madziulka24 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Witam. wczoraj zauwazylam u mojej onki łupież i strupek na udku... strupek jest jasny,sprawdzalam całą skóre nie ma zaczerwien,ani innych stropkow. drapie sie jak kazdy pies. Martwi nie ten strupek. Do weta idziemy po niedzieli bo wczoraj i dzis jej nie ma. mam się martwić poczatkiem jakiejś grzybicy czy czyms?? Quote
gryf80 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 ale jak to sie drapie jak każdy pies?raz na jakiś czas czy bardzo często w ciagu dnia. Quote
madziulka24 Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 a jak sie drapie pies?? normalnie. pare razy. nie czesto takze sadze ze nic ja nie swedzi bo na to niewyglada. tego lupiezu jakby iej bo kilka razy dziennie ja przeczesuje ale ten placuszek taki mnie zastranawia... sa na nim wloski ale taki białwawy strupek. probowalam foto zrobic ale strasznie niewyraźne wychodzi;-/ Quote
Recommended Posts