ewatr Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [quote name='Cambel'] [B][URL="http://pl.youtube.com/watch?v=gjTOLNRsrvQ"][B][COLOR=blue]http://pl.youtube.com/watch?v=gjTOLNRsrvQ[/COLOR][/B][/URL][/B] Arniś Pańcię olewa :shake:[/quote] [B][COLOR=darkorchid]A olewa olewa - jasnosc widzenia mu wraca jak mam cos dobrego w ręce :evil_lol:[/COLOR][/B] [QUOTE]psiulka[I]Dobry wieczór :multi: Nie wiesz może czy są wolne miejsca na tą sobotę? :cool: I musisz opowiedzieć co tam w schronie słychać :loveu:[/I] [/QUOTE] [B][COLOR=darkorchid]Bry Ilonko :loveu: miejsca chyba jeszcze sa .A opowiadac nie bede bo to trzeba na własne oczy zobaczyć ;)[/COLOR][/B] Quote
psiulka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [I]Bry wieczorek :loveu: Niestety mnie nie będzie w sobotę, bo idziemy na Katyń...[/I] Quote
ewatr Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [quote name='psiulka'][I]Bry wieczorek :loveu: Niestety mnie nie będzie w sobotę, bo idziemy na Katyń...[/I][/quote] A nie jestes na Targach ???? Quote
Cambel&Megi Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='ewatr'][B][COLOR=darkorchid]A olewa olewa - jasnosc widzenia mu wraca jak mam cos dobrego w ręce :evil_lol:[/COLOR][/B] [/quote] Skąd ja to znam..... :shake::shake::lol::eviltong: Quote
psiulka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [I]Nie zdąże chyba, chociaż zobaczymy, ale będe w niedzielę ;)[/I] Quote
ewatr Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='psiulka'][I]Nie zdąże chyba, chociaż zobaczymy, ale będe w niedzielę ;)[/I][/quote] A to ja tez bede w niedziele tylko jeszcze nie wiem o której ;) Quote
Cambel&Megi Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Hej Ciocia :buzi: Będziesz w sobotę w schronisku ? :lol: Gratuluję 4 ognika :multi: ;) Quote
ewatr Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='Cambel']Hej Ciocia :buzi: Będziesz w sobotę w schronisku ? :lol: Gratuluję 4 ognika :multi: ;)[/quote] a gdzieżbym opusciła taka okazje :eviltong:;) Bede ! A 4 ognik jak tylko znajde chwile to zniknie ale pewnie nie na długo bo znowu hopków narobie :evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 No to ja też bede :razz: O ile są miejsca.. :lol: No ja tez muszę trochę tego pousuwać, tylko nie ma kiedy....Jeszcze ten wredny Megusek, co nie chce jeść. :roll: Quote
ewatr Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='Cambel']No to ja też bede :razz: O ile są miejsca.. :lol: No ja tez muszę trochę tego pousuwać, tylko nie ma kiedy....Jeszcze ten wredny Megusek, co nie chce jeść. :roll:[/quote] o to super nie bede samotna :lol: Quote
ewatr Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [URL]http://www.targirzeszowskie.pl/kalendarium/2007/tz_6-7.10.07.htm[/URL] Madziu :loveu:hi hi hi TARGI ZWIERZAT NA PODPROMIU :lol: Quote
Magdalenkl Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 aha wybierasz sie tam? czyli cie nie ma w schronie ? ej no ja o niczym nie wiedzialam :placz: Quote
Cambel&Megi Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Ojej a mi nawet do drzwi przynieśli ulotkę o targach :loveu: Ja to mam kilka kroków na Halę na Podpromiu :razz: Hej Ciocia ;) Quote
Matusz Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [COLOR=Navy][B]Witamy się ładnie :)[/B][/COLOR] Quote
Magdalenkl Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Cambel']Ojej a mi nawet do drzwi przynieśli ulotkę o targach :loveu: Ja to mam kilka kroków na Halę na Podpromiu :razz: Hej Ciocia ;)[/quote] Tak to jest jak sie mieszka na zad*****:placz: Quote
matinestka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 HEJ KOCHANA MAMUS :) :buzi: Córeczka nadaje z samego [U]centrum Wszechświata [/U]:eviltong: i gada że z Arnika to iście medialna Bestyja:) zanim się obejzrymy to Arnik fakty będzie prowadził :eviltong: hihihihihi Mmauś czyli mati w sobote zobaczy Mamcie???:loveu: ulalalal ja dalej utykam na grype.. masakra.... i byłam dziś na ur .. no troche duuupa.... i to nawet nie troche... ale zobaczymy ... dostalam napiety plan działan ... ale nie wiem czy nawet jak go wykonam to bedzie git... :/ na dodtaek nie mam zadnego natchnienia zeby coskolwiek zrobic w tym kierunku ..... i łeb mi pęka z bólu .... :/ ech ... wypłakałam sie Mamci na dogoramieniu./.. to teraz czas ucałować Arnika :loveu::buzi: do wieczora Mami :buzi: :bluepaw: Quote
psiulka Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [I]Dzień dobry ciocia :multi: Gdzie to się podziewasz? :buzi:[/I] Quote
ewatr Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='matusz5'][COLOR=navy][B]Witamy się ładnie :)[/B][/COLOR][/quote] [B][COLOR=darkorchid]Dzien dobry Mati :lol:[/COLOR][/B] [quote]matinestkaHEJ KOCHANA MAMUS :smile: :buzi: Córeczka nadaje z samego [U]centrum Wszechświata [/U]:eviltong: i gada że z Arnika to iście medialna Bestyja:smile: zanim się obejzrymy to Arnik fakty będzie prowadził :eviltong: hihihihihi Mmauś czyli mati w sobote zobaczy Mamcie???:loveu: ulalalal ja dalej utykam na grype.. masakra.... i byłam dziś na ur .. no troche duuupa.... i to nawet nie troche... ale zobaczymy ... dostalam napiety plan działan ... ale nie wiem czy nawet jak go wykonam to bedzie git... :/ na dodtaek nie mam zadnego natchnienia zeby coskolwiek zrobic w tym kierunku ..... i łeb mi pęka z bólu .... :/ ech ... wypłakałam sie Mamci na dogoramieniu./.. to teraz czas ucałować Arnika :loveu::buzi: do wieczora Mami :buzi: [/quote] [B][COLOR=darkorchid]Witam moje drugie Mati :loveu:;)[/COLOR][/B] [B][COLOR=#9932cc]I zaciskam kciuki az do bólu za powodzenie na każdym polu :thumbs::p:thumbs:[/COLOR][/B] Quote
ewatr Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='psiulka'][I]Dzień dobry ciocia :multi: Gdzie to się podziewasz? :buzi:[/I][/quote] Dzien dobry :calus: jestem jestem tylko zakretu nie moge załapać chwilowo ;) Quote
Cambel&Megi Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Hej Ewuś :buzi: Do zobaczenia na targach ;) /tylko o której? :lol:/ Quote
ewatr Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='Cambel']Hej Ewuś :buzi: Do zobaczenia na targach ;) /tylko o której? :lol:/[/quote] juz pisze na gg ;):eviltong: Quote
drzalka Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Witamy, śliczny Armani :loveu: Dziękuwa za zapiekanke :eviltong:, a i ja sie jutro stawiam drugi dzien an targi ;) Quote
psiulka Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='ewatr']Dzien dobry :calus: jestem jestem tylko zakretu nie moge załapać chwilowo ;)[/quote] :shake: [quote name='drzalka']Witamy, śliczny Armani :loveu: Dziękuwa za zapiekanke :eviltong:, a i ja sie jutro stawiam drugi dzien an targi ;)[/quote] [I]Ja też podziękowywuje :eviltong: Jutro się zrzucimy, a co :cool3:[/I] Quote
Cambel&Megi Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Hej Ciocia :buzi: Mam nadzieję, że jutro Arnika bierzesz na targi? :razz: Ja też dziękuję za zapiekankę :oops: :evil_lol: Quote
Recommended Posts