Pragnienie-Milosci Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Wczoraj znalazłam biegającego między samochodami, po ulicy Żwirki i Wigury dużego owczarka niemieckiego. Pies jest łagodny w stosunku do ludzi,ale ma problem z dogadaniem się z innymi psami (chociaż nie jest zawzięty, na spokojnie można go odciągnąć od psa i iść dalej). Po wykonaniu miliona telefonów i postawieniu na nogi wszystkich osób które wpadły mi do głowy, udało nam się załatwić jedynie nocleg z wczoraj na dziś, po to aby przez ten czas COKOLWIEK wymyślić... Hoteliki są przepełnione albo nie chcą go przyjąć, bo boją się o resztę psów (zrozumiałe). Fundacje nie mają pieniędzy aby wziąć go pod swoje skrzydła, chociaż Pies na Zakręcie zdecydował się go przejąć.Co z tego,skoro do DZIŚ wieczór muszę miec dla niego dom tymczasowy, w innym wypadku trafi na Paluch. Nie mam serca go tam oddać, a nie mogę zatrzymać go u siebie...mam swojego psa i psa na tymczasie. Z moją suką totalnie się nie dogadali... Szukamy właściciela lub BARDZO PILNIE dt. Pies jest naprawdę kochany, bardzo lubi się tulić i głaskać,chętnie bawi się piłką, nie szaleje, spokojnie siedzi sam w domu, bez problemu wskakuje do samochodu. Kontakt ze mną Kamila 505 094 546 Quote
Pragnienie-Milosci Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 Borys ma czas do 22 grudnia. Potem prawdopodobnie trafi na Paluch! ;( Prosimy o DT (nawet płatny) lub/przede wszystkim DS!!!! Quote
Tadora Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Można też dodać ogłoszenie na owczarkach w potrzebie http://owczarekwpotrzebie.com/ i ogłoszenie na allegro. Trzymam mocno kciuki, pięny psiak z tego Borysa! Quote
yunona Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Piękny psiak!!! :). Może znajdzie się ktoś na DT a może DS ? Byłby super prezent na święta. :) Quote
Pragnienie-Milosci Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 Na razie jedynym "prezentem" jest dla niego wizja schroniska na Paluchu na świeta :-(:-(:-(:-( Quote
Pragnienie-Milosci Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 [quote name='Tadora']Można też dodać ogłoszenie na owczarkach w potrzebie http://owczarekwpotrzebie.com/ i ogłoszenie na allegro. Trzymam mocno kciuki, pięny psiak z tego Borysa! Ogłosiłam go na fb owczarków w potrzebie...i nic Quote
Recommended Posts