Jump to content
Dogomania

Świat wg Staffików i Yorki czyli perypetie Dżezika, Berty i Maleńkiej Gabinki :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='dzasta']No i liczymy [B]Chefrenek[/B] że Was też spotkamy na jakimś spacerku :loveu: Bo bardzo by mi było poznać WAS oboje :cool3:
[/quote]

I vice versa :multi: :multi: :multi:

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cześć Dziewczynki :multi:
My dziś byliśmy na długim spacerekuuuuuuu w lesie i teraz leżymy kwiczymy i odpoczywamy tylko niestety tradycyjnie aparatu nie wziełam ze sobą :shake: Ehhh gapa ze mnie a byłyby taki piękne fotaski bo aura sprzyjała oj sprzyjała :loveu:

Posted

[quote name='dzasta']Cześć Dziewczynki :multi:
My dziś byliśmy na długim spacerekuuuuuuu w lesie i teraz leżymy kwiczymy i odpoczywamy tylko niestety tradycyjnie aparatu nie wziełam ze sobą :shake: Ehhh gapa ze mnie a byłyby taki piękne fotaski bo aura sprzyjała oj sprzyjała :loveu:[/quote]

Wczoraj na spacerku spotkałam bulwę, która przyjeżdza do mojego sąsiada, zabawy było co nie miara, ale niestety nie miałam aparatu. Jak na złość.:angryy: :angryy: :angryy:

Posted

[quote name='Asiaczek']No wiesz, co?! To po prostu....... nie zabrać aparatu na spacer po lesie z psem... Gapa, gapa, gapa...
Pzdr.[/QUOTE]
Otóż to!
Aparat to rzecz najważniejsza na spacerze z psem:razz: Już lepiej psa zapomnieć niż aparatu :evil_lol:

Posted

[quote name='madziasto4']Otóż to!
Aparat to rzecz najważniejsza na spacerze z psem:razz: Już lepiej psa zapomnieć niż aparatu :evil_lol:[/quote]

ooo wlasnie ja sie z magda w zupelnosci zgadzam:)

Posted

[quote name='madziasto4']Otóż to!
Aparat to rzecz najważniejsza na spacerze z psem:razz: Już lepiej psa zapomnieć niż aparatu :evil_lol:[/quote]
Ha! Jakbym siebie słyszała...
Pzdr.

Posted

[quote name='dzasta']Cześć Dziewczynki :multi:
My dziś byliśmy na długim spacerekuuuuuuu w lesie i teraz leżymy kwiczymy i odpoczywamy tylko niestety tradycyjnie aparatu nie wziełam ze sobą :shake: Ehhh gapa ze mnie a byłyby taki piękne fotaski bo aura sprzyjała oj sprzyjała :loveu:[/quote][B][I]:placz:a my nigdzie z wyjątkiem wizyty u Ozzulkowej babci...bo pańcia zasmarkana na maxa:angryy:[/I][/B]

Posted

Ale za to na pocieszenie opowiem Wam kolejną niesamowitą historie pt: "morderca Dżez"
A więc szliśmy sobie lasem alejką spacerową i widze w oddali Mame z synkiem idacych z Beaglem. Beagelka latała luzem warczała i drażniła Dżeza będacego na smyczy ( biedak nie mógł sobie polatać z nią ) gdy już miałam go spuścić ze smyczy słysze nagle tekst Mamy do Synka:
Synku pal sześć psa jak go zje ten morderca ale my zejdzmy z drogi po czym poszli glebiej w las i tak idac sobie Synek do Mamusi mówi Mamo ale on jest za mały na tego morderce to napewno jakis kundel jest po czym Mama mowi no to wracamy na alejke i poszli dalej a my obydwoje z TZ tarzalismy sie ze smiechu na co Mama znismaczona fuknela i poszli dalej :evil_lol:
Więc dzis sie przekonalismy ze mozna starcic psa oby tylko ujść z życiem jak sie wdzi morderce i mamy nowe motto dnia :)

Posted

[quote name='dzasta']
Więc dzis sie przekonalismy ze mozna starcic psa oby tylko ujść z życiem jak sie wdzi morderce i mamy nowe motto dnia :)[/quote]

Co za babucha:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: . Mojego jeszcze nikt nie nazwał mordecą, ale za to padały inne epitety.:shake: :shake: :shake:

Ja to jestem taka, że muszę się odgryźć.:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

Ja najlepiej lubie odpowiadac nie to nie jest morderca to jest medalista :diabloti: i wtedy od razu jest tekst jaki on śliczny kochany, mały itp i itd i tego to ja za cholere nie zrozumiem tej ludzkiej głupoty i mentalnośći bo jak można podziwiac cos co przed chwila bylo morderca :shake:

Posted

Ludziska sami siebie prześcigają w głupich komentarzach :mad:.Wczoraj do Oli jeden gość z sąsiedniego bloku powiedział,że czesto ją widuje na spacerkach z buldogiem (wiedział :-o) i z takim małym kundlem.No i chciał zabłysnąć wiedzą i się spalił facet :evil_lol:.

Posted

[quote name='Asiaczek']Kiedy ma nastąpić ta poprawa?
pzdr.[/quote]
Hmm obawiam sie ze moze juz mi sie nie udac w najblizszym czasie poprawa bo wybieram sie do szpitala na dluzsze lezenie i operacje wiec pewnie szybko sie nie poprawie ale postaram sie :p

Posted

[quote name='misiaczek']Ludziska sami siebie prześcigają w głupich komentarzach :mad:.Wczoraj do Oli jeden gość z sąsiedniego bloku powiedział,że czesto ją widuje na spacerkach z buldogiem (wiedział :-o) i z takim małym kundlem.No i chciał zabłysnąć wiedzą i się spalił facet :evil_lol:.[/quote]

Kiedyś jeden facet zapytał się mnie czy ja psa w szafie trzymałam czy co?:diabloti: :diabloti:

[quote name='dzasta']Hmm obawiam sie ze moze juz mi sie nie udac w najblizszym czasie poprawa bo wybieram sie do szpitala na dluzsze lezenie i operacje wiec pewnie szybko sie nie poprawie ale postaram sie :p[/quote]

No co ty [B]Dzasta[/B] nie wygłupiaj się:-( :-( :-( . Na tą nogę (jeśli mogę zapytać)

Posted

[B]Chefrenek[/B] niestety mam już zaległa dawno oczekiwana przeze mnie ze wzgledu na silny bol operacje na moje od 4 lat chore kolanko ( to bedzie moja 8 operacja tego kolana :-( tym razem znowu poważny zabieg - przeszczep kości :-( ) i jeszcze chyba od razu zrobimy to drugie kolanko uszkodzone podczas wypadku :-( aż wyć się chce tym cholernym operacjom nie ma końca :-(

Posted

o[quote name='dzasta'][B]Chefrenek[/B] niestety mam już zaległa dawno oczekiwana przeze mnie ze wzgledu na silny bol operacje na moje od 4 lat chore kolanko ( to bedzie moja 8 operacja tego kolana :-( tym razem znowu poważny zabieg - przeszczep kości :-( ) i jeszcze chyba od razu zrobimy to drugie kolanko uszkodzone podczas wypadku :-( aż wyć się chce tym cholernym operacjom nie ma końca :-([/quote]
O żesz Ty orzeszku :mad:.Dzasta,proszę nam szybko do zdrówka wracać.Naprawić kolanka,bo Dżezik na spacerki z pancią bedzie czekał :).

Posted

To w takim razie ja ci dużo zdrówka życzę. [IMG]http://img255.imageshack.us/img255/8915/361813bj.gif[/IMG]

A tu coś co ostatnio znalazłam w sieci, na poprawę humoru.

[IMG]http://img411.imageshack.us/img411/5684/382koteczek6vt.gif[/IMG]

Posted

[B][I]tez mam nacik na poprawe humoru:)::)[/I][/B]
Pewna para w średnim wieku z północnej części USA zatęskniła w środku mroźnej zimy do ciepła i zdecydowała się pojechać na dół, na Florydę i mieszkać w tym hotelu, w którym spędziła noc poślubną 20 lat wcześniej. Mąż miał dłuższy urlop i pojechał o dzień wcześniej. Po zameldowaniu się w recepcji odkrył, że w pokoju jest komputer i postanowił wysłać maila do żony. Niestety omylił się o jedną literę. Mail znalazł się w ten sposób w Houston u wdowy po pastorze, która właśnie wróciła do domu z pogrzebu męża i chciała sprawdzić, czy w poczcie elektronicznej są jakieś kondolencje od rodziny i przyjaciół. Jej syn znalazł ją zemdloną przed komputerem i przeczytał na ekranie:
Do: Moja ukochana żona.
Temat: Jestem już na miejscu.
Wiem, że jesteś zdziwiona otrzymaniem wiadomości ode mnie. Teraz mają tu komputery i wolno wysłać maile do najbliższych. Właśnie zameldowałem się. Wszystko jest przygotowane na Twoje przybycie jutro. Cieszę się na spotkanie. Mam nadzieję, że Twoja podróż będzie równie bezproblemowa, jak moja.
PS: Tu na dole jest naprawdę gorąco.