bardziej że aż w Gdańsku -u jednej użytkowniczki z niebieskiego ;) więc póki co szukamy Quote
Estel Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 czeka.. brakuje jeszcze 950zł i DT w okolicach Wrocławia Quote
agaga21 Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 [B]słuchajcie, jest szansa dla lenoxa. [/B]jeśli pomożecie zebrać fundusze na operację, deklaracje na hotel(zaledwie 200zł miesięcznie) i transport a także pomożecie sam transport zorganizować, to możemy umieścić lenoxa w miejscu, które większość z nas bardzo dobrze zna, choćby z innych wątków, gdzie pies będzie w cieple, będzie pod stałą opieką weterynaryjną, pojedzie stamtąd na operację do pecjalisty w grudziądzu(do doktora mederskiego), będzie rehabilitowany i w świetnych warunkach będzie czekał na dom. [B]NIE MOGĘ WPROST NAPISAĆ GDZIE JEST TO MIEJSCE I PROSZĘ, BY NIKT TEGO NIE PISAŁ NA WĄTKU OFICJALNIE[/B] choć większość się domyśla. w razie czego zainteresowanych poinformuję na pw. transport miałby być do woj. zachodniopomorskiego. myślę, że ten pies już wystarczająco długo czekał na cud. cud się nie ziścił, więc trzeba mu pomóc! miejsce czeka, można wieźć go w każdej chwili ale trzeba się pospieszyć, bo długo czekać nie będzie. co wy na to? damy radę? Quote
chita Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 [quote name='bira']jaki jest kiszt tej operacji?[/QUOTE] dziewczyny wczesniej pisaly chyba o 1000zl,nie wiem czy cos sie zmienilo i gdzie operacja mialaby byc wykonana Quote
bira Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 sporo tego... Chita a co z ta wizyta PA Dumki? odbedzie sie? Macie kogos do jej przeprowadzenia? Quote
chita Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 [quote name='bira']sporo tego... Chita a co z ta wizyta PA Dumki? odbedzie sie? Macie kogos do jej przeprowadzenia?[/QUOTE] sporo, ale Lenox juz za dlugo czeka cos sie musi ruszyc... dziewczyna od Dumki ma sie odezwac do Gosi, ankieta na plus, ale jutro druga wizyta w Chelmzy;) Quote
monika_wiki Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Koszt zabiegu u nas tzn we Wrocławiu to 1400 zł . Quote
agaga21 Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 nie wiemy jeszcze jaki to będzie koszt w grudziądzu ale musimy liczyć się z tym, że tam również będzie to "grubszy" pieniądz. póki co z deklaracji pomocy mamy tyle: [b]deklaracje jednorazowe:[/b] 200zł Monika.K Amazonka bazarek [b]deklaracje stałe:[/b] 20zł Olga 50zł Donvitow 30zł zaza 10zł bora Quote
Recommended Posts