megi82 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 kochana trzymaj się,bądz dzielna....zdrówka życze i aby te 4 tygodnie zleciało szybciutko Quote
Asiaczek Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Ooooo, nic nie napisałaś, kiedy byla operacji i ja kciuków nie trzymałam.... Czy potrzebujesz tej ortezy, co ja ja mam w domu? Brawa dla Małej:) [url]http://img716.imageshack.us/img716/5748/4b320c396e82.jpg[/url] Pzdr. Quote
dzasta Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 Operacja była 18 stycznia we wtorek tak jak pisałam :) Ortezy nie potrzebuje mam inną specjalną ortezę. [B]Alicja,Megi i Joasiu dziękuję Wam za słowa otuchy!!![/B] Quote
Asiaczek Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Wiesz, tak sobie pomyślałam, że gdybym trzymała za Ciebie kciuki, to teraz może by mniej bolało...? Potrzebujesz czegoś? Czy mąż we wszystkim sobie radzi? Pzdr. Quote
megi82 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [quote name='dzasta']Operacja była 18 stycznia we wtorek tak jak pisałam :) Ortezy nie potrzebuje mam inną specjalną ortezę. [B]Alicja,Megi i Joasiu dziękuję Wam za słowa otuchy!!![/B][/QUOTE] kochana ty nie masz za co dziękować ja mam nadzieję,że te 4 tygodnie szybko ci zleci i bezboleśnie...pózniej b edziesz mieć jakąś rehabilitacje? Quote
Asiaczek Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 dzasta - najbliższy tydzięń - mam juz zaplanowany; może na nastepny jakoś się umówimy? Pzdr. Quote
dzasta Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 Heh [B]Asiaczku [/B]wiesz jak to jest z Panami :) Jakoś dajemy radę ale jeśli znajdziesz chwilę żeby mnie odwiedzić zapraszam serdecznie :p [B]Megi82[/B] ja rehabilitację w zasadzie powinnam zacząć już w piątek ale z racji tego że jestem jeszcze słaba bo wcześniej przeszłam infekcję górnych dróg oddechowych a w czasie i po zabiegu straciłam sporo krwi to zaczynam od wtorku. Quote
karkakarka Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Bidulko :( Mam nadzieje, że ból szybko minie i niedługo bedziesz normalnie funkcjonować. Śruby brrr jak to okropnie brzmi.... Dużo zdrówka życzę! Gratki dla małej! Quote
Asiaczek Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 [quote name='dzasta']Heh [B]Asiaczku [/B]wiesz jak to jest z Panami :) Jakoś dajemy radę ale jeśli znajdziesz chwilę żeby mnie odwiedzić zapraszam serdecznie :p .[/QUOTE] Dzisiaj widziałam się z Vectra i w przyszłym tygodniu nawiedzimy Cię;) To takie wstępne ustalenia... pzdr. Quote
*Jot* Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Cześć Justynko !! Szybkiego powrotu do zdrowia :Rose: Buziaczki :kiss_2: Quote
Asiaczek Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Jak szanowne zdrówko? Czy juz najgorsze minęło...? Pzdr. Quote
dzasta Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 DZISIAJ RANO OBUDZIŁ MNIE TELEFON I STRASZNA WIADOMOŚĆ JEDEN ZE SZCZENIAKÓW Z MIOTU PO BERCIE I DJ ZAGINĄŁ WCZORAJ WIECZOREM WE WROCŁAWIU!!! [B]Piesek zaginął z posesji w okolicy ulic Wróblewskiego i Wittiga dzielnica Wrocławia Biskupin okolice Zoo. Mamy wiadomość że ktoś widział go z ochroniarzami z Hali 100 lecia we Wrocławiu. Właścicielka już tam jedzie. [/B] BŁAGAM JEŚLI KTOŚ Z WAS GO WIDZIAŁ ALBO MIESZKA W OKOLICACH WROCŁAWIA LUB SAMYM WROCŁAWIU NIECH ZAWIADOMI JAK NAJWIĘCEJ OSÓB. JEST BARDZO ZIMNO A PIESEK NAJPRAWDOPODOBNIEJ ZOSTAŁ SKRADZIONY Z POSESJI WŁAŚCICIELKI. NIE ZNAM SZCZEGÓŁÓW BO WŁAŚCICIELKA PANI ANIA JEST ZROZPACZONA I SZUKA PSA CAŁĄ NOC WRAZ Z PRZYJACIÓŁMI OGŁOSZENIA SĄ ROZKLEJONE W MIEŚCIE, LECZNICE I SCHRONISKA WE WROCŁAWIU POINFORMOWANE ZA ZNALEZIENIE PSA LUB JAKIEKOLWIEK INFORMACJE JEST NAGRODA!!! PIES WABI SIĘ KENZO I MA 6,5 MIESIĄCA POSIADA TATUAŻ W LEWEJ PACHWINIE O NUMERZE A 288 A TO JEGO ZDJĘCIE [IMG]http://i55.tinypic.com/o89j11.jpg[/IMG] KONTAKT DO WŁAŚCICIELKI PSA ANiA 0 692 266 155 TELEFON DO MNIE 0 668 171 275 JEŚLI MOŻECIE PRZE KLEJCIE TE WIADOMOŚĆ GDZIE MOŻECIE Quote
megi82 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 o w mordę....mam nadzieję,że szybko odnajdzie się kochana dowiedz się może czy ta pani zawiadomiła też policję i informuj nas Quote
dzasta Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 [B]Kenzo się znalazł dzięki pomocy ludzi !!!! Uffff kamień z serca!!![/B] [B] Wszystkim bardzo dziękuję za pomoc!!!![/B] Quote
megi82 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 [quote name='dzasta'][B]Kenzo się znalazł dzięki pomocy ludzi !!!! Uffff kamień z serca!!![/B] [B] Wszystkim bardzo dziękuję za pomoc!!!![/B][/QUOTE] uff....dobre wieści na koniec dnia.Cieszę się,że tak to skończyło się Quote
Asiaczek Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Jezeli piesek zginął z posesji, to niech właściciele zorientują się, dlaczego tak się stało. Czy ktoś swobodnie wszedł na posesję, czy furtka była nie zamknięta... Trzeba zrobić wszystko, aby taka sytuacja juz się nie powtórzyła. Pzdr. Quote
Marzena* Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Oj jak dobrze, że maluch się znalazł :) Justynka może Ty mi pomożesz bo już nie wiem do kogo mam się zwrócić :( Od jakiegoś czasu przy przełączaniu stron na dogo wyskakuje mi okienko "prosze wyłączyć adblockera..." Wszystko byłoby ok gdyby nie drobny szczegół - ja go nigdy nie instalowałam. Na wątku w administracji jest krótka instrukcja jak wyłączyć, ale jak ja mam wyłączyć coś czego nie mam ??? Szukałam i nie ma ani ikony, ani programu... No i teraz oprócz wyskakujących reklam często niemal na pół strony to jeszcze mam wyskakujący komunikat :( Szczerze to aż odechciewa mi się wchodzić na dg :( Sorki, że tak nie na temat ;) Pozdrawiam :) Quote
Asiaczek Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Ja pierwszy raz spotkałam się z takim okresleniem i jednoczesnie problemem... Pzdr. Quote
karkakarka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Hej Justi! Dobrze że mały sie znalazł :) Ja Marzka też nie pomogę... Quote
dzasta Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 Bardzo się cieszę że mały się znalazł. Przeżył nie lichą przygodę ale jak na prawdziwego staffika przystało nie bał się i jak wrócił do domu to poszedł spać :) Marzka wysłałam PW postaram się pomóc :D Quote
Asiaczek Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 A jak noga PO...? Chodzisz już czy jeszcze polegujesz w łóżku...? Pzdr. Quote
dzasta Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 No niestety noga daje znać o sobie bólem i pojawiły się nowe niepokojące symptomy ( czekam na powrót mojego ortopedy z USA i zobaczymy czy coś się złego dzieje czy nie ) . A co do chodzenia to nadal nie mogę jej obciążać czyli poruszam się skacząc na zdrowej nodze przy pomocy 2 kul. A jeszcze dwa tygodnie przede mną takiego chodzenia... Quote
megi82 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Lepiej tak skakać=stosować się do zaleceń lekarza,niż żeby coś złego stało się.Kurcze żeby ból już miną,to i ty czułabyś się o niebo lepiej psychicznie.Trzymaj się kochana,a ja trzymam kciuki żeby te twoje niepokojące symptomy nie były niczym złym.Goraco pozdrawiam:multi: Quote
Asiaczek Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='dzasta']No niestety noga daje znać o sobie bólem i pojawiły się nowe niepokojące symptomy ( czekam na powrót mojego ortopedy z USA i zobaczymy czy coś się złego dzieje czy nie ) . A co do chodzenia to nadal nie mogę jej obciążać czyli poruszam się skacząc na zdrowej nodze przy pomocy 2 kul. A jeszcze dwa tygodnie przede mną takiego chodzenia...[/QUOTE] O, rany, zmartwiłas mnie... Oszczędzaj nogę, uzywaj tych kul i.... zdrowiej. Pzdr. Quote
Pegaza Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Cze Justyna:) wchodze i czytam takie wiesci .. dobrze ze sie piesek znalazl:multi: ale to zostal skradziony czy sam sobie wyszedl na spacer? i co do nogi to moj M pol roku o kulach chodzil wiec 4 tygodnie to jest pikus;) a teraz M wypoczywa sobie w sanatorium z tym ze na noge dalej utyka i go boli.. przeszkadzają mu te sruby i blachy a on ma tego tam sporo :cool1: nieraz po nocach ta noga spac mu nie daje bo go boli a minelo od operacji 9 miesiecy:razz: zanim wroci do pelnego zdrowia to pewnie minie jeszcze sporo czasu a u Ciebie tez tak pewnie bedzie..narazie trzeba sie cieszyc ze masz juz to za soba:) Quote
Recommended Posts