ewatr Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 [B][COLOR=darkorchid]Pastuszek juz nie ma więcej zdjęc ;) [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid]trzeba mu porobic nowe w domowych warunkach :lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid]witamy wszyskich odwiedzających Armańka :multi: :multi: :multi: [/COLOR][/B] Quote
psiulka Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 [I]Cześć Ciocia :calus: I gdzie te zdjęcia? :loveu:[/I] Quote
matinestka Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 hej Mamuś:buzi: mati przylazła sie pozegnac:buzi: dziekuje za baranki cudne i arnik tez tak sie raduje na ich widok :eviltong:Mamcia wie co córom sie podoba:d nie wspominam juz o niebiesko szalikowcu :loveu:( boszzz kibic jeden :eviltong:) jak tak przegladam te foty z wakacji to .. ech... piekny Arni :0 cudny czas...szkoda ze zawsza go tak mało .....no ale cóż ..take życie:D od razu mam przed oczyma te wszystkie scieżki :D buuuu:) pozdrawiamy goraco i spadam :buzi: :bluepaw: Quote
ewatr Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [URL="http://pl.youtube.com/watch?v=m2OC5Z1Fii8&mode=related&search"][B][COLOR=darkorchid]http://pl.youtube.com/watch?v=m2OC5Z1Fii8&mode=related&search[/COLOR][/B][/URL][B][COLOR=darkorchid]=[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid]zobaczcie te 3 filmiki to wprawdzie nie Arnis ale mnie " powaliły " na kolana - [/COLOR][/B][B][COLOR=darkorchid]pit-bull wegetarianin :eviltong: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid]Mati Ty juz wracaj a nie sie żegnaj :placz: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid]Ilonka zdjecia to beda jak je Gonia zrobi oooooooooooo :evil_lol: [/COLOR][/B] Quote
g_o_n_i_a Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='ewatr'][URL="http://pl.youtube.com/watch?v=m2OC5Z1Fii8&mode=related&search"][B][COLOR=darkorchid]http://pl.youtube.com/watch?v=m2OC5Z1Fii8&mode=related&search[/COLOR][/B][/URL][B][COLOR=darkorchid]=[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid]zobaczcie te 3 filmiki to wprawdzie nie Arnis ale mnie " powaliły " na kolana - [/COLOR][/B][B][COLOR=darkorchid]pit-bull wegetarianin :eviltong: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid]Mati Ty juz wracaj a nie sie żegnaj :placz: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid]Ilonka zdjecia to beda jak je Gonia zrobi oooooooooooo :evil_lol: [/COLOR][/B][/quote] Fajne :evil_lol: :evil_lol: A gonia nie wie kiedy zrobi, bo nie wie kiedy wpadnie - w domu sie dobra passa skonczyla :roll: Buzi Mamciu :buzi: Quote
Matusz Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [COLOR=Navy][B]Witamy się po odpoczynku nad morzem :) pozdrawiamy Arniego i jego pańcię :loveu: [/B] [/COLOR] Quote
ewatr Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Fajne :evil_lol: :evil_lol: A gonia nie wie kiedy zrobi, bo nie wie kiedy wpadnie - w domu sie dobra passa skonczyla :roll: Buzi Mamciu :buzi:[/quote] [B][COLOR=darkorchid]Buzi Córcia :calus: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid]Co do passy to moze narób tych gołąbków na tydzien albo co moze to pomoże ;) .........bo Armanik teskni i ja też oooooooooooo ............[/COLOR][/B] [QUOTE]matusz5[COLOR=navy][B]Witamy się po odpoczynku nad morzem :smile: pozdrawiamy Arniego i jego pańcię :loveu: [/B][/COLOR][/QUOTE] [B][COLOR=darkorchid]Mati wrocił :multi: Hura !!!![/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid]dziękujemy za odwiedziny :loveu: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid][/COLOR][/B] Quote
Cambel&Megi Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Ja też wróciłam :lol: i przyszłam Cioci dzień dobry powiedzieć ;) Do zobaczenia jutro w schronisku, mam nadzieję :loveu: Quote
ewatr Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='Cambel']Ja też wróciłam :lol: i przyszłam Cioci dzień dobry powiedzieć ;) Do zobaczenia jutro w schronisku, mam nadzieję :loveu:[/quote] [B][COLOR=darkorchid]Nareszcie Cie Twoja Megunia wypuszcza z domu :eviltong: ;) [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid]Do zobaczenia :buzi: [/COLOR][/B] Quote
Cambel&Megi Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='ewatr'][B][COLOR=darkorchid]Nareszcie Cie Twoja Megunia wypuszcza z domu :eviltong: ;) [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid]Do zobaczenia :buzi: [/COLOR][/B][/quote] Nooo trzymała mnie krótko :evil_lol: Ale ja się nie dam! :lol: Muszę gada coraz dłużej zostawiać samego :lol: :calus: Quote
g_o_n_i_a Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='ewatr'][B][COLOR=darkorchid]Buzi Córcia :calus: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid]Co do passy to moze narób tych gołąbków na tydzien albo co moze to pomoże ;) .........bo Armanik teskni i ja też oooooooooooo ............[/COLOR][/B] [/quote] Eee :shake: Gołąbki nie przejdą pf, ale dziś chwycilam sie za wieszanie firanek :evil_lol: Bosz jak ja sie posiwecam :loveu: :evil_lol: :evil_lol: Do Armanika to sie wybiore pewnie w przyszlym tygodniu......... :loveu: Quote
ewatr Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='goldenka245']Heeeeeeeeeej!:multi::multi::multi:[/quote] [COLOR=darkorchid][B]Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej :laugh2_2: [/B][/COLOR] [quote] [COLOR=black]Cambel [/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black]Nooo trzymała mnie krótko :evil_lol: Ale ja się nie dam! :lol: Muszę gada coraz dłużej zostawiać samego :lol:[/COLOR] [/quote] [B][COLOR=darkorchid][B]i tak trzymać bo ja swojego zaniedbałam w tym temacie i teraz juz musimy wszędzie z nim sie włoczyć :eviltong: ;) [/B][/COLOR] [COLOR=darkorchid][quote]g_o_n_i_a[B][COLOR=darkorchid]..........[/COLOR][/B] Eee :shake: Gołąbki nie przejdą pf, ale dziś chwycilam sie za wieszanie firanek :evil_lol: Bosz jak ja sie posiwecam :loveu: :evil_lol: :evil_lol: Do Armanika to sie wybiore pewnie w przyszlym tygodniu......... :loveu:[/quote] [B]Bosz dziecko jakie Ty jesteś wszechstronne - gołabki robi , firanki wiesza i jeszcze jej nie doceniają :shake: [/B] [B]A co do odwiedzin to super - ja juz nawet fontanne sobie zakupiłam na taras / coś mi odbija na starośc i tak mi sie spodobał kojacy szum wody , że sie wykosztowałam :eviltong: / i bedzie nowe miejsce do robienia zdjęc Armankowi :evil_lol: [/B] [/COLOR][/B] Quote
g_o_n_i_a Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='ewatr'][B] [COLOR=darkorchid][B]Bosz dziecko jakie Ty jesteś wszechstronne - gołabki robi , firanki wiesza i jeszcze jej nie doceniają :shake: [/B][/COLOR] [COLOR=darkorchid][B]A co do odwiedzin to super - ja juz nawet fontanne sobie zakupiłam na taras / coś mi odbija na starośc i tak mi sie spodobał kojacy szum wody , że sie wykosztowałam :eviltong: / i bedzie nowe miejsce do robienia zdjęc Armankowi :evil_lol: [/B][/COLOR] [/B][/quote] Widzisz Mamcia jakie to zycie jest błe? :shake: Normalnie az sobie puszcze gadke, ze nikt mnie nie kofa i nikt mnie nie lubi, o :eviltong: Fontanne!!!!!???? :crazyeye: O ludzie i dopiero teraz ja sie dowiaduje, tak przy okazji? :shake: No ładnie! :obrazic:[SIZE=1] Muszem to cudo nowe zobaczyc :eviltong: [/SIZE] Quote
ewatr Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Widzisz Mamcia jakie to zycie jest błe? :shake: Normalnie az sobie puszcze gadke, ze nikt mnie nie kofa i nikt mnie nie lubi, o :eviltong: Fontanne!!!!!???? :crazyeye: O ludzie i dopiero teraz ja sie dowiaduje, tak przy okazji? :shake: No ładnie! :obrazic:[SIZE=1] Muszem to cudo nowe zobaczyc :eviltong: [/SIZE][/quote] [B][COLOR=darkorchid]A jak Ci to może pomóc to sobie pogadaj ,ze cie nikt nie kofa ;) ja tam swoje wiem [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid]a co do fontanny to nie mogłaś wiedziec bo ja sie tez dopiero wczoraj zdecydowałam na zakup i ona jeszcze nawet nie złozona :eviltong: ale do nastepnego tygodnia zmontujemy i sok na tarasie juz bedziesz piła przy szumie wody ...........plum plum :evil_lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid][/COLOR][/B] Quote
