Ginn Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Dzięki Zuzka - zostało jeszcze 5 + mamcia. Quote
Zuzka2 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [quote name='Ginn']Poszukuję kogoś do wizyty po adopcyjnej dla Bony w Kunowie - świętokrzyskie.[/QUOTE] Ginn,a tak na marginesie to czemu to Ty szukasz kogoś do wizyty u Bony?:crazyeye:Ty ją przecież tylko hotelikowałaś.Bona ma swoją opiekunkę,która ją wyadoptowała.No chyba,że coś przeoczyłam. Kunów jest w połowie drogi między Ostrowcem Św.a Starachowicami-może być za daleko dla ludzi z Ostrowca Św. Znów odnowiłam szczeniakom krakowskie ogłoszenia. Quote
Ginn Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [quote name='Zuzka2']Ginn,a tak na marginesie to czemu to Ty szukasz kogoś do wizyty u Bony?:crazyeye:Ty ją przecież tylko hotelikowałaś.Bona ma swoją opiekunkę,która ją wyadoptowała.No chyba,że coś przeoczyłam. Kunów jest w połowie drogi między Ostrowcem Św.a Starachowicami-może być za daleko dla ludzi z Ostrowca Św. Znów odnowiłam szczeniakom krakowskie ogłoszenia.[/QUOTE] Przypominam wątek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/214082-Bona-sunia-klasyczny-wilczurek-podrzucony-mi-w-prezencie-pod-bram%C4%99-hoteliku[/url]. Quote
Zuzka2 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 (edited) [quote name='Ginn']Przypominam wątek: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/214082-Bona-sunia-klasyczny-wilczurek-podrzucony-mi-w-prezencie-pod-bram%C4%99-hoteliku"]http://www.dogomania.pl/threads/214082-Bona-sunia-klasyczny-wilczurek-podrzucony-mi-w-prezencie-pod-bram%C4%99-hoteliku[/URL].[/QUOTE] Ups,pomyliłam psy:oops: Ta Bona tak szybko znalazła DS,że kompletnie wyleciała mi z głowy:evil_lol:ale już kojarzę,bez czytania wątku;) Zwierzyniec wrzucony do anonsów na tydzień:-) Ginn,pytanie dot.kotów: czy ta kicia zaklepana do Rybnika to już tak na pewno?To tę z białym krawatem chcą ludzie? Bo nie wiem czy ją polecać dalej czy na razie sobie darować,żeby nie było zamieszania? Edited January 21, 2012 by Zuzka2 Quote
Ginn Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Muślę, że facet z Rybnika znalazł całkowicie czarna kotkę małą - bo takowej szukał. Nie odezwał się więcej. Ja do niego nie dzwonię bo nie jestem w stanie określić kiedy będzie wyjazd do Rybnika. No i tak się sprawa pewnie kończy. Quote
Zuzka2 Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 [quote name='Ginn']Muślę, że facet z Rybnika znalazł całkowicie czarna kotkę małą - bo takowej szukał. Nie odezwał się więcej. Ja do niego nie dzwonię bo nie jestem w stanie określić kiedy będzie wyjazd do Rybnika. No i tak się sprawa pewnie kończy.[/QUOTE] O.K.:-)Czyli będę ją wysyłać nadal:-) Quote
Ginn Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 [quote name='Zuzka2']O.K.:-)Czyli będę ją wysyłać nadal:-)[/QUOTE] Wielkie dzięki. A ja zacznę umawiać terminy na sterylki. Quote
Zuzka2 Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Ginn,a Tajga jest już do ogłaszania? Bo teraz moda na husky'owate (i na aktywny styl życia;-))Ona jest mieszańcem husky,a te małe to już zaledwie do 25% husky;-)Myślę,że mogłaby znaleźć dom nawet szybciej niż te małe kundelkowo-huskowate;-) Jak by była do ogłaszania,to będzie potrzebne info o niej,bo zdjęcia już są. Quote
