Jump to content
Dogomania

Jestem śliczny apetyczny goldek ...Armani mam na imię...kto mnie zna to zrozumie !!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cambel']

[B][URL="http://pl.youtube.com/watch?v=gjTOLNRsrvQ"][B][COLOR=blue]http://pl.youtube.com/watch?v=gjTOLNRsrvQ[/COLOR][/B][/URL][/B]
Arniś Pańcię olewa :shake:[/quote]

[B][COLOR=darkorchid]A olewa olewa - jasnosc widzenia mu wraca jak mam cos dobrego w ręce :evil_lol:[/COLOR][/B]

[QUOTE]psiulka[I]Dobry wieczór :multi: Nie wiesz może czy są wolne miejsca na tą sobotę? :cool: I musisz opowiedzieć co tam w schronie słychać :loveu:[/I] [/QUOTE]

[B][COLOR=darkorchid]Bry Ilonko :loveu: miejsca chyba jeszcze sa .A opowiadac nie bede bo to trzeba na własne oczy zobaczyć ;)[/COLOR][/B]

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='psiulka'][I]Bry wieczorek :loveu: Niestety mnie nie będzie w sobotę, bo idziemy na Katyń...[/I][/quote]

A nie jestes na Targach ????

Posted

[quote name='psiulka'][I]Nie zdąże chyba, chociaż zobaczymy, ale będe w niedzielę ;)[/I][/quote]

A to ja tez bede w niedziele tylko jeszcze nie wiem o której ;)

Posted

[quote name='Cambel']Hej Ciocia :buzi: Będziesz w sobotę w schronisku ? :lol:

Gratuluję 4 ognika :multi: ;)[/quote]

a gdzieżbym opusciła taka okazje :eviltong:;) Bede !

A 4 ognik jak tylko znajde chwile to zniknie ale pewnie nie na długo bo znowu hopków narobie :evil_lol:

Posted

[quote name='Cambel']No to ja też bede :razz: O ile są miejsca.. :lol:

No ja tez muszę trochę tego pousuwać, tylko nie ma kiedy....Jeszcze ten wredny Megusek, co nie chce jeść. :roll:[/quote]

o to super nie bede samotna :lol:

Posted

[quote name='Cambel']Ojej a mi nawet do drzwi przynieśli ulotkę o targach :loveu:
Ja to mam kilka kroków na Halę na Podpromiu :razz:

Hej Ciocia ;)[/quote]

Tak to jest jak sie mieszka na zad*****:placz:

Posted

HEJ KOCHANA MAMUS :) :buzi:

Córeczka nadaje z samego [U]centrum Wszechświata [/U]:eviltong: i gada że z Arnika to iście medialna Bestyja:) zanim się obejzrymy to Arnik fakty będzie prowadził :eviltong: hihihihihi Mmauś czyli mati w sobote zobaczy Mamcie???:loveu:

ulalalal

ja dalej utykam na grype.. masakra.... i byłam dziś na ur .. no troche duuupa.... i to nawet nie troche... ale zobaczymy ... dostalam napiety plan działan ... ale nie wiem czy nawet jak go wykonam to bedzie git... :/ na dodtaek nie mam zadnego natchnienia zeby coskolwiek zrobic w tym kierunku ..... i łeb mi pęka z bólu .... :/ ech ... wypłakałam sie Mamci na dogoramieniu./.. to teraz czas ucałować Arnika :loveu::buzi:

do wieczora Mami :buzi:

:bluepaw:

Posted

[quote name='matusz5'][COLOR=navy][B]Witamy się ładnie :)[/B][/COLOR][/quote]

[B][COLOR=darkorchid]Dzien dobry Mati :lol:[/COLOR][/B]

[quote]matinestkaHEJ KOCHANA MAMUS :smile: :buzi:

Córeczka nadaje z samego [U]centrum Wszechświata [/U]:eviltong: i gada że z Arnika to iście medialna Bestyja:smile: zanim się obejzrymy to Arnik fakty będzie prowadził :eviltong: hihihihihi Mmauś czyli mati w sobote zobaczy Mamcie???:loveu:

ulalalal

ja dalej utykam na grype.. masakra.... i byłam dziś na ur .. no troche duuupa.... i to nawet nie troche... ale zobaczymy ... dostalam napiety plan działan ... ale nie wiem czy nawet jak go wykonam to bedzie git... :/ na dodtaek nie mam zadnego natchnienia zeby coskolwiek zrobic w tym kierunku ..... i łeb mi pęka z bólu .... :/ ech ... wypłakałam sie Mamci na dogoramieniu./.. to teraz czas ucałować Arnika :loveu::buzi:

do wieczora Mami :buzi:
[/quote]

[B][COLOR=darkorchid]Witam moje drugie Mati :loveu:;)[/COLOR][/B]

[B][COLOR=#9932cc]I zaciskam kciuki az do bólu za powodzenie na każdym polu :thumbs::p:thumbs:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='psiulka'][I]Dzień dobry ciocia :multi: Gdzie to się podziewasz? :buzi:[/I][/quote]

Dzien dobry :calus:

jestem jestem tylko zakretu nie moge załapać chwilowo ;)

Posted

[quote name='ewatr']Dzien dobry :calus:

jestem jestem tylko zakretu nie moge załapać chwilowo ;)[/quote]

:shake:

[quote name='drzalka']Witamy, śliczny Armani :loveu: Dziękuwa za zapiekanke :eviltong:, a i ja sie jutro stawiam drugi dzien an targi ;)[/quote]

[I]Ja też podziękowywuje :eviltong: Jutro się zrzucimy, a co :cool3:[/I]