Zuzka2 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Ale się dzieje!:-)A ja je w biegu rzuciłam dziś na Kraków,przez co się spóźniłam na autobus:evil_lol: Ancyk,Twoje fotki działają!:lol:Są rewelacyjne!:-) Właśnie chciałam ogłosić mamuśkę,ale skoro na razie nie ma info,to dorobię maluchom;-) Quote
Ginn Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 [quote name='Zuzka2']Ale się dzieje!:-)A ja je w biegu rzuciłam dziś na Kraków,przez co się spóźniłam na autobus:evil_lol: Ancyk,Twoje fotki działają!:lol:Są rewelacyjne!:-) Właśnie chciałam ogłosić mamuśkę,ale skoro na razie nie ma info,to dorobię maluchom;-)[/QUOTE] Zuzka, wstrzymaj się na razie z mamuśką. W przyszłym tygodniu ją wysterylizuję i wtedy będzie można ogłaszać. Fotki Ania już zrobiła. Quote
Zuzka2 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 [quote name='Ginn']Zuzka, wstrzymaj się na razie z mamuśką. W przyszłym tygodniu ją wysterylizuję i wtedy będzie można ogłaszać. Fotki Ania już zrobiła.[/QUOTE] O.K.;-)Teraz jest moda na husky'owate,więc zdążymy;-)Właśnie nie byłam pewna czy ona jest już po sterylce. Quote
Ancyk Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 siedze jak na szpilkach.. suczka siostry ma dziś sterylkę maluchom się domy kroją.. ciekawe jak tam sytuacja się rozwija. Quote
Ginn Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Pies Nr 3 pojechał do Podłęża k/Krakowa. Bardzo sympatyczny pan z córką ok. 14 lat. Córka obok ojca podpisała adopcje. Teoretycznie przyjechali po maleńką sunię a wyjechali z największym pieskiem. Podpisali adopcję. Jestem dobrej myśli. Quote
Ancyk Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Klusek z koszyka:) powodzenia maluszku. Jeszcze tylko 7 sztuk drobnicy:) Quote
Agula99 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 No to super, oby tak dalej!! :) Ale domki mają być najlepsze!!! :) Quote
Ginn Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Sunia Nr 2 pojechała do domku z ogrodem w Krakowie. Rodzina 2-pokoleniowa. Rodzice i ich córka z mężem. Zrobili na mnie b. dobre wrażenie. Karta adopcyjna podpisana. Zostało: 2 pieski i 4 sunie - chyba się nie pomyliłam. Quote
Ancyk Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Ciesze się. Poprawiłam ogłoszenia, ale zdjęć nie wywalałam. Niech zostaną na wabia. Quote
Zuzka2 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 [quote name='Ginn']Sunia Nr 2 pojechała do domku z ogrodem w Krakowie. Rodzina 2-pokoleniowa. Rodzice i ich córka z mężem. Zrobili na mnie b. dobre wrażenie. Karta adopcyjna podpisana. Zostało: 2 pieski i 4 sunie - chyba się nie pomyliłam.[/QUOTE] Czyli nasza jedyna niebieskooka już w DS:-)A mnie cały czas Małopolska zasypuje mailami o te małe:evil_lol: Quote
Ancyk Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Nie dziwie sie. Jedno z dzisiejszych ogłoszeń ma ok 1200 wejsc:) Quote
Ginn Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 A ile wejść jest na kociaki, Tarę i Kacpra? Quote
Ancyk Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 Tara Wyświetleń: 764, Kacpra nie mogę znaleźć i kotów tez, ale ja nie umiem sie poruszać po tablica.pl Quote
Zuzka2 Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Tara,Kacper i koty mają na 4miasta u mnie na tablica i na każdym mieście powyżej 500 wyświetleń.Tara i koty bliżej 1000,Kapcer bliżej 500+gumtree Kraków i Warszawa-kolejne kilkaset każde+morusek nie wiadomo.Czyli ogłoszenia są O.K.,zauważalne,ale jednak ludzie szukają czegoś innego chyba:roll:Tara i koty tyle miesięcy odnawiane;Kacper też już kilka miesięcy,choć krócej niż Tara i kociaki...:roll: Quote
Ginn Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Odezwała się Kobietka spod Krakowa, która przyjęła 1-szego szczeniaka, przed Świętami (Romi go zabierał - pamiętasz Zuzka?). Jest bardzo zadowolona za szczylka. Nazywa się Elvis. Podobno zakumplował się z całą rodzinką i jest totalnie rozpieszczany. Quote
Zuzka2 Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Pamiętam Ginn:-) Ancyk,wyczaiłam na tablica Kraków wyróżnione szczeniaki-to pewnie Twoja robota:-)To ja wyróżnione przerzuciłam na Warszawę w takim razie,żeby nie było 2wyróżnionych na 1woj.:-) Quote
kaja69 Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Przepraszam za spam,ale sprawa bardzo pilna!!!!!! [INDENT][B]Czy znacie jakiegoś ozdrowieńca nosówki? Potrzebna jest pilnie jego krew. Ozdrowienie mogło mieć miejsce maksymalnie 1,5 roku temu[/B] - [B]NA CITO!!![/B] [/INDENT] Quote
Ginn Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 [quote name='kaja69']Przepraszam za spam,ale sprawa bardzo pilna!!!!!! [INDENT][B]Czy znacie jakiegoś ozdrowieńca nosówki? Potrzebna jest pilnie jego krew. Ozdrowienie mogło mieć miejsce maksymalnie 1,5 roku temu[/B] - [B]NA CITO!!![/B] [/INDENT][/QUOTE] Znam takiego ozdrowieńca a nie potrzebujesz surowicy. Quote
Ancyk Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 Na mojego maila nie przyszło dotychczas zadne zapytanie o szczeniaki:( Quote
Ginn Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 :lol:Dziś cisza absolutna w eterze w już się rozbestwiłam i myślałam, że kolejne dwa szczyle pójdą do Krakowa.:lol::lol::lol::lol: Quote
Zuzka2 Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Mailowałam do mnie pewien pan o szczeniaka-napisał,że jest zdecydowany i zadzwoni tylko omówi temat z rodziną...Wydaje się całkiem w porządku,więc mam nadzieję,że zadzwoni:-)Dostał już fotki maluchów,które nam zostały. Quote
Ginn Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='Zuzka2']Mailowałam do mnie pewien pan o szczeniaka-napisał,że jest zdecydowany i zadzwoni tylko omówi temat z rodziną...Wydaje się całkiem w porządku,więc mam nadzieję,że zadzwoni:-)Dostał już fotki maluchów,które nam zostały.[/QUOTE] Oj - fajnie by było. Quote
Ancyk Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 (edited) A do mnie nikt nie pisze:( Dziewczyny, a szczeniory mają wyrózniną tablice na Warszawę? bo jesli nie to moze warto tam rzucic, a koszt na mnie. Edited January 11, 2012 by Ancyk Quote
Recommended Posts