Naklejka Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Jak już musisz mieć to lustro, to bier canona, bo ja tyż mam, zawsze będzie można się na spacerkach obiektywami wymieniać :eviltong: Quote
Klaudia&Aza Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 (edited) [quote name='Angi']Nikon d3100 tylko nie wiem czy to dobry wybór :lol:[/QUOTE] Bawiłam się tym aparatem i w sumie całkiem fajny jak dla kogoś kto nie ma jakiś wygórowanych wymagań A i zapomniałam jeszcze dopisać o tych zawodach w Powsinie. Jeżeli ładnie poproszę brata to w zasadzie mogłabym wpaść. Tylko jeszcze nie wiem czy jako zawodnik czy jako kibic:roll: jest ograniczona liczba zawodników? Edited January 13, 2013 by Klaudia&Aza Quote
Victoria Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 [quote name='Klaudia&Aza']Bawiłam się tym aparatem i w sumie całkiem fajny jak dla kogoś kto nie ma jakiś wygórowanych wymagań A i zapomniałam jeszcze dopisać o tych zawodach w Powsinie. Jeżeli ładnie poproszę brata to w zasadzie mogłabym wpaść. Tylko jeszcze nie wiem czy jako zawodnik czy jako kibic:roll: jest ograniczona liczba zawodników?[/QUOTE] nie wiem pewnie jest ale nawet nie ma jeszcze listy zgłoszeń a i zawsze ktoś rezygnuje :razz: poskaczcie z nami :loveu: [quote name='Angi']Nikon d3100 tylko nie wiem czy to dobry wybór :lol:[/QUOTE] fajny się wydaje ale ja się kompletnie nie znam xd haha przynajmniej nie ma siedmiu lat taj jak mój :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 czesc Wam. :D a jak sie szarpaczek sprawdza? :) Quote
Victoria Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 [quote name='betty_labrador']czesc Wam. :D a jak sie szarpaczek sprawdza? :)[/QUOTE] hej :loveu: szarpaczek świetnie się ma ;P Nu bardzo go lubi, ale dostaje go tylko czasami żeby nam jeszcze trochę posłużył ;p Quote
Klaudia&Aza Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 [quote name='Victoria']nie wiem pewnie jest ale nawet nie ma jeszcze listy zgłoszeń a i zawsze ktoś rezygnuje :razz: poskaczcie z nami :loveu: [/QUOTE] Z hopkami u nas nie ma problemu, tylko byśmy musiały przypomnieć sobie co i jak.. Ale chyba w klasie ,,0" jest tunel i nie wiem czy by coś z tego wyszło, bo u mnie psica nie miała z nim do czynienie i nawet nie mamy gdzie poćwiczyć, więc pewnie kiepsko by nam poszło ;) Quote
Sonka95 Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Hej :) [COLOR=#ffffff]...........................[/COLOR] Quote
Aleksa. Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 [quote name='Victoria']hej :loveu: szarpaczek świetnie się ma ;P Nu bardzo go lubi, ale dostaje go tylko czasami żeby nam jeszcze trochę posłużył ;p[/QUOTE] w sensie ten ode mnie ? : D jeśli tak, to dobrze się podoba :loveu: Quote
Victoria Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 [quote name='Klaudia&Aza']Z hopkami u nas nie ma problemu, tylko byśmy musiały przypomnieć sobie co i jak.. Ale chyba w klasie ,,0" jest tunel i nie wiem czy by coś z tego wyszło, bo u mnie psica nie miała z nim do czynienie i nawet nie mamy gdzie poćwiczyć, więc pewnie kiepsko by nam poszło ;)[/QUOTE] dzień treningowy bdzie :razz: [quote name='Sonka95']Hej :) [COLOR=#ffffff]...........................[/COLOR][/QUOTE] siemka :loveu: [quote name='Aleksandra95']w sensie ten ode mnie ? : D jeśli tak, to dobrze się podoba :loveu:[/QUOTE] taaak ten :cool3: Quote
Besti Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Współczuję pożaru, jaki szok:crazyeye: Wydaje się że takie problemy są tylko w tv i nas nie dotyczą... a jednak. Jak aparacik służy? I poka szarpak bo jestem ciekawa Quote
Aleksa. Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 [quote name='Besti']I poka szarpak bo jestem ciekawa[/QUOTE] ten był Kasi :) [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-BjSNGbbzPXE/UPb_E0Xb53I/AAAAAAAAAsI/5-a-lFAyNq0/s640/30947_298905023543268_2066550302_n.jpg[/IMG] Quote
paulaa. Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 [url]https://lh5.googleusercontent.com/-BjSNGbbzPXE/UPb_E0Xb53I/AAAAAAAAAsI/5-a-lFAyNq0/s640/30947_298905023543268_2066550302_n.jpg[/url] ooo, piękne kolorki :loveu: a co z obiektywem, masz już ? :razz: Quote
Victoria Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 [quote name='Besti']Współczuję pożaru, jaki szok:crazyeye: Wydaje się że takie problemy są tylko w tv i nas nie dotyczą... a jednak. Jak aparacik służy? I poka szarpak bo jestem ciekawa[/QUOTE] jeszcze nie służy bo nie mam obiektywu :razz: no dokładnie.. te wszystkie tragedie wydają się takie odległe, 'cudze', a jednak wszystkim mogą się przytrafić te mniej miłe rzeczy [quote name='paulaa.'][URL]https://lh5.googleusercontent.com/-BjSNGbbzPXE/UPb_E0Xb53I/AAAAAAAAAsI/5-a-lFAyNq0/s640/30947_298905023543268_2066550302_n.jpg[/URL] ooo, piękne kolorki :loveu: a co z obiektywem, masz już ? :razz:[/QUOTE] hahahahahaha nie ;/ Ola dziena za zdjęcie :eviltong: Quote
Aleksandrossa Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Haha a nasz szarpaczek kończy już swój żywot, trzeba będzie nowy zamówić :D Co tam u dziewczynek ;)? Wiesz że w ferie wpadniemy :evil_lol:? Quote
Aleksa. Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='Aleksandrossa']Haha a nasz szarpaczek kończy już swój żywot, trzeba będzie nowy zamówić :D[/QUOTE] no ale wasz był tyci :D Chicoo już dorosły chłopak, to więcej siły ma :D mam nowe kolory :lol: Quote
Aleksandrossa Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='Aleksandra95']no ale wasz był tyci :D Chicoo już dorosły chłopak, to więcej siły ma :D mam nowe kolory :lol:[/QUOTE] Nie tyle siła co młody tą ,,końcówkę" (czyt.tam gdzie wiązanie było) odgryzł całkowicie, nudziło się chłopakowi :D Bliżej ferii coś zamówimy to od razu będzie pretekst na spacer :evil_lol: Quote
Victoria Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 [quote name='Aleksandra95']A co tam u panienek słychać ?:)[/QUOTE] nuuuda ;p Nana od rana ma ostrą biegunkę o czym przekonałam się we własnym pokoju :placz: jak do jutra nie przejdzie to pewnie wet nas czeka :roll: [quote name='Aleksandrossa']Haha a nasz szarpaczek kończy już swój żywot, trzeba będzie nowy zamówić :D Co tam u dziewczynek ;)? Wiesz że w ferie wpadniemy :evil_lol:?[/QUOTE] No ja myślę ;P [quote name='Aleksandra95']no ale wasz był tyci :D Chicoo już dorosły chłopak, to więcej siły ma :D mam nowe kolory :lol:[/QUOTE] [quote name='Aleksandrossa']Nie tyle siła co młody tą ,,końcówkę" (czyt.tam gdzie wiązanie było) odgryzł całkowicie, nudziło się chłopakowi :D Bliżej ferii coś zamówimy to od razu będzie pretekst na spacer :evil_lol:[/QUOTE] Hahahaha byłam świadkiem :evil_lol: Wez mu roooshoofyy tym razem :diabloti: ej mam nadzieje ze nie bdzie tak zimno jak zapowiadają... chciałabym się wreszcie z Lusia gdzies wybrać ;P Przydałoby sie zeby Dore poznała :razz::eviltong: Quote
Aleksa. Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Dora ją polubi ewentualnie oleje, bo malutka :loveu: hhaha chyba że Lu będzie na tyle odważna do zabawy z Dorciakową :D to musi sprawnie używać swoich ząbków :):):) :p Quote
Victoria Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 [quote name='Aleksandra95']Dora ją polubi ewentualnie oleje, bo malutka :loveu: hhaha chyba że Lu będzie na tyle odważna do zabawy z Dorciakową :D to musi sprawnie używać swoich ząbków :):):) :p[/QUOTE] oj uwierz z tym to akurat problemu nigdy nia miała :diabloti: i sądzę że mieć nie będzie do czasu aż ją Dorcia łapką nie pacnie i nie rozlegnie się przeraźliwie głosny wrzask skrzywdzonej yorusi :evil_lol: hahaha ale wez, jej sie pewnie nawet tak szeroko pysk nie otworzy zeby choćby dorową łapę czy ogon złapać :lol: Quote
Aleksa. Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='Victoria']oj uwierz z tym to akurat problemu nigdy nia miała :diabloti: i sądzę że mieć nie będzie do czasu aż ją Dorcia łapką nie pacnie i nie rozlegnie się przeraźliwie głosny wrzask skrzywdzonej yorusi :evil_lol: hahaha ale wez, jej sie pewnie nawet tak szeroko pysk nie otworzy zeby choćby dorową łapę czy ogon złapać :lol:[/QUOTE] zaraz specjalnie wejdę na gadu i dam Ci filmik jak bawiła się z denerwującym ją szczylem, który ją wiecznie atakował :evil_lol: a był wielkości dłoni :D co lepsze ona spała, a te jej noge gryzł .:mad: Quote
Victoria Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 [quote name='Sonka95']Zdrowiej Nana ;)[/QUOTE] posłuchała się :evil_lol: ukradłam kiedyś Pauli zdjęcia z galerii po czym kazałam jej je usunąć xd macie jedno po lekkiej przeróbce, zeby wam monitory nie popękały :diabloti: [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/855/dsc0398ps.jpg/][IMG]http://img855.imageshack.us/img855/1782/dsc0398ps.jpg[/IMG][/URL] mam obiektyw tak w ogole :cool3: Quote
Aleksandrossa Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 To dawaj zdjęcia małpo :evil_lol: jaki? Quote
Illusion Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 [url]http://img855.imageshack.us/img855/1782/dsc0398ps.jpg[/url] Hmm... zapamiętałam Cię trochę... inaczej :lol:. Quote
Recommended Posts