Aleksa. Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 no brawo :D najlepsze jest Twoje 'yyyy' w pewnym momencie i rozkmina gdzie masz biec :evil_lol: Quote
paulaa. Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Ej, naprawdę super ma Luśka tempo :smile: Quote
Sonka95 Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Ten torek jak na pierwszy raz był trudny do zapamiętania:/ Jak widziałam na filmach z grudniowych zawodów to tamte były łatwiejsze ... Quote
Victoria Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 [quote name='Aleksandra95']no brawo :D najlepsze jest Twoje 'yyyy' w pewnym momencie i rozkmina gdzie masz biec :evil_lol:[/QUOTE] hahahahaha ciiiii tego tam nie ma :evil_lol: [quote name='paulaa.']Ej, naprawdę super ma Luśka tempo :smile:[/QUOTE] co ty? ja właśnie nie jestem zadowolona.. :roll: [quote name='Sonka95']Ten torek jak na pierwszy raz był trudny do zapamiętania:/ Jak widziałam na filmach z grudniowych zawodów to tamte były łatwiejsze ...[/QUOTE] szłusznie się bałyśmy :eviltong: ale widzisz dałyśmy radę.. tak w sumie :diabloti: pierwszy torek, drugi przebieg :razz: [video=youtube;h2UlvqZHMQE]http://www.youtube.com/watch?v=h2UlvqZHMQE&feature=youtu.be[/video] Quote
Victoria Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 [quote name='Aleksandra95']Ejj, weź obróć go na YT :evil_lol:[/QUOTE] da się xd?? jaaak?? :razz: Quote
Aleksa. Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 [quote name='Victoria']da się xd?? jaaak?? :razz:[/QUOTE] wchodzisz w 'edytuj' potem wybierasz 'ulepszenia' i tam masz :) Quote
Victoria Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 dziena ;P już poprawione :eviltong: Quote
Illusion Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Ojej, uwielbiam takie maluszki na torze :loveu:. W styczniu niestety nie dam rady :placz:. Quote
Aleksa. Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Narobiłyście mi ochoty na takie treningowe :evil_lol: mimo że nigdzie nie trenujemy, a i rzadko nasze 2 hopki używane są :evil_lol: w sumie to może lepiej nie, bo tylko bym się ośmieszyła :eviltong: zreszta na wys large hmm z 2 razy skakała ;) Quote
Victoria Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 [quote name='Illusion']Ojej, uwielbiam takie maluszki na torze :loveu:. W styczniu niestety nie dam rady :placz:.[/QUOTE] :loveu: w lutym może też bdą xd a jak nie to jedź z nami do powsina w kwietniu :grins: [quote name='Aleksandra95']Narobiłyście mi ochoty na takie treningowe :evil_lol: mimo że nigdzie nie trenujemy, a i rzadko nasze 2 hopki używane są :evil_lol: w sumie to może lepiej nie, bo tylko bym się ośmieszyła :eviltong: zreszta na wys large hmm z 2 razy skakała ;)[/QUOTE] nie jestem pewna ale na treningowych chyba nie ma pełnych wysokości dla żadnej klasy wzrostowej. Przynajmniej w minus zerówkach ;) tak mi się przynajmniej wydawało :eviltong: Quote
Illusion Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 W lutym może już bardziej... ;) A Powsin na pewno! W zeszłym roku było świetnie! :) Quote
Sonka95 Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Ja jeszcze Ci zaraz wyśle na e maila filmki :p Twoich mam więcej niż swoich ;) Ja to na , którymś przebiegu to stoję na środku i nie wiem gdzie mam biec ... biegłam przed siebie :evil_lol: omijając tunele i nie patrząc na tabliczki Quote
Victoria Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 [quote name='Sonka95']Ja jeszcze Ci zaraz wyśle na e maila filmki :p Twoich mam więcej niż swoich ;) Ja to na , którymś przebiegu to stoję na środku i nie wiem gdzie mam biec ... biegłam przed siebie :evil_lol: omijając tunele i nie patrząc na tabliczki[/QUOTE] ooooooo huehue fajnie ;p no a ja xd nawet na jednym filmiku jest taki moment :lol: [quote name='lenka13']Cześć tutaj :)[/QUOTE] cześć :loveu: Illusion, to się staraj, jeśli będą w lutym jakieś to masz jechać :cool3::eviltong: Quote
Klaudia&Aza Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Hej hej:) Dobrze wam poszło, też muszę się wybrać kiedyś na takie zawody :) Quote
Victoria Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 Klaudia wbijaj w kwietniu do powsina ;P Sporo osób z dogo się wybiera :cool3: Moja kochana Nanusia właśnie pozbawiła mnie ostatniego plecaka :angryy: Także jutro idę do szkołe z torbą .. ;/ no chyba że ją też mi pogryzie. Ale jakie to gówno małe inteligentne. Odgryzła oba paski i zostawiła.. - żadnych strzępków, żadnego memłania, krótkie konkretne ciach i już :diabloti: jakby miała frajdę nie z samego gryzienia, tylko z efektów :hmmmm: kurde emotki są w innej kolejności i mam problemy ze znajdywaniem odpowiednich :evil_lol: Quote
angineuuka Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 ja bym jeszcze jej torbę podrzuciła, co by jutro do szkoły nie iść :D Quote
Victoria Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 [quote name='Angi']ja bym jeszcze jej torbę podrzuciła, co by jutro do szkoły nie iść :D[/QUOTE] dzięki, musiałabym iść z reklamówką :evil_lol: mam jutro 3 sprawdziany.. ;/ Quote
betty_labrador Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 [quote name='Victoria']dzięki, musiałabym iść z reklamówką :evil_lol: mam jutro 3 sprawdziany.. ;/[/QUOTE] po co reklamówkę psuć? na głowę książki i cwiczyć prosty kręgosłup :evil_lol: Quote
Yorkomanka Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 jaki kochany pieseczek z niej:diabloti: Quote
Victoria Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 [quote name='betty_labrador']po co reklamówkę psuć? na głowę książki i cwiczyć prosty kręgosłup :evil_lol:[/QUOTE] w autobusie :evil_lol: [quote name='Yorkomanka']jaki kochany pieseczek z niej:diabloti:[/QUOTE] no jak zawsze of kors :loveu: Quote
Sonka95 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Oj Nana ty spryciaro :diabloti: chciała ulepszyć ... :evil_lol: Quote
Klaudia&Aza Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 [quote name='Victoria']Klaudia wbijaj w kwietniu do powsina ;P Sporo osób z dogo się wybiera :cool3: [/QUOTE] A wiesz, że z chęcią bym się wybrała. A dokładnie którego kwietnia są te zawody, są gdzieś zamieszczone informacje o nich?:cool3: Quote
paulaa. Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 [quote name='Klaudia&Aza']A wiesz, że z chęcią bym się wybrała. A dokładnie którego kwietnia są te zawody, są gdzieś zamieszczone informacje o nich?:cool3:[/QUOTE] Na agilityinfo ;) Też będziemy. :smile: Quote
Recommended Posts