aaliw Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Pozdrawiamy :bluepaw: Armani :siara: prywatna fontanna do zdjec. Niezle chlopie :loveu: Juz sie nie moge doczekac tych fotek :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='ewatr'][B][COLOR=darkorchid]A jak Ci to może pomóc to sobie pogadaj ,ze cie nikt nie kofa ;) ja tam swoje wiem [/COLOR][/B] [B][COLOR=#9932cc][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid]a co do fontanny to nie mogłaś wiedziec bo ja sie tez dopiero wczoraj zdecydowałam na zakup i ona jeszcze nawet nie złozona :eviltong: ale do nastepnego tygodnia zmontujemy i sok na tarasie juz bedziesz piła przy szumie wody ...........plum plum :evil_lol: [/COLOR][/B] [/quote] Szczere :evil_lol: :evil_lol: Ach, juz myslalam, ze przede mna ukrywalas fontanne :evil_lol: Osz kurcze, to ja napewno sie wstawie u Was, tylko fontanna musi byc najpierw! :evil_lol: plum plum :buzi: Quote
psiulka Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [I]Bry Cioteczka :multi: Obdarzysz nas jakimiś zdjęciami Armanika? :cool3:[/I] Quote
Cambel&Megi Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Bryyy Ciociu Ewuniu ;) :calus: Hahh jaki zaszczyt mnie dziś kopnął, miałam okazję troszkę pomiziać Arniego :loveu: :loveu: :loveu: Quote
ewatr Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 [quote name='aaliw']Pozdrawiamy :bluepaw: Armani :siara: prywatna fontanna do zdjec. Niezle chlopie :loveu: Juz sie nie moge doczekac tych fotek :lol:[/quote] [B][COLOR=darkorchid]Jeszcze troche cierpliwości Aaliw i beda zdjecia przy fontannie ;) [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid]juz wszystko jest na dobrej drodze .....[/COLOR][/B] [quote]g_o_n_i_a Osz kurcze, to ja napewno sie wstawie u Was, tylko fontanna musi byc najpierw! :evil_lol: plum plum :buzi:[/quote] [B][COLOR=darkorchid]Gonia juz jest plum plum oto dowód :[/COLOR][/B] [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/0eb3d6f26fc0abb5.html"][B][COLOR=darkorchid][IMG]http://images30.fotosik.pl/55/0eb3d6f26fc0abb5.jpg[/IMG][/COLOR][/B][/URL] [B][COLOR=darkorchid]mozesz przychodzić :loveu: [/COLOR][/B] Quote
ewatr Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 [quote name='psiulka'][I]Bry Cioteczka :multi: Obdarzysz nas jakimiś zdjęciami Armanika? :cool3:[/I][/quote] [B][COLOR=darkorchid]Ja twardo czekam na Gonie :evil_lol: ;) i wtedy beda zdjęcia ........[/COLOR][/B] [B][COLOR=#9932cc][/COLOR][/B] [QUOTE]CambelBryyy Ciociu Ewuniu ;-) :calus: Hahh jaki zaszczyt mnie dziś kopnął, miałam okazję troszkę pomiziać Arniego :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE] [B][COLOR=darkorchid]Bry :loveu: [/COLOR][/B] [B][COLOR=#9932cc][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid]faktycznie Ty Kamilko pierwszy raz miałaś spotkanie " 3 stopnia " z Arnim :evil_lol: i to poznałaś go od tyłu ,że tak powiem :diabloti: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid]na drugi raz to juz Tobie posadzimy na kolankach maluszka jednego .................[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid][/COLOR][/B] Quote
g_o_n_i_a Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 [quote name='ewatr'] [B][COLOR=darkorchid]Gonia juz jest plum plum oto dowód :[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid]mozesz przychodzić :loveu: [/COLOR][/B][/quote] Plum plum!! :multi: :multi: I to jakie!! :loveu: To kiedy moge? :cool3: Quote
psiulka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 [I]A ja mogę się kiedyś wprosić? :cool3: Czy Ty mnie zaprosisz? :loveu:[/I] Quote
ewatr Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Plum plum!! :multi: :multi: I to jakie!! :loveu: To kiedy moge? :cool3:[/quote] [B][COLOR=darkorchid]a kiedy Ci pasuje ?[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid]bo wiesz ,że ze mna jak z dzieckiem " za rączkę i do knajpy " :diabloti: a gorzej z Tobą - to ja sie juz dostosuje ;) [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid]wstępnie może być wtorek po pracy ?[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid][/COLOR][/B] [QUOTE]psiulka[I]A ja mogę się kiedyś wprosić? :cool3: Czy Ty mnie zaprosisz? :loveu:[/I][/QUOTE] [B][COLOR=darkorchid]Ilonku :p a ja juz zapraszałam i jeszcze ponawiam :p [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid]najlepiej na pierwszy raz to moze przyjdz z Gonią ?[/COLOR][/B] Quote
Recommended Posts