Michalina.d Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Sunia ma najprawdopodobniej około roku. Jest na oko średniej wielkości mieszańcem husky i owczarka niemieckiego. Błąkała sie niedaleko ogródków działkowych w Piotrkowie Trybunalskim. Przez jakiś czas mieszkańcy z pobliskich bloków dokarmiali ją, potem pewna rodzina wzięła Sunię do siebie. Mała nie miała jednak szczęścia i po dwóch tygodniach została ponownie wyrzucona:placz:! Na szczęście nie wszystkim jej los jest obojętny. Sunia przebywa teraz u mnie na DT. Jest radosnym, żywiołowym psiakiem potrzebującym mnóstwo miłości i uwagi. Lubi koty i inne psy, może mieszkać zarówno w domku jak i w mieszkaniu w bloku. Potrzebuje odpowiedzialnego właściciela,który będzie ją kochał już na zawsze, a ona napewno odwdzięczy się tym samym;) Szukam dla niej dobrego domu stałego. Psina jest wspaniała i zasługuje na naprawdę wspaniały dom. Wszystkich zainteresowanych adopcją proszę o kontakt na nr telefonu: 604583385 lub mail [email protected] Quote
Dada M Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Odwiedzam koleżankę Donia :) Jeszcze przydałyby się zdjęcia - jeśli masz już jakieś, możesz przesłać mi na adres: [email protected], wstawię na wątek. Quote
ewa36 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Ja też kibicuję koleżance naszego Donia ! :) Quote
anett Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Młoda:lol: Jakieś imię by się przydało dla panienki:lol: Quote
DONnka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Jaka oryginalna z tymi różnokolorowymi oczkami :) Michalino, wybierz Jej jakieś imię :) Quote
Michalina.d Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 Zastanawiałam się nad imieniem od razu jak do mnie trafiła, ale jakoś żadne nie pasowało, bo w niej jest Coś z onka i Coś z husky- taka Cosia. Po dyskusji jednak [FONT=Georgia]CESIA[/FONT] brzmi o wiele lepiej ... zwłaszcza, że i ona na nie reaguje. Szukamy więc dobrego domku dla Cesi (Celinki- kochanej psinki)...;) zanim całkiem się u mnie zadomowi:cool3: Quote
DONnka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 A zatem Cesia na pierwszą :) Trzymamy kciuki za wspaniały domek :) A ogłoszenia sunia ma ??? Quote
Michalina.d Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Nie ma jeszcze żadnych ogloszeń. Zdążyłam dopiero założyć ten wątek i rozesłać wiadomości do wszystkich znajomych, a oni do swoich znajomych.... Cesia jest coraz weselsza i dowiaduję się o niej coraz więcej nowych rzeczy. Lubi zabawy z piłeczką, ładnie chodzi na smyczy, uwielbia się przytulać! Odkryłam też jej prawdziwy talent- potrafi podskakiwać na tylnych łapkach zupełnie jakby tańczyła:) Oprócz tego jest wiernym kompanem-wszędzie za mną chodzi, ładnie zjada ze swojej miseczki, reaguje na komendy : do mnie, zostań. Z moim owczarkiem niemieckim świetnie się dogaduje, kotki też lubi, zajmuje mało miejsca-jakby nie chciała nikomu przeszkadzać. Jednym słowem idealny psiak!!!Potrzebuje tylko miłości i swojego przyjaciela;) Quote
Michalina.d Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Cesia to naprawde wspaniała psinka, całkowicie się u nas zadomowiła i zaprzyjaźniła z naszym owczarkiem. Teraz psiaki spędzają każdą chwilę razem i są naprawdę szczęśliwe, więc my razem z nimi. Postanowiliśmy zatrzymać Cesię na stałe!:):):) Wszystki, którzy pomagali szukać domku dla Małej i odwiedzali ten wątek dziękujemy i prosimy o ciepłe myśli dla naszych psiaków, aby mogły być ze sobą i z nami jak najdłużej. Quote
Dada M Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Donio trafił do raju :) Nie dość, że dostał w prezencie tak fajny dom, to jeszcze w bonusie otrzymał śliczną koleżankę ;) Gratuluję decyzji i życzę, by wszystko układało się dobrze ! Quote
anett Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Cesia pozdrawia już ze swojego domku!!:multi::multi: [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images40.fotosik.pl/1248/c41632a4fe5227f6med.jpg[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts