Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 975
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

witam, przepraszam za offa, ale porzebuje pomocy dla mojego psa - nie stac mnie na kosztowne diagnozy i leczenie, a pies męczy się z alergią :( [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234926-Nie-sta%C4%87-mnie-na-leczenie-%28-stoje-przed-decyzj%C4%85-szukania-domu-dla-mojego-psa[/url]

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 5 weeks later...
Posted

[quote name='ANETTTA']zrobił ktoś dla niej ogłoszenia ??

bo ona chyba tego najbardziej potrzebuje plis[/QUOTE]
ode mnie ma na tablica.pl gumtree i morusku, cały czas odnawiane.. ale nic :(

Posted

[quote name='agucha007']ode mnie ma na tablica.pl gumtree i morusku, cały czas odnawiane.. ale nic :([/QUOTE]
wrzuć wzór moze by ktoś w wolnej chwili zrobił jeszcze gdzieś lub na województwa ościeżne

Posted

[quote name='ANETTTA']wrzuć wzór moze by ktoś w wolnej chwili zrobił jeszcze gdzieś lub na województwa ościeżne[/QUOTE]
[url]http://tablica.pl/oferta/shira-malutka-i-sliczna-suczka-szuka-domu-ID1DFoj.html[/url]

• 2 weeks later...
Posted

[SIZE=5][COLOR=#ff0000]skopiowane z facebooka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE]
"[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]KOCHANI CUDOWNA WIADOMOŚĆ CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Krystyna Sroczyńska[/FONT][/COLOR]

[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Shira właśnie wyruszyła w drogę do swojego domu.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Dom wspanialy - sprawdzony.Pani w 2007 r. adoptowała od nas sunię Łatkę; w ub poniedzałek niestety suka umarła z powodu przerzutów nowotworu.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Shira będzie miła kochający dom, łózko do swojej dyspozycji i pańcię, która ma wielkie serce i mnóstwo czasu dla suni.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Szczęśliwego życia maleńka!"[/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='agucha007'][SIZE=5][COLOR=#ff0000]skopiowane z facebooka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE]
"[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]KOCHANI CUDOWNA WIADOMOŚĆ CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Krystyna Sroczyńska[/FONT][/COLOR]

[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Shira właśnie wyruszyła w drogę do swojego domu.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Dom wspanialy - sprawdzony.Pani w 2007 r. adoptowała od nas sunię Łatkę; w ub poniedzałek niestety suka umarła z powodu przerzutów nowotworu.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Shira będzie miła kochający dom, łózko do swojej dyspozycji i pańcię, która ma wielkie serce i mnóstwo czasu dla suni.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Szczęśliwego życia maleńka!"[/FONT][/COLOR][/QUOTE]

Ależ wiadomość :) bądź szczęśliwa kochana sunieczko :) :*