Jump to content
Dogomania

Jestem śliczny apetyczny goldek ...Armani mam na imię...kto mnie zna to zrozumie !!!

Recommended Posts

Posted

[quote] Magdalenklwszystkiego naj ..... :cunao::BIG::BIG::BIG:
a jakby kto pytal [SIZE=1](to ja dzis koncze 14lat)[SIZE=2] :razz::razz:[/SIZE][/SIZE][/quote]

[B][COLOR=darkorchid]Magdalenki to my rownież życzymy Tobie samych naj najlepszych rzeczy które Ci sie spelnią :BIG: :tort: :BIG: [/COLOR][/B]

[B][COLOR=#9932cc][/COLOR][/B]

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Ewart ;) Pierwszy raz jestem w twojej galeri i w galeri Armaniego ale jeżeli pozwolisz to nie ostatni raz ;) Mogę sie cos spytac- Czy Armani ma rodowod a jak tak to czy byl bądź jest wystawiany ;)?

Posted

[quote] matinestka

witaj Mamuś witaj Arniś:buzi:

w końcu zwyrodniała córka odwiedziała Was:oops: ech:/

to jest niesamowite jak ogląda się takie zdjęcia...jak dwa psiaki uczą się siebie nawzajem...mimo ze tylko przez tak krótką chwilę......a jednak....dla mnie osobiście jest to bardzo wzruszające:smile:zresztą przerabiam to w każdej minucie....a to że uczą się niekoniecznie tych dobrych rzeczy...to...:eviltong:...jak by to jeden pies wyprawiał takie "złe cuda"..to pewnie byśmy się wkurzali trochu...ale jak to robi Ekipa cała..to nie można się wkuzrzać....przysięgam...bo to mimo tego jest tak pocieszne...i chodź nieraz trzeba zachowania takie koniecznie zignorować..to w głebi człowiek umiera ze smiechu......jak oni wpadli na to czy na tamto.....ech:smile:nikt nie mówił że będzie łatwo:eviltong:hihih

uch mam chyba zły dzień dziś i za dużo głupot pisze...
tak czy inaczej Arniś z Cziką ślicznie razem się prezentowali..i się bardzo ciesze ze to u Was u Mamy i u Siostry Czika czekała na swą Miłośc:smile:

a Arnika proszę wymiziać na swoje urodzinki:buzi::buzi:

a to prezencik od Patusi,Bejbusia i mati:

[URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img131.imageshack.us/img131/4034/maczekts9.jpg[/IMG][/URL]

Brutowski się zbulwersował..bo stwierdził ze jak to bedzie wygladac żeby chłop chłopu kwiatka dwała:/więc..w ramach prezentu urodzinowego Brut zaprasza na iście męskie zajęcie pt "kopanie dołów":eviltong:

wszyscy już baaardzo gorąco pozdrawiamy i ślemy buziaki:buzi::buzi::buzi:

p.s...i taka moja mała prywata...dzięki Mamuś za dziś:smile: jak dobrze że mam taką Mamę:buzi:
[/quote]

[B][COLOR=darkorchid]Widzę Corcia żeś do domu jakoś dojechała ;) Cieszę sie , że mogłam pomóc no w koncu po to sa matki :loveu: [/COLOR][/B]

[B][COLOR=#9932cc]Jak tak czytam co piszesz o uroku posiadania wiecej niz jednego psa to poważnie sie nad soba zastanawiam czy jeden Arni to nie za mało :evil_lol: :hmmmm: bo naprawde jak Bunia /Czikunia/ była u nas to ani przez moment nie miałam złych mysli czy czasu na problemy ,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#9932cc]bo tak wszyscy bylismy zaabsorbowani opieka nad dwoma psami i patrzeniem na ich nowatorskie pomysły zabawy i wygłupów że brakło czasu na co innego [/COLOR][/B]

[B][COLOR=#9932cc]/dobrze ,że moja rodzina tego nie czyta ............ bo już by mi zaczęli szykować miejsce pod mostem :diabloti: /[/COLOR][/B]

[B][COLOR=#9932cc]Arnis dziękuje dziewczynom za kwiatka a Brutowskiemu kazal przekazac ,ze na to kopanie dołów to sie muszą kiedys umówić[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#9932cc]Arni ma juz nawet taki ulubiony dołek w okolicy schroniska do którego zawsze chętnie wraca !!![/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Nerul']Witaj Ewart ;) Pierwszy raz jestem w twojej galeri i w galeri Armaniego ale jeżeli pozwolisz to nie ostatni raz ;) Mogę sie cos spytac- Czy Armani ma rodowod a jak tak to czy byl bądź jest wystawiany ;)?[/quote]

[B][COLOR=darkorchid]A miło ma Cie powitać u Armaniego :loveu: zapraszamy jak najczęsciej ![/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkorchid]Co do pytania - to tak rodowód ma - moge Ci nawet przedstawic jego rodziców sa ich zdjęcia w poscie 136 z tego watku ;) [/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkorchid]ale z tym wystawianiem to juz troche gorzej bo miał sie tym zajmować mój synek ale mu sie odwidziało :mad: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]a ja czasu nie mam na latanie po wybiegach - na poczatku był wystawiany -teraz juz nie - sa tam gdziesz wczesniej nawet zdjecia z wystaw Rzeszowskich :lol: [/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Nerul']Wiesz Ewart ja tez z Rzeszowa to wiesz- rzeszowianki sie muszą trzymac razem ;) Zaraz zobacze zdjęcia z wystawy. A z którego to roku są te zdjęcia?[/quote]

[B][COLOR=darkorchid]kurcze jakie 2 lata temu - chyba :hmmmm: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]A Ty masz psiaka ? A może galerię ?;) [/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Nerul']Hmmm psiaka jeszcze nie ale jeszcze- moim psem bedzie w jakis 90% pies sąsiada Ilony- Psiulki którą napewno znasz ze schroniska ;)[/quote]

jasne ,że znam Ilonke :loveu:

a jaki to bedzie pies ?

Posted

[quote name='psiulka'][I][COLOR=royalblue]Hejo Ewciu :calus: [/COLOR][/I]

[I][COLOR=#4169e1]Obdarzysz nas nowymi fotami Arnisia? :loveu:[/COLOR][/I][/quote]

witaj Ilonko :calus:

narazie musze złapac oddech :evil_lol: bo takiej ilosci zdjęć jak ostatnio to juz dawno nie dodałam ...............

ale moze , moze .............;)

Posted

Armanik chory :-( kurcze i najgorsze ,że nie wiadomo z czego :shake:

ogromnie wymiotuje i druga strona też go drze :placz:

zaliczylismy juz 2 razy weta ale to trwa od wtorku i psinka jest słabiutka i smutna .......a Armani smutny to od razu żałoba w domu bo on to taka nasza radośc życia , najbardziej to przeżywa mój Tato aż mi go szkoda ..

dostał zastrzyki , tabletki na wymioty , temperatury nie ma ..........jest podejrzenie ,że to robale od Czikulca kochanego

Arnik odrobaczany ale tak profilaktycznie raz na kwartał a Czikunia to był jeden chodzący robal :evil_lol: 3 razy odrobaczana była ale w tym czasie miała kontakt z Arnikiem ..czyżby to to ???? oby !!

no nic czekamy teraz od 4 godzin jest spokój może zesmy opanowali sytuacje - trzymajcie kciuki :oops:

Posted

Ojej...troszkę nie wesoło...
Ale trzymajcie się ;) ja się trzymam to i Wy możecie ;)
Armanio wyjdzie z tego i nie denerwuj sioe bo to w niczym nie pomoże :)
Buzialki i czekam na nowe foty pięknisia :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Paulina_mickey']co z Armanim?:cool3:[/quote]

[B][COLOR=darkorchid]Juz jest duzo lepiej :multi: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]własnie po południu zaliczylismy znowu wetke i juz tylko zostały tabletki do brania na 3 dni i powraca znienawidzony [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]" namordownik " czytaj kaganiec ;) [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]oj jak Arnis nie lubi chodzic w kagancu :shake: :shake: ale nie bedzie miał wyjscia lepsze to niz znowu taka mordęga z tymi wymiotami i biegunka ........[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#9932cc]dziekujemy Cioteczki za kciuki od razu zaczęły pomagać :loveu: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#9932cc]ale jeszcze 2-3 dni potrzymajcie ,żeby sie nie wróciło ...:eviltong: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#9932cc]jemy dzisiaj jak ludzkie niemowle :evil_lol: kleik ryzowy i kurczaczek z jarzynkami Gerbera ......ale dobrze ,że juz apetyt powoli wraca i powoli siły wracaja a razem z siłami humor zaczyna byc lepszy :p [/COLOR][/B]

Posted

oj Armani Armani...stracha napedzasz..nieładnie Kochany nieładnie.....bierz się w garśc,kagańczyk...i hopa :loveu:...mati trzyma kciuki z całych sił ,łapeczki trzyma tez moja Ekipa...az 12 wiec 12+2=...14 łapek na raz:)trzymamy baaardzo mocno:loveu:przestraszyłes nas Słonko..ale najważniejsze że już jest lepiej i z tego ogromnie się cieszę,bo czasem rózne myśli przełazą przez łeb człowiekowi:/

a takna marginesie Arniku,tomoże Ty jesteś pozorantem hmm????? ..kleik ryżowy i kurczakek z jarzynkami Gerbera...może zdziałac cuda:eviltong:..tylko chyba tego ohydnego kagańczyka nie przewidziałes w całe tej akcji co???:eviltong: :eviltong: :eviltong:

ARNIKU ZDROWIEJ SZYBCIOREM:buzi:
:bluepaw:

Posted

[quote name='matinestka']

a takna marginesie Arniku,tomoże Ty jesteś pozorantem hmm????? ..kleik ryżowy i kurczakek z jarzynkami Gerbera...może zdziałac cuda:eviltong:..tylko chyba tego ohydnego kagańczyka nie przewidziałes w całe tej akcji co???:eviltong: :eviltong: :eviltong:

[/quote]

[COLOR=darkorchid][B]Mati a czy Ty wiesz ,że Agnieszka wetka rozpatrywała nawet obcję ,że to stare bydlątko Armani może tak manifestować po czasie swoja zazdrośc o Czikulca :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: i chciec w ten sposób zwrócić na siebie naszą uwagę ????[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorchid][/COLOR]
[COLOR=darkorchid][B]Ja wszystko rozumie ale ,żeby pies aż tak mógł kombinować to juz mnie przerasta ...............zrozumienie tego :evil_lol:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='ewatr'][COLOR=darkorchid][B]Mati a czy Ty wiesz ,że Agnieszka wetka rozpatrywała nawet obcję ,że to stare bydlątko Armani może tak manifestować po czasie swoja zazdrośc o Czikulca :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: i chciec w ten sposób zwrócić na siebie naszą uwagę ????[/B][/COLOR]

[COLOR=darkorchid][B]Ja wszystko rozumie ale ,żeby pies aż tak mógł kombinować to juz mnie przerasta ...............zrozumienie tego :evil_lol:[/B][/COLOR][/quote]

ja to coś tak czułam:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Armani...Bestyjo jedyna!!!!!Ty zazdrośniku jeden!!!!TY niewdzięczny kleikowy żarłoku!!!!!!:evil_lol::evil_lol:..oo TY ...niech ja Cie dopadnę w soje łapki:eviltong:

Ewuś jak będziesz mieć następnego Dziuba na tymczasie,..to najpierw zakup Arnikowi stosg gerberków żeby mu się odechciało odprawiać takie machloje:)
:bluepaw: