Jump to content
Dogomania

Jestem śliczny apetyczny goldek ...Armani mam na imię...kto mnie zna to zrozumie !!!

Recommended Posts

Posted

Mamcia, bry wieczór :buzi: :multi:
[B][SIZE=4][COLOR=red]Ja jeszcze raz chciałam Ci [U]bardzo podziękować za pomoc w sprawie szkoły[/U]. :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: [/COLOR][/SIZE][/B]

[quote name='ewatr']
[B][COLOR=#9932cc]Kusisz :diabloti: chyba trzeba bedzie cos z tym zrobic :eviltong: [/COLOR][/B][/quote]
:evil_lol: Wiesz, ze ja dopiero dzisiaj skapciłam się, że Twoje Miejsce pracy to praktycznie ten sam budynek co moja szkoła? :roflt: Wiem, zdolna jestem.:B-fly: Jak dla mnie to mozna bedzie "cos z tym zrobić" niedługo nawet. :eviltong:

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pimpek']Arni jest śliczny :loveu:
I trzeba przyznać że duży jest :cool3:
Czekam na nowe zdjęcia :shiny:
Pozdrowionka :rolleyes:[/quote]

[B][COLOR=darkorchid]Witaj Pimpek u Armanka :loveu: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]a on jak na goldenka to jest taki akurat ale sama rasa nie nalezy do malców :eviltong: noszenie na rączkach trzeba było zakonczyć koło 6 miesiąca jego zycia :evil_lol: żeby nie dostać nadwyrężenia kregosłupa[/COLOR][/B] ;)

[QUOTE]g_o_n_i_a ja dopiero dzisiaj skapciłam się, że Twoje Miejsce pracy to praktycznie ten sam budynek co moja szkoła? :roflt: Wiem, zdolna jestem.:B-fly: [/QUOTE]

[B][COLOR=darkorchid]No jak juz mówiłam w realu "Refleks szachisty " :diabloti: ;) [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]ale z drugiej strony lepiej póżno niz wcale :eviltong: [/COLOR][/B]

Posted

Melduje się "chodząca wdzięczność" :evil_lol: :loveu:
[quote name='ewatr']
[B][COLOR=darkorchid]No jak juz mówiłam w realu "Refleks szachisty " :diabloti: ;) [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]ale z drugiej strony lepiej póżno niz wcale :eviltong: [/COLOR][/B][/quote]
No własnie, powinnas sie cieszyc, ze skapciłam się po dwóch dniach, a nie np. po dwóch miesiacach :evil_lol: :eviltong:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Melduje się "chodząca wdzięczność" :evil_lol: :loveu:

No własnie, powinnas sie cieszyc, ze skapciłam się po dwóch dniach, a nie np. po dwóch miesiacach :evil_lol: :eviltong:[/quote]

[B][COLOR=darkorchid]Moja " chodząca wdziecznośc " witam serdecznie :loveu: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]Ależ Córcia ja sie ogromnie ciesze , że mam taki mądre dzieci serio :multi: :multi: :multi: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]/[SIZE=1]w tym nie ma ani cienia szydery/[/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid] ............nawet nie wiesz jak miło mi było mowic ..no nie bede tu mowic komu ;) ze maja do czynienia z przyszłym redaktorem naczelnym poczytnej gazety :lol: :loveu: [/COLOR][/B]

Posted

[quote name='ewatr'][B][COLOR=darkorchid]Moja " chodząca wdziecznośc " witam serdecznie :loveu: [/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkorchid]Ależ Córcia ja sie ogromnie ciesze , że mam taki mądre dzieci serio :multi: :multi: :multi: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]/[SIZE=1]w tym nie ma ani cienia szydery/[/SIZE][/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkorchid]............nawet nie wiesz jak miło mi było mowic ..no nie bede tu mowic komu ;) ze maja do czynienia z przyszłym redaktorem naczelnym poczytnej gazety :lol: :loveu: [/COLOR][/B]
[/quote]
:o Mama Ty tak nie dosladzaj sobie i biednej corce, bo bedzie wielki zawod jak zrobie kariere w kierunku pedagogiki /przedszkolanki :diabloti:/, a nie dziennikarstwo. :evil_lol:
I wtedy to nie goniasta bedzie "chodzaca wdziecznascia" tylko ktos inny ooo :placz:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']:o Mama Ty tak nie dosladzaj sobie i biednej corce, bo bedzie wielki zawod jak zrobie kariere w kierunku pedagogiki /przedszkolanki :diabloti:/, a nie dziennikarstwo. :evil_lol:
I wtedy to nie goniasta bedzie "chodzaca wdziecznascia" tylko ktos inny ooo :placz:[/quote]

[B][COLOR=darkorchid]Kochana zycie jest czasami tak paskudne ,że odrobina słodyczy nawet trochę na wyrost jeszcze nikomu nie zaszkodziła :evil_lol: :shake: [/COLOR][/B]

[QUOTE]aaliwTak szybciutko wpadam sie przywitac :cool3:
"Malenkiego" Arnisia prosze wyglaskac :evil_lol:[/QUOTE]

[B][COLOR=darkorchid]Aaliw nareszcie żescie wrocili :multi: :multi: :multi: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#9932cc][/COLOR][/B]
[QUOTE]matusz5[COLOR=navy][B]Witamy Armaniowców !! :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/QUOTE]

[B][COLOR=darkorchid]Bry Tobiaszkowie :loveu: :loveu: [/COLOR][/B]

Posted

[B][COLOR=darkorchid]Acha i zeby Was wprowadzić w nastrój Armanka oto foty mowia chyba same za siebie ;) [/COLOR][/B]

[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/6208aa3871fbaccb.html"][IMG]http://images13.fotosik.pl/77/6208aa3871fbaccbmed.jpg[/IMG][/URL]

[B][COLOR=darkorchid]Spadaj ......mówiłem juz ze i tak nie wstanę :shake:[/COLOR][/B]

[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/02ce0c452a60d24e.html"][IMG]http://images23.fotosik.pl/78/02ce0c452a60d24emed.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='ewatr'][B][COLOR=darkorchid]Kochana zycie jest czasami tak paskudne ,że odrobina słodyczy nawet trochę na wyrost jeszcze nikomu nie zaszkodziła :evil_lol: :shake: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid] [/COLOR][/B][/quote]
Aha, no chyba, ze tak :evil_lol:

I w takie paskudne dni zaluje, ze Azula jest krotkowlosa... Do Armanika to idzie sie tylko przytulic i juz cieplej :loveu: :loveu:
[URL]http://images13.fotosik.pl/77/6208aa3871fbaccbmed.jpg[/URL]

Posted

[quote name='ewatr']
[B][COLOR=darkorchid]Aaliw nareszcie żescie wrocili :multi: :multi: :multi: [/COLOR][/B][B][COLOR=darkorchid] [/COLOR][/B][/quote]
Nareszcie? Chyba JUZ :placz: Oj nie chcialo sie nam wracac :shake:

Spiacy Krolewicz Armani I :lol:
Czuje sie wprowadzona w te spiace klimaty :evil_lol:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']

I w takie paskudne dni zaluje, ze Azula jest krotkowlosa... Do Armanika to idzie sie tylko przytulic i juz cieplej :loveu: :loveu:
[URL]http://images13.fotosik.pl/77/6208aa3871fbaccbmed.jpg[/URL][/quote]

[B][COLOR=darkorchid]I masz czego załować :evil_lol: Armanik to swietny kaloryferek i na dokładkę miły w dotyku ;) [/COLOR][/B]

[QUOTE]aaliwCytat:
Napisał [B]ewatr[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6733631#post6733631"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I][B][COLOR=darkorchid]Aaliw nareszcie żescie wrocili :multi: :multi: :multi: [/COLOR][/B][/I]

Nareszcie? Chyba JUZ :placz: Oj nie chcialo sie nam wracac :shake:

Spiacy Krolewicz Armani I :lol:
Czuje sie wprowadzona w te spiace klimaty :evil_lol:[/QUOTE]

[B][COLOR=darkorchid]No tak punkt widzenia zależy od punktu siedzenia ;) jak dla mnie to nareszcie :eviltong: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]A kilmat to u nas deszczowy i zimny dlatego jak widzę takie cudne niebieskie morze jak u Was to normalnie aż mi żal , że to tak daleko :lol: [/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Cambel']Bry wieczór :buzi:

[URL]http://images23.fotosik.pl/78/02ce0c452a60d24emed.jpg[/URL]
Ja też chcę taki Kaloryferek :placz: Megulec coś słabo grzeje... :hmmmm:[/quote]

A moze regulacje trza podkrecic ?:evil_lol:

Posted

[quote name='Magdalenkl']A moze regulacje trza podkrecic ?:evil_lol:[/quote]

Hmm mbyć moze :evil_lol: Albo to jakiś wybrakowany model jest, błąd w produkcji :oops::p

Witam zapracowaną Ewcię i Arnika, który zapewne grzeje pupencję w domu :loveu:

Posted

[quote name='Cambel']Hmm mbyć moze :evil_lol: Albo to jakiś wybrakowany model jest, błąd w produkcji :oops::p

Witam zapracowaną Ewcię i Arnika, który zapewne grzeje pupencję w domu :loveu:[/quote]

[B][COLOR=darkorchid]Witaj Kamilko :loveu: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]fakt koniec roku sie u mnie zbliża to i faktycznie robota mi sie zaczyna w rękach palic :diabloti:;)[/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkorchid]A Megusi to mi sie prosze tu nie czepiać ona jest taka jaka miała być :eviltong: a trzeba sobie było wziążć cos wielkie i włochate i potem łazic cały rok / tak cały rok a nie tylko 2 razy do roku / z odkurzaczem bo toto włos gubi po całym domu .........ale nie powiem kiedy trzeba to i grzeje :loveu: [/COLOR][/B]

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/member.php?u=22396"][IMG]http://static.dogomania.pl/forum/customavatars/avatar22396_7.gif[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='ewatr']
[B][COLOR=darkorchid]No tak punkt widzenia zależy od punktu siedzenia ;) jak dla mnie to nareszcie :eviltong: [/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkorchid]A kilmat to u nas deszczowy i zimny dlatego jak widzę takie cudne niebieskie morze jak u Was to normalnie aż mi żal , że to tak daleko :lol: [/COLOR][/B]
[/quote]

Ta woda jest cudna tylko przez 4 miesiace :cool3: Od pazdziernika do konca maja mozna na lyzwach jezdzic po tych jeziorach :diabloti:
:multi: Teraz mnie oswiecilo :lol: Juz wiem dlaczego widzialam tam tyle goldenow :p

Posted

[quote name='ewatr'][B][COLOR=darkorchid]I masz czego załować :evil_lol: Armanik to swietny kaloryferek i na dokładkę miły w dotyku ;) [/COLOR][/B]
[/quote]
:placz::placz::placz:Ja chcem taki kaloryferek :placz: On juz nawet goniastej nie grzeje w drodze do schroniska :placz:

Posted

[quote name='ewatr'][B][COLOR=darkorchid]Witaj Kamilko :loveu: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]fakt koniec roku sie u mnie zbliża to i faktycznie robota mi sie zaczyna w rękach palic :diabloti:;)[/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkorchid]A Megusi to mi sie prosze tu nie czepiać ona jest taka jaka miała być :eviltong: a trzeba sobie było wziążć cos wielkie i włochate i potem łazic cały rok / tak cały rok a nie tylko 2 razy do roku / z odkurzaczem bo toto włos gubi po całym domu .........ale nie powiem kiedy trzeba to i grzeje :loveu: [/COLOR][/B]

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/member.php?u=22396"][IMG]http://static.dogomania.pl/forum/customavatars/avatar22396_7.gif[/IMG][/URL][/quote]

A co Ty Ciocia myślisz, że Megulec sie nie leni? :eviltong: Ona cały czas, właśnie była o to awantura z mamą, że ma dość tej sierści wszędzie :lol: :diabloti: No ale teraz za późno, Megulca nie oddam :razz:

Posted

witam moja ukochana Mami :buzi:

mati podzwia Arnika w wersji kaloryferowej :eviltong: .....ależ on musi grzać w chłodne wieczory no nie ... ja wiem jak moja mala ekipa grzeje...a Arnik ...... to dopiero ...no ja nie chce nic mówic ale masz bosssko , gdy za oknem -40 stopnia a koło Ciebie istna JAHmejka:eviltong:

a mati teraz czesciej powinna byc na dogo .. bo dostala zakaz wjazdu do warszawy :eviltong: .. do momentu, gdy w końcu obroni swoja prace magisterska:eviltong;... jakie to zycie jest ... same kłody pod nogi :eviltong:
a chciała teraz Bejba wyciagnąc w stolice:( i co ja mam bidna zrobic :(

ja juz wiem ...Mami ja wsiadam w porszaka i jade wyplakac sie na Twoim ramieniu i skorzystac z oferty grzewczej Amaniego oooooooo :)

jak Ci mija ten bossskie przesloneczny dzien????? :/

:buzi:

:bluepaw:

Posted

[quote name='aaliw']Ta woda jest cudna tylko przez 4 miesiace :cool3: Od pazdziernika do konca maja mozna na lyzwach jezdzic po tych jeziorach :diabloti:
:multi: Teraz mnie oswiecilo :lol: Juz wiem dlaczego widzialam tam tyle goldenow :p[/quote]

[B][COLOR=darkorchid]Na łyżwach ???? To też fajnie ;)[/COLOR][/B]
[B][/B]
[B][/B]

[B][COLOR=darkorchid][QUOTE]
g_o_n_i_a

:placz::placz::placz:Ja chcem taki kaloryferek :placz: On juz nawet goniastej nie grzeje w drodze do schroniska :placz:
[/QUOTE]

[B]Cesz ? To trzeba z dobrej strony w samochodzie siadać to wtedy sie jest podgrzewanym całą drogę :eviltong:[/B]

[QUOTE]Cambel

A co Ty Ciocia myślisz, że Megulec sie nie leni? :eviltong: Ona cały czas, właśnie była o to awantura z mamą, że ma dość tej sierści wszędzie :lol: :diabloti: No ale teraz za późno, Megulca nie oddam :razz: [/QUOTE]

[B]A miałam taką cicha nadzieje ze tylko mój tak włosa gubi cały rok :evil_lol:[/B]

[B]mizianko dla leniacej sie Megusi ;)[/B]

[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Magdalenkl']Witam z samego rana:multi:[/quote]

[B][COLOR=darkorchid]Oj bardzo z rana :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ale dzien dobry :loveu:[/COLOR][/B]
[B][/B]

Posted

[quote name='matinestka']witam moja ukochana Mami :buzi:

mati podzwia Arnika w wersji kaloryferowej :eviltong: .....ależ on musi grzać w chłodne wieczory no nie ... ja wiem jak moja mala ekipa grzeje...a Arnik ...... to dopiero ...no ja nie chce nic mówic ale masz bosssko , gdy za oknem -40 stopnia a koło Ciebie istna JAHmejka:eviltong:

a mati teraz czesciej powinna byc na dogo .. bo dostala zakaz wjazdu do warszawy :eviltong: .. do momentu, gdy w końcu obroni swoja prace magisterska:eviltong;... jakie to zycie jest ... same kłody pod nogi :eviltong:
a chciała teraz Bejba wyciagnąc w stolice:( i co ja mam bidna zrobic :(

ja juz wiem ...Mami ja wsiadam w porszaka i jade wyplakac sie na Twoim ramieniu i skorzystac z oferty grzewczej Amaniego oooooooo :)

jak Ci mija ten bossskie przesloneczny dzien????? :/

:buzi:

:bluepaw:[/quote]

[B][COLOR=darkorchid]Coruchno witaj :buzi:[/COLOR][/B]
[B][/B]
[B][COLOR=darkorchid]Wreszcie ktos Ci restrykcje jakies wprowadził i w domu kazał siedzieć :evil_lol:;)[/COLOR][/B]
[B][/B]
[B][COLOR=darkorchid]ja jestem zadowolona :eviltong: więc nie wiem czy ten pomysł z wypłakaniem sie na mnie jest trafiony :diabloti: ale Armani zawsze słuzy za kaloryferek z wielka przyjemnoscia :lol: oj grzeje on grzeje ..............:cool3:[/COLOR][/B]