Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sunia ma najprawdopodobniej około roku. Jest na oko średniej wielkości mieszańcem husky i owczarka niemieckiego. Błąkała sie niedaleko ogródków działkowych w Piotrkowie Trybunalskim. Przez jakiś czas mieszkańcy z pobliskich bloków dokarmiali ją, potem pewna rodzina wzięła Sunię do siebie. Mała nie miała jednak szczęścia i po dwóch tygodniach została ponownie wyrzucona:placz:!
Na szczęście nie wszystkim jej los jest obojętny. Sunia przebywa teraz u mnie na DT.
Jest radosnym, żywiołowym psiakiem potrzebującym mnóstwo miłości i uwagi. Lubi koty i inne psy, może mieszkać zarówno w domku jak i w mieszkaniu w bloku. Potrzebuje odpowiedzialnego właściciela,który będzie ją kochał już na zawsze, a ona napewno odwdzięczy się tym samym;)
Szukam dla niej dobrego domu stałego. Psina jest wspaniała i zasługuje na naprawdę wspaniały dom.
Wszystkich zainteresowanych adopcją proszę o kontakt na nr telefonu: 604583385 lub mail [email protected]

Posted

Zastanawiałam się nad imieniem od razu jak do mnie trafiła, ale jakoś żadne nie pasowało, bo w niej jest Coś z onka i Coś z husky- taka Cosia. Po dyskusji jednak [FONT=Georgia]CESIA[/FONT] brzmi o wiele lepiej ... zwłaszcza, że i ona na nie reaguje.
Szukamy więc dobrego domku dla Cesi (Celinki- kochanej psinki)...;) zanim całkiem się u mnie zadomowi:cool3:

Posted

Nie ma jeszcze żadnych ogloszeń. Zdążyłam dopiero założyć ten wątek i rozesłać wiadomości do wszystkich znajomych, a oni do swoich znajomych....
Cesia jest coraz weselsza i dowiaduję się o niej coraz więcej nowych rzeczy.
Lubi zabawy z piłeczką, ładnie chodzi na smyczy, uwielbia się przytulać!
Odkryłam też jej prawdziwy talent- potrafi podskakiwać na tylnych łapkach zupełnie jakby tańczyła:) Oprócz tego jest wiernym kompanem-wszędzie za mną chodzi, ładnie zjada ze swojej miseczki, reaguje na komendy : do mnie, zostań. Z moim owczarkiem niemieckim świetnie się dogaduje, kotki też lubi, zajmuje mało miejsca-jakby nie chciała nikomu przeszkadzać. Jednym słowem idealny psiak!!!Potrzebuje tylko miłości i swojego przyjaciela;)

Posted

Cesia to naprawde wspaniała psinka, całkowicie się u nas zadomowiła i zaprzyjaźniła z naszym owczarkiem. Teraz psiaki spędzają każdą chwilę razem i są naprawdę szczęśliwe, więc my razem z nimi. Postanowiliśmy zatrzymać Cesię na stałe!:):):)
Wszystki, którzy pomagali szukać domku dla Małej i odwiedzali ten wątek dziękujemy i prosimy o ciepłe myśli dla naszych psiaków, aby mogły być ze sobą i z nami jak najdłużej.

Posted

Donio trafił do raju :)
Nie dość, że dostał w prezencie tak fajny dom, to jeszcze w bonusie otrzymał śliczną koleżankę ;)

Gratuluję decyzji i życzę, by wszystko układało się dobrze !