Ginn Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Tajga była na wczoraj umówiona na sterylkę. W zw. z przyjazdem po szczylka musiałam zmienić termin. 31.I. mamy wyznaczony termin. Myślę, że należałoby ją zacząć ogłaszać pod koniec stycznia bo nie wszyscy chcą czekać. A Ty jak myślisz. Coś dawno Ancyk się nie odzywa - może jest chora. Quote
Ancyk Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 [quote name='Ginn'] Coś dawno Ancyk się nie odzywa - może jest chora.[/QUOTE] Przepraszam, ale ratuje moją sunię, nie wiem co jej jest, jeżdże po wetach po Kielcach po nocy, w ciagu dnia troche staram się odsypiać jak mi mała pozwala. Dzisiaj tez bede na konsultacjach w Kielcach, nie bardzo mam mozliwosc sledzenia wątku. Quote
Zuzka2 Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 [quote name='Ancyk']Przepraszam, ale ratuje moją sunię, nie wiem co jej jest, jeżdże po wetach po Kielcach po nocy, w ciagu dnia troche staram się odsypiać jak mi mała pozwala. Dzisiaj tez bede na konsultacjach w Kielcach, nie bardzo mam mozliwosc sledzenia wątku.[/QUOTE] Ancyk,byłaś u dr nauk wet.Adamskich na Barytowej? [url]http://www.bastet.go3.pl/kontakt.html[/url] Naprawdę genialni ludzie,bardzo poważnie traktują to co robią,ja do nich jeździłam z kociakiem i ceny naprawdę niewysokie (wizyta+ 2 zastrzyki 18zł to śmieszna kwota).Przede wszystkim cenna jest ich błyskawiczna i właściwa diagnostyka,co oszczędza kasy,czasu i przede wszystkim cierpienia zwierzaka. Quote
Zuzka2 Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 [quote name='Ginn']Tajga była na wczoraj umówiona na sterylkę. W zw. z przyjazdem po szczylka musiałam zmienić termin. 31.I. mamy wyznaczony termin. Myślę, że należałoby ją zacząć ogłaszać pod koniec stycznia bo nie wszyscy chcą czekać. A Ty jak myślisz. Coś dawno Ancyk się nie odzywa - może jest chora.[/QUOTE] Też się już zastanawiałam gdzie nam się podziała Ancyk;-) Dokładnie tak-nie ma co za wcześnie ogłaszać zwierząt-ludzie czekają max.2tygodnie,a z reguły do tygodnia. Quote
Ginn Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 [quote name='Ancyk']Przepraszam, ale ratuje moją sunię, nie wiem co jej jest, jeżdże po wetach po Kielcach po nocy, w ciagu dnia troche staram się odsypiać jak mi mała pozwala. Dzisiaj tez bede na konsultacjach w Kielcach, nie bardzo mam mozliwosc sledzenia wątku.[/QUOTE] Bardzo Ci współczuję. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Quote
Zuzka2 Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Ginn,dopadłam jakieś nowe fotki kociaków i dorobiłam im kolejny pakiet na Warszawę+Kraków-każdemu z osobna.Szczeniaki też rzuciłam na Warszawę,bo 28.01.jedzie osoba do Warszawy i może zabrać właśnie małe stworzenia za darmo. Koty to już mają tyle pakietów co i boksiowate szczeniaki miały aż dziwne,że nikt ich jeszcze nie zechciał:roll: Ale doczekają się w końcu;) Quote
Ginn Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 [quote name='Zuzka2']Ginn,dopadłam jakieś nowe fotki kociaków i dorobiłam im kolejny pakiet na Warszawę+Kraków-każdemu z osobna.Szczeniaki też rzuciłam na Warszawę,bo 28.01.jedzie osoba do Warszawy i może zabrać właśnie małe stworzenia za darmo. Koty to już mają tyle pakietów co i boksiowate szczeniaki miały aż dziwne,że nikt ich jeszcze nie zechciał:roll: Ale doczekają się w końcu;)[/QUOTE] Duża buźka - mam nadzieję, że się doczekają. Quote
Zuzka2 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 [B]Jutro jedzie transport świętokrzyskie-Piotrków Tryb. oraz świętokrzyskie-podkarpackie: [url]http://www.dogomania.pl/threads/221606-24.01-jedziemy-z-Rzeszowa-do-Piotrkwa-Tryb.-czy-ktos-potrzebuje-transportu[/url] [/B] Quote
Zuzka2 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Ginn,widzę szaleństwo na portalach o kicię z krawacikiem i czarnego kocurka:-) Coś się im wreszcie szykuje?:-) Quote
Ginn Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [quote name='Zuzka2']Ginn,widzę szaleństwo na portalach o kicię z krawacikiem i czarnego kocurka:-) Coś się im wreszcie szykuje?:-)[/QUOTE] Taaaak. Mam zdecydowany dom na kicię, tę po operacji szczęki, z krawacikiem. Dom ze "słyszenia" wygląda bardzo dobrze. Tylko potrzebny transport do Krakowa. Jak zawsze pytanie do Ciebie Zuzka. Quote
Zuzka2 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Ale ja mam o czarnego kocurka w mazowieckim szał-jemu nic się nie kroi?:-) O kicię owszem-w małopolskim:-) Do Krakowa nie tylko Ty Ginn szukasz-zaraz popytam:-) Quote
Ginn Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [quote name='Zuzka2']Ale ja mam o czarnego kocurka w mazowieckim szał-jemu nic się nie kroi?:-) O kicię owszem-w małopolskim:-) Do Krakowa nie tylko Ty Ginn szukasz-zaraz popytam:-)[/QUOTE] Jeśli jest więcej chętnych do Krakowa to może się złożyć i pojechałby ten Twój znajomy z Nowej Huty ? Quote
Zuzka2 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Właśnie na razie nie ma więcej chętnych.Może coś ktoś jeszcze zadzwoni o koty z Kielc do weekendu;może ktoś też będzie jechał w tamtym kierunku... Na razie nikt nie jedzie. eli44 też szuka transportu do Krakowa dla kici,ale dopiero na 5lutego po zdjęciu szwów po sterylce. Ja nie mam znajomego z Nowej Huty;-) Szukam dalej i ogłaszam dalej:-) Quote
Ginn Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 (edited) [quote name='Zuzka2']Właśnie na razie nie ma więcej chętnych.Może coś ktoś jeszcze zadzwoni o koty z Kielc do weekendu;może ktoś też będzie jechał w tamtym kierunku... Na razie nikt nie jedzie. eli44 też szuka transportu do Krakowa dla kici,ale dopiero na 5lutego po zdjęciu szwów po sterylce. Ja nie mam znajomego z Nowej Huty;-) Szukam dalej i ogłaszam dalej:-)[/QUOTE] Dzięki, oby się coś znalazło. Ogłoszenie naszych szczyli ukaże się prawdopodobnie w Echu. Edited January 24, 2012 by Ginn Quote
ang Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Kochani, mój mąż jedzie w poniedziałek z Małogoszcza do Krakowa, ale rano niestety. Jedzie sam, więc w grę wchodzi kociak, w jakimś transporterku. Jeśli ktoś chce skorzystać - pisać!!!! :) Quote
Zuzka2 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [quote name='ang']Kochani, mój mąż jedzie w poniedziałek z Małogoszcza do Krakowa, ale rano niestety. Jedzie sam, więc w grę wchodzi kociak, w jakimś transporterku. Jeśli ktoś chce skorzystać - pisać!!!! :)[/QUOTE] To 30km od Kielc i równiutko 60km od Ginn...Jak nic innego się nie znajdzie do weekendu a państwo kici nie będą w pracy w poniedziałek rano to może coś pomyślimy?:-) A jaka godzina w pon:bliżej 5rano czy bliżej 9?;-) Quote
Recommended Posts