Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aleksandra95']no brawo :D najlepsze jest Twoje 'yