Jump to content
Dogomania

Jestem śliczny apetyczny goldek ...Armani mam na imię...kto mnie zna to zrozumie !!!

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewatr'][B][COLOR=darkorchid]Słyszałam ze Iwona nie pojedzie ? To mysle ze jak najbardziej sie zmiesci Paulina ;)................... a czyżby moja corka sie tez wybierała? [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]/[SIZE=1]przy okazji moze i ja sie cos dowiem :evil_lol:/[/SIZE][/COLOR][/B]

A mysmy wczoraj z Roxi odwaliły spacer za schroniskiem nawet Roxunia zaby łapała i mamy to nagrane na filmiku :eviltong:[/quote]

Z Twojego polecenia pojedzie...Widzisz Ciocia dla Ciebie wszystko :eviltong:

No ja mam taką nadzieję :razz: Z tego co zrozumiałam, to się wybiera.

A o tym to już słyszałam :loveu:

Posted

[quote name='Cambel']Z Twojego polecenia pojedzie...Widzisz Ciocia dla Ciebie wszystko :eviltong:

A o tym to już słyszałam :loveu:[/quote]

[B][COLOR=darkorchid]Kurcze na tym dogo nic sie nie ukryje :eviltong:;) wszyscy wszystko wiedza :evil_lol:[/COLOR][/B]
[B][/B]
[B][COLOR=darkorchid]Dobrze ze pojedziecie to beda super zdjecia :multi:[/COLOR][/B]

[QUOTE]matusz5[COLOR=navy][B]Witamy ;-)
śliczne fotki :loveu::loveu:[/B][/COLOR] [/QUOTE]

[COLOR=darkorchid][B]Słodzisz mi Mati :loveu:ale co tam miło mi to słyszeć :multi:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='ewatr'][B][COLOR=darkorchid]Kurcze na tym dogo nic sie nie ukryje :eviltong:;) wszyscy wszystko wiedza :evil_lol:[/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkorchid]Dobrze ze pojedziecie to beda super zdjecia :multi:[/COLOR][/B]

[COLOR=darkorchid][B]Słodzisz mi Mati :loveu:ale co tam miło mi to słyszeć :multi:[/B][/COLOR][/quote]

fotki będą ale zobaczymy czy super wyjdą:razz:

ale mam lenia a muszę napisać cały rozdział pracy:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Iwona1984']fotki będą ale zobaczymy czy super wyjdą:razz:

ale mam lenia a muszę napisać cały rozdział pracy:placz::placz::placz:[/quote]

Oj to nie zazdroszczę :shake:
ale pomyśl sobie ze za to bedzie chwila spokoju jak skonczysz ;)

Posted

[quote name='ewatr']

[/quote]
[COLOR=white]I[/COLOR][SIZE=1][COLOR=white] w tym momencia goniasta wymiękła przy Iwonce i poszla w odstawke[/COLOR] [/SIZE]:watpliwy:

[COLOR=black]A czy ja pojade to nie wiem, wszystko zalezy jak pewna sprawa /o ktorej wiesz dobrze/ się rozwiąże:p[/COLOR]

Posted

[quote name='g_o_n_i_a'][COLOR=white]I[/COLOR][SIZE=1][COLOR=white] w tym momencia goniasta wymiękła przy Iwonce i poszla w odstawke[/COLOR] [/SIZE]:watpliwy:

[COLOR=black]A czy ja pojade to nie wiem, wszystko zalezy jak pewna sprawa /o ktorej wiesz dobrze/ się rozwiąże:p[/COLOR][/quote]

nigdy Goniasta ma talent Iwona tylko dobry aparat:evil_lol:

Posted

[I]Dobry wieczór :multi:[/I]

[URL="http://images29.fotosik.pl/98/aeb14c599b615efbmed.jpg"][I]http://images29.fotosik.pl/98/aeb14c599b615efbmed.jpg[/I][/URL][I] - Padżonczek[/I] :loveu:

[quote name='ewatr']Fajne stworki ;) jeszcze z targów :

[URL]http://pl.youtube.com/watch?v=q1yaglxyJFQ[/URL]

[URL]http://pl.youtube.com/watch?v=pJF21FfZOYo[/URL][/quote]

I to tyle z targów? :-(

[quote name='Cambel']Z Twojego polecenia pojedzie...Widzisz Ciocia dla Ciebie wszystko :eviltong:

A o tym to już słyszałam :loveu:[/quote]

[I]Czy to onzacza, że cała WIEŚ zbierze się w sobotę w schronisku? :razz:[/I]

Posted

[quote name='g_o_n_i_a'][COLOR=white]I[/COLOR][SIZE=1][COLOR=white] w tym momencia goniasta wymiękła przy Iwonce i poszla w odstawke[/COLOR] [/SIZE]:watpliwy:

[/quote]

[COLOR=wheat]To ja teraz siedze mam 38,9 ^C i zamierzam sobie pochorować :evil_lol: [/COLOR]

[COLOR=wheat]ale na takie stwierdzenie musze odpowiedzieć - WALNĄC CIE Corcia ????[/COLOR]

Posted

[B]psiulka, [/B]wieś jak wieś, bo my z Iwonką miastowe :diabloti:

[COLOR=wheat][quote name='ewatr']To ja teraz siedze mam 38,9 ^C i zamierzam sobie pochorować :evil_lol: [/quote]

[COLOR=LemonChiffon]Ciocia, nawet nie próbuj chorować ! Zdrowiej mi tu szybko :calus:[/COLOR]
[/COLOR]

Posted

[quote name='ewatr'][COLOR=wheat]To ja teraz siedze mam 38,9 ^C i zamierzam sobie pochorować :evil_lol: [/COLOR]
[/quote]
Mamcia, oszalałaś?! :crazyeye:Pochorować?!
[quote]
[COLOR=wheat]ale na takie stwierdzenie musze odpowiedzieć - [/COLOR][COLOR=#000000][B]WALNĄC CIE Corcia ????[/B][/quote][/COLOR]
Jak to sie dzieje, ze ja coraz częsciej to słyszę? :eviltong:A to dlatego, ze taka grzeczna i fajna jestem :evil_lol:[SIZE=1][COLOR=white] I tak wiem swoje :placz:[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='matusz5'][COLOR=navy][B] Witamy Armaniowców :loveu::loveu:[/B][/COLOR]

[B][COLOR=navy]u nas recenzja z Katynia;)[/COLOR][/B]
[/quote]

[B][COLOR=darkorchid]Witam Tobiaszków :loveu::loveu:[/COLOR][/B]

[quote]g_o_n_i_aMamcia, Ty sobie w klulki nie leć, bo ja tu sie zastanawialam czy nie jadu do schrona. I co teraz będzie ze mną? :placz: Wczoraj 21:50

psiulka[I]Bez Ewci w schronie to co to za wieś.. :-( (:evil_lol: :diabloti:)[/I] [/quote]

[B][COLOR=darkorchid]Spokojnie :evil_lol: ja jestem czlowiek czynu i byle 39 stopni mnie nie zmorze :diabloti:[/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkorchid]Jestem juz na stanowisku pracy -tak ze jakby co to i wies w sobote moze uda sie zrobic w schronie :diabloti:;)[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='ewatr']
[B][COLOR=darkorchid]Spokojnie :evil_lol: ja jestem czlowiek czynu i byle 39 stopni mnie nie zmorze :diabloti:[/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkorchid]Jestem juz na stanowisku pracy -tak ze jakby co to i wies w sobote moze uda sie zrobic w schronie :diabloti:;)[/COLOR][/B][/quote]
Bosz Mamcia, gdzie Ty łazisz, ze sie tak załatwiłaś :shake:?
Dam znać jeszcze wieczorem/ew. rano czy jadu czy nie jadu :lol: (jeżeli mogę rzecz jasna :modla:)