Victoria Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 dwudziestego ósmego chyba :grins: Wbijaj :razz: Taa kochana nusia :loveu: :evil_lol: Quote
Besti Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Nana jaka akrobatka no no no, rozkręcacie się Quote
Sonka95 Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Wstawiłam zdjęcia świnek wczoraj i jeszcze dzisiaj jedno ;) Quote
Victoria Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 W niedzielę jadę zobaczyć aparacik :loveu: jeszcze nie wiem czy wszystko wypali, więc szczegóły zostawię na potem :cool3: już trochę ochłonęłam i mogę coś wreszcie napisać... co się u nas w środę wydarzyło mieliśmy małą ewakuację i alarm pożarowy :grins: oczywiście wielka panika zarówno z mojej strony jak i rodziców. Zapaliła się końcówka komina, takie metalowe coś, którego to na kominie być nie powinno. Siedziałam z mamą na górze, kiedy tata krzyczał z dołu żebyśmy szybko na dwór wychodziły bo się pali.. Czekaliśmy właśnie na księdza i z początku myślałam że to ksiądz przyszedł :evil_lol: Psy na ręce, wskoczyłam tylko w buty i sru do babci, po drodze jeszcze zobaczyłam jak tata 'ogień' z piwnicy wynosi.. I siedziałam z ciocią i babcią w domu obok denerwując sie o rodziców którzy zostali u nas.. A jeszcze jak druga straż przyjechała :mdleje: tylko patrzyłam w okna, czy gdzieś ognia nie widać.. :shake: Na szczęście nic się nie stało, szkód nie ma prawie żadnych, świnki też żyją (nie zmieściły mi się na ręce jak zwiewałam do babci :evil_lol:). Ale strachu się najadłam jak nigdy, niebardzo mogę w nocy normalnie spać i wszędzie widzę pożary :lol: Quote
Sonka95 Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 No to mieliście nie ciekawą środę :( Dobrze , że nikomu nic się nie stało ;) Quote
Victoria Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 paczeć i podziwiać :diabloti: [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/716/imgp7085.jpg/][IMG]http://img716.imageshack.us/img716/7668/imgp7085.jpg[/IMG][/URL] dziecię moje kochane kochaniutkie dzieciątko moje najdroższe i najpiękniejsze :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
angineuuka Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 teraz dodawaj dużo fot! :D też się chyba za niedługo doczekam takiego dzieciaka :) Quote
Aleksa. Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 ale chwalipięta :evil_lol:nie chwal się :eviltong::eviltong::evil_lol: Quote
Yorkomanka Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 oj, nie fajną przygodę miałaś w końcu masz aparat:cool3: wiesz co to znaczy?:cool3: domagam się fot!!!:p Quote
Victoria Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 [quote name='Aleksandra95']ale chwalipięta :evil_lol:nie chwal się :eviltong::eviltong::evil_lol:[/QUOTE] ale że co.. ja się chwalę??? :grins: [quote name='Yorkomanka']oj, nie fajną przygodę miałaś w końcu masz aparat:cool3: wiesz co to znaczy?:cool3: domagam się fot!!!:p[/QUOTE] [quote name='Angi']teraz dodawaj dużo fot! też się chyba za niedługo doczekam takiego dzieciaka [/QUOTE] nie mam jeszcze obiektywu :eviltong: [quote name='westie_justa']co to za pucha?:)[/QUOTE] canon 30d :evil_lol::lol: w sumie mogłabym już powiedzieć braciszek, zamiast dziecko :diabloti: Quote
Illusion Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Trzymam kciuki, żeby dobrze Ci służył :). Quote
Klaudia&Aza Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 [URL]http://img716.imageshack.us/img716/7668/imgp7085.jpg[/URL] ajajaj już się swojego nie mogę doczekać :loveu: oby ci się dobrze z nim współpracowało :) A aparat nie miał być u ciebie dopiero na wiosnę?:razz: Quote
Victoria Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 [quote name='Illusion']Trzymam kciuki, żeby dobrze Ci służył :).[/QUOTE] dziena, przydadzą się :evil_lol: [quote name='Klaudia&Aza'][URL]http://img716.imageshack.us/img716/7668/imgp7085.jpg[/URL] ajajaj już się swojego nie mogę doczekać :loveu: oby ci się dobrze z nim współpracowało :) A aparat nie miał być u ciebie dopiero na wiosnę?:razz:[/QUOTE] tez mam taka nadzieje xd no niby miał być, ale inny, ten jest stary jak świat i akurat okazja była żeby kupić to wzięliśmy, inaczej pewnie rzeczywiscie bylby na wiosnę ;) Quote
Klaudia&Aza Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 [quote name='Victoria']tez mam taka nadzieje xd no niby miał być, ale inny, ten jest stary jak świat i akurat okazja była żeby kupić to wzięliśmy, inaczej pewnie rzeczywiscie bylby na wiosnę ;)[/QUOTE] A ten jest używany czy nowy, upatrzyłaś już sobie jakiś obiektyw? :cool3: Quote
Victoria Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 używany przez znajomego tacie fotografa, aczkolwiek podobno mało, o czym świadczy nawet jego stan w porównaniu z resztą luster jakie u niego widziałam ;p niby upatrzyłam (a raczej Illusion mi upatrzyła :grins: ) - na teraz chcę tamrona 55-200 albo polecony przez poprzedniego właściciela aparatu Canon 28-105 f/3,5-4,5 w sumie nie wiem co wybrać, jeszcze wczoraj byłam przekonana że chcę tamrona ale dzisiaj mam mętlik w głowie i nie wiem który lepiej byłoby wziąć.. :roll: Quote
Klaudia&Aza Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Ja w zasadzie już w 80% jestem przekonana który modem aparatu kupić, więc chociaż to mam już za sobą. Ale jeżeli chodzi o obiektyw to mam taki sam mętlik w głowie co i ty:roll: Quote
Victoria Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 [quote name='Klaudia&Aza']Ja w zasadzie już w 80% jestem przekonana który modem aparatu kupić, więc chociaż to mam już za sobą. Ale jeżeli chodzi o obiektyw to mam taki sam mętlik w głowie co i ty:roll:[/QUOTE] zdradzisz jaki?? :cool3: ;> no kuurde w dodatku ten facet postawił do góry nogami moje i tak liche pojęcie o zależnościach pomiędzy parametrami obiektywu a efektami na zdjęciach :lol: Quote
angineuuka Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 a ja dalej nie wiem jaki aparat mam wybrać :evil_lol: Quote
Klaudia&Aza Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 [quote name='Victoria']zdradzisz jaki?? :cool3: ;>[/QUOTE] Nie :diabloti: wole nie zapeszać :evil_lol: Quote
Victoria Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 [quote name='Angi']a ja dalej nie wiem jaki aparat mam wybrać :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol:powodzenia w taki razie :eviltong: [quote name='Klaudia&Aza']Nie :diabloti: wole nie zapeszać :evil_lol:[/QUOTE] jędza :eviltong: Quote
Klaudia&Aza Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 [quote name='Victoria']jędza :eviltong:[/QUOTE] Ja? nie no co Ty, wydaje ci się :diabloti: Quote
angineuuka Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 dzięki, mam już coś na oku jednak chcę jeszcze sobie poczytać o tym aparacie :lol: Quote
Victoria Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 [quote name='Klaudia&Aza']Ja? nie no co Ty, wydaje ci się :diabloti:[/QUOTE] :eviltong: [quote name='Angi']dzięki, mam już coś na oku jednak chcę jeszcze sobie poczytać o tym aparacie :lol:[/QUOTE] powiesz jaki chcesz czy tez nie chcesz zapeszac ?? :diabloti::razz: ja w sumie wybrałam totalnie inny a wyszło co wyszło :lol: Quote
angineuuka Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Nikon d3100 tylko nie wiem czy to dobry wybór :lol: Quote
Recommended Posts