Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj znalazłam biegającego między samochodami, po ulicy Żwirki i Wigury dużego owczarka niemieckiego.

Pies jest łagodny w stosunku do ludzi,ale ma problem z dogadaniem się z innymi psami (chociaż nie jest zawzięty, na spokojnie można go odciągnąć od psa i iść dalej).
Po wykonaniu miliona telefonów i postawieniu na nogi wszystkich osób które wpadły mi do głowy, udało nam się załatwić jedynie nocleg z wczoraj na dziś, po to aby przez ten czas COKOLWIEK wymyślić...

Hoteliki są przepełnione albo nie chcą go przyjąć, bo boją się o resztę psów (zrozumiałe). Fundacje nie mają pieniędzy aby wziąć go pod swoje skrzydła, chociaż Pies na Zakręcie zdecydował się go przejąć.Co z tego,skoro do DZIŚ wieczór muszę miec dla niego dom tymczasowy, w innym wypadku trafi na Paluch.

Nie mam serca go tam oddać, a nie mogę zatrzymać go u siebie...mam swojego psa i psa na tymczasie. Z moją suką totalnie się nie dogadali...

Szukamy właściciela lub BARDZO PILNIE dt.
Pies jest naprawdę kochany, bardzo lubi się tulić i głaskać,chętnie bawi się piłką, nie szaleje, spokojnie siedzi sam w domu, bez problemu wskakuje do samochodu.

Kontakt ze mną
Kamila 505 094 546

• 3 weeks later...