*Jot* Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Cześć Justysiu :multi: Oj,biedna z tą nogą Jesteś :-( Trzymam kciuki żeby w końcu było dobrze . [url]http://i51.tinypic.com/2q8mtz6.jpg[/url] śliczny smyk :loveu: Quote
Asiaczek Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 O, kurczę, a ja juz myślałam, że z nogą będzie OK... Zaciskam:) Pzdr. Quote
Pegaza Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Piekny chlopczyk :loveu: [url]http://i51.tinypic.com/2q8mtz6.jpg[/url] co do srub to M bedzie je mial za miesiac wyciagne po roku czasu.. nie mial na nie uczulenia ale mu przeszkadzaja w chodzeniu..;) zycze wytrwalosci i cierpliwosci :) Quote
dzasta Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 O jak dawno mnie tutaj nie było....czasu brak na cokolwiek... U nas wysyp maluchów ale myślę że taki wysyp pierwszy i ostatni raz :) Mamy generalnie Babiniec bo w tej chwili mamy w domu 13 psów a w sumie to 19 suczek i 4 psy :) Co do kolana nie jest wesoło bo niestety w ostatni piątek miałam mały wypadek... ulewa była straszna i ślisko było i spadłam ze schodów...nie wiem jak to się stało ale runęłam prosto na swoje biedne chore kolano i uszkodziłam rzepkę...czekam na wyniki Rezonansu i Tomografii...ale nie jest dobrze istnieje podejrzenie uszkodzenia rzepki... Ale mam sporo do nadrobienia więc tak: 12 czerwca urodziło się 5 szczeniaków Yorka po naszej Gabince :) 2 pieski i 3 suczki :) Dzisiaj skończyły 4 tygodnie :) Więc się zaczynają rozkręcać :) [IMG]http://i53.tinypic.com/2rx8ppt.jpg[/IMG] Natomiast 4 lipca urodziło się 5 szczeniąt Staffordshire Bull Terrier - 1 piesek i 4 suczki :) [IMG]http://i54.tinypic.com/zksu8k.jpg[/IMG] Więc mamy wesoło a będzie jeszcze weselej :) A Czesio jak Czesio śpi i ucieka przed przytulankami zakochanych w nim dziewczyn :D:D:D [IMG]http://i596.photobucket.com/albums/tt42/bertka/love.jpg[/IMG] Quote
Asiaczek Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Jesooooo, ale Ty masz pecha z tym kolanem...współczuję... Gratuluję maluchów:) Pzdr. Quote
Pegaza Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Justa to macie maly babiniec w domu dziewczyny gorą;) fajne maluchy ale wiesz co powinnam focha zrobic ze nawet sie wczesniej nie pochwalilas ze beda male szczeniaki.. co do stafikow to teraz same czarne wyszly niz poprzednio chyba inny tato byl;) uwazaj na siebie i te kolano pechowcu Ty jeden;) Quote
megi82 Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 no nie.....ale masz wesoło w domku....dzieci śliczne.....moja Gabi widzę straciła swe owłosienie co do kolana....cholerka......nie dość,że tyle się nacierpiałaś,namęczyłaś to teraz ten upadek......daj znać jak już będą wyniki Quote
Borówka16 Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Hej Justyś! :multi: Śliczne dzieciaszki masz :loveu:, liczba faktycznie spora :o :) Bidulka jesteś z tym kolanem, ale 3mam kciuki, żeby wszystko było lepiej ;) Quote
*Jot* Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Cześć Justyna :multi: Ale masz maluchów dużo,świetnie :multi: Cudowne są wszystkie :loveu::loveu: No i dla Ciebie duuuuuużo zdrówka :loveu: Quote
dzasta Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 [quote name='Asiaczek']Wierzę, że wsio juz dobrze, tak? pzdr.[/QUOTE] Niestety nie jest ok...jestem na etapie organizowania pieniędzy na kolejną operację...nie wiem kiedy będzie ale powinna być już....niestety brak funduszy i brak czasu bo maluchami nie ma się kto zająć jest ich trochę i jeszcze dłuższą chwilkę będą... Quote
Asiaczek Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Czyli z NFZ nie masz dofinansowania, szkoda... pzdr. Quote
dzasta Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Joasiu ostatnie 5 operacji nie były finansowane a poprzednie zabiegi owszem ale wszystko co do operacji było już z naszej kieszeni finansowane.... Quote
Asiaczek Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 O, kurczaki.... no to Was szarpnęło... Pzdr. Quote
megi82 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 przyszłam do Was aby przypomnieć,że pamiętamy o Was i czekamy nadal na wieści Quote
Asiaczek Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Od czasu do czasu widzę [B]dzastę[/B] na FB... Pzdr. Quote
wejherstaff Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='Asiaczek']Od czasu do czasu widzę [B]dzastę[/B] na FB... Pzdr.[/QUOTE] I ja :) Justynka co u Was? Quote
dzasta Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 Długo mnie nie było....ale nie często mam teraz czas i chęci do siedzenia w necie... Obiecuję że odgrzeję jakoś moją galeryjkę ale nie obiecuję kiedy bo szykuję się do kolejnej operacji a poza operacją jest praca i kupa kłopotów... Quote
Asiaczek Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 No nie! Znowu operacja?! A co do pracy, to nie wiem, czy sięcieszyc czy smucic... pzdr. Quote
Pegaza Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Justyna Ty to ciagle masz pod gorke..:roll: wpadnij choc na moment ale napisz wiecej i fotki psiakow daj:) Quote
megi82 Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 [quote name='dzasta']Długo mnie nie było....ale nie często mam teraz czas i chęci do siedzenia w necie... Obiecuję że odgrzeję jakoś moją galeryjkę ale nie obiecuję kiedy bo szykuję się do kolejnej operacji a poza operacją jest praca i kupa kłopotów...[/QUOTE] :kciuki: musi być dobrze....trzymam kciuki aby u Ciebie było już z górki Quote
Asiaczek Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Może wreszcie po TEJ operacji będzie z górki... Pzdr. Quote
*Jot* Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Cześć Justysia :grins::grins::grins: Pozdrowionka :Rose: Quote
dzasta Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 Ehhh czasu teraz mam nawet za dużo ale nie mam jakoś siły ani głowy na dogo...po operacji ciągle mam jakieś komplikacje...obecnie walczę z zakrzepicą i zapaleniem aparatu wyprostnego w obrębie, którego były wyciągane śruby... Poza tym wczoraj minęły dwa miesiące od śmierci mojego Teścia...a to też przysporzyło nam dodatkowych obowiązków ( Teściowa została sama ciężko chora i niestety nie jest tak sprawna żeby sama mogła samodzielnie funkcjonować) i wybiło nas z rytmu... Ale pamiętam o Was i myślę o Was!!! Psów też mi przybyło więc jest się czym zajmować :) Quote
Recommended Posts