Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 721
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ginn']Poszukuję kogoś do wizyty po adopcyjnej dla Bony w Kunowie - świętokrzyskie.[/QUOTE]
Ginn,a tak na marginesie to czemu to Ty szukasz kogoś do wizyty u Bony?:crazyeye:Ty ją przecież tylko hotelikowałaś.Bona ma swoją opiekunkę,która ją wyadoptowała.No chyba,że coś przeoczyłam.
Kunów jest w połowie drogi między Ostrowcem Św.a Starachowicami-może być za daleko dla ludzi z Ostrowca Św.

Znów odnowiłam szczeniakom krakowskie ogłoszenia.

Posted

[quote name='Zuzka2']Ginn,a tak na marginesie to czemu to Ty szukasz kogoś do wizyty u Bony?:crazyeye:Ty ją przecież tylko hotelikowałaś.Bona ma swoją opiekunkę,która ją wyadoptowała.No chyba,że coś przeoczyłam.
Kunów jest w połowie drogi między Ostrowcem Św.a Starachowicami-może być za daleko dla ludzi z Ostrowca Św.

Znów odnowiłam szczeniakom krakowskie ogłoszenia.[/QUOTE]
Przypominam wątek:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/214082-Bona-sunia-klasyczny-wilczurek-podrzucony-mi-w-prezencie-pod-bram%C4%99-hoteliku[/url].

Posted (edited)

[quote name='Ginn']Przypominam wątek:
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/214082-Bona-sunia-klasyczny-wilczurek-podrzucony-mi-w-prezencie-pod-bram%C4%99-hoteliku"]http://www.dogomania.pl/threads/214082-Bona-sunia-klasyczny-wilczurek-podrzucony-mi-w-prezencie-pod-bram%C4%99-hoteliku[/URL].[/QUOTE]
Ups,pomyliłam psy:oops:
Ta Bona tak szybko znalazła DS,że kompletnie wyleciała mi z głowy:evil_lol:ale już kojarzę,bez czytania wątku;)

Zwierzyniec wrzucony do anonsów na tydzień:-)

Ginn,pytanie dot.kotów: czy ta kicia zaklepana do Rybnika to już tak na pewno?To tę z białym krawatem chcą ludzie?
Bo nie wiem czy ją polecać dalej czy na razie sobie darować,żeby nie było zamieszania?

Edited by Zuzka2
Posted

Muślę, że facet z Rybnika znalazł całkowicie czarna kotkę małą - bo takowej szukał. Nie odezwał się więcej. Ja do niego nie dzwonię bo nie jestem w stanie określić kiedy będzie wyjazd do Rybnika. No i tak się sprawa pewnie kończy.

Posted

[quote name='Ginn']Muślę, że facet z Rybnika znalazł całkowicie czarna kotkę małą - bo takowej szukał. Nie odezwał się więcej. Ja do niego nie dzwonię bo nie jestem w stanie określić kiedy będzie wyjazd do Rybnika. No i tak się sprawa pewnie kończy.[/QUOTE]
O.K.:-)Czyli będę ją wysyłać nadal:-)

Posted

Ginn,a Tajga jest już do ogłaszania?
Bo teraz moda na husky'owate (i na aktywny styl życia;-))Ona jest mieszańcem husky,a te małe to już zaledwie do 25% husky;-)Myślę,że mogłaby znaleźć dom nawet szybciej niż te małe kundelkowo-huskowate;-)

Jak by była do ogłaszania,to będzie potrzebne info o niej,bo zdjęcia już są.

Posted

Tajga była na wczoraj umówiona na sterylkę. W zw. z przyjazdem po szczylka musiałam zmienić termin. 31.I. mamy wyznaczony termin. Myślę, że należałoby ją zacząć ogłaszać pod koniec stycznia bo nie wszyscy chcą czekać. A Ty jak myślisz. Coś dawno Ancyk się nie odzywa - może jest chora.

Posted

[quote name='Ginn'] Coś dawno Ancyk się nie odzywa - może jest chora.[/QUOTE]
Przepraszam, ale ratuje moją sunię, nie wiem co jej jest, jeżdże po wetach po Kielcach po nocy, w ciagu dnia troche staram się odsypiać jak mi mała pozwala. Dzisiaj tez bede na konsultacjach w Kielcach, nie bardzo mam mozliwosc sledzenia wątku.

Posted

[quote name='Ancyk']Przepraszam, ale ratuje moją sunię, nie wiem co jej jest, jeżdże po wetach po Kielcach po nocy, w ciagu dnia troche staram się odsypiać jak mi mała pozwala. Dzisiaj tez bede na konsultacjach w Kielcach, nie bardzo mam mozliwosc sledzenia wątku.[/QUOTE]
Ancyk,byłaś u dr nauk wet.Adamskich na Barytowej? [url]http://www.bastet.go3.pl/kontakt.html[/url]
Naprawdę genialni ludzie,bardzo poważnie traktują to co robią,ja do nich jeździłam z kociakiem i ceny naprawdę niewysokie (wizyta+ 2 zastrzyki 18zł to śmieszna kwota).Przede wszystkim cenna jest ich błyskawiczna i właściwa diagnostyka,co oszczędza kasy,czasu i przede wszystkim cierpienia zwierzaka.

Posted

[quote name='Ginn']Tajga była na wczoraj umówiona na sterylkę. W zw. z przyjazdem po szczylka musiałam zmienić termin. 31.I. mamy wyznaczony termin. Myślę, że należałoby ją zacząć ogłaszać pod koniec stycznia bo nie wszyscy chcą czekać. A Ty jak myślisz. Coś dawno Ancyk się nie odzywa - może jest chora.[/QUOTE]
Też się już zastanawiałam gdzie nam się podziała Ancyk;-)
Dokładnie tak-nie ma co za wcześnie ogłaszać zwierząt-ludzie czekają max.2tygodnie,a z reguły do tygodnia.

Posted

[quote name='Ancyk']Przepraszam, ale ratuje moją sunię, nie wiem co jej jest, jeżdże po wetach po Kielcach po nocy, w ciagu dnia troche staram się odsypiać jak mi mała pozwala. Dzisiaj tez bede na konsultacjach w Kielcach, nie bardzo mam mozliwosc sledzenia wątku.[/QUOTE]
Bardzo Ci współczuję. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.

Posted

Ginn,dopadłam jakieś nowe fotki kociaków i dorobiłam im kolejny pakiet na Warszawę+Kraków-każdemu z osobna.Szczeniaki też rzuciłam na Warszawę,bo 28.01.jedzie osoba do Warszawy i może zabrać właśnie małe stworzenia za darmo.
Koty to już mają tyle pakietów co i boksiowate szczeniaki miały aż dziwne,że nikt ich jeszcze nie zechciał:roll:
Ale doczekają się w końcu;)

Posted

[quote name='Zuzka2']Ginn,dopadłam jakieś nowe fotki kociaków i dorobiłam im kolejny pakiet na Warszawę+Kraków-każdemu z osobna.Szczeniaki też rzuciłam na Warszawę,bo 28.01.jedzie osoba do Warszawy i może zabrać właśnie małe stworzenia za darmo.
Koty to już mają tyle pakietów co i boksiowate szczeniaki miały aż dziwne,że nikt ich jeszcze nie zechciał:roll:
Ale doczekają się w końcu;)[/QUOTE]
Duża buźka - mam nadzieję, że się doczekają.

Posted

[B]Jutro jedzie transport świętokrzyskie-Piotrków Tryb. oraz świętokrzyskie-podkarpackie:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/221606-24.01-jedziemy-z-Rzeszowa-do-Piotrkwa-Tryb.-czy-ktos-potrzebuje-transportu[/url]
[/B]

Posted

[quote name='Zuzka2']Ginn,widzę szaleństwo na portalach o kicię z krawacikiem i czarnego kocurka:-)
Coś się im wreszcie szykuje?:-)[/QUOTE]
Taaaak.
Mam zdecydowany dom na kicię, tę po operacji szczęki, z krawacikiem. Dom ze "słyszenia" wygląda bardzo dobrze. Tylko potrzebny transport do Krakowa. Jak zawsze pytanie do Ciebie Zuzka.

Posted

Ale ja mam o czarnego kocurka w mazowieckim szał-jemu nic się nie kroi?:-)
O kicię owszem-w małopolskim:-)

Do Krakowa nie tylko Ty Ginn szukasz-zaraz popytam:-)

Posted

[quote name='Zuzka2']Ale ja mam o czarnego kocurka w mazowieckim szał-jemu nic się nie kroi?:-)
O kicię owszem-w małopolskim:-)

Do Krakowa nie tylko Ty Ginn szukasz-zaraz popytam:-)[/QUOTE]

Jeśli jest więcej chętnych do Krakowa to może się złożyć i pojechałby ten Twój znajomy z Nowej Huty ?

Posted

Właśnie na razie nie ma więcej chętnych.Może coś ktoś jeszcze zadzwoni o koty z Kielc do weekendu;może ktoś też będzie jechał w tamtym kierunku...
Na razie nikt nie jedzie.
eli44 też szuka transportu do Krakowa dla kici,ale dopiero na 5lutego po zdjęciu szwów po sterylce.
Ja nie mam znajomego z Nowej Huty;-)
Szukam dalej i ogłaszam dalej:-)

Posted (edited)

[quote name='Zuzka2']Właśnie na razie nie ma więcej chętnych.Może coś ktoś jeszcze zadzwoni o koty z Kielc do weekendu;może ktoś też będzie jechał w tamtym kierunku...
Na razie nikt nie jedzie.
eli44 też szuka transportu do Krakowa dla kici,ale dopiero na 5lutego po zdjęciu szwów po sterylce.
Ja nie mam znajomego z Nowej Huty;-)
Szukam dalej i ogłaszam dalej:-)[/QUOTE]
Dzięki, oby się coś znalazło.
Ogłoszenie naszych szczyli ukaże się prawdopodobnie w Echu.

Edited by Ginn
Posted

Kochani, mój mąż jedzie w poniedziałek z Małogoszcza do Krakowa, ale rano niestety. Jedzie sam, więc w grę wchodzi kociak, w jakimś transporterku. Jeśli ktoś chce skorzystać - pisać!!!! :)

Posted

[quote name='ang']Kochani, mój mąż jedzie w poniedziałek z Małogoszcza do Krakowa, ale rano niestety. Jedzie sam, więc w grę wchodzi kociak, w jakimś transporterku. Jeśli ktoś chce skorzystać - pisać!!!! :)[/QUOTE]
To 30km od Kielc i równiutko 60km od Ginn...Jak nic innego się nie znajdzie do weekendu a państwo kici nie będą w pracy w poniedziałek rano to może coś pomyślimy?:-)
A jaka godzina w pon:bliżej 5rano czy bliżej 9?;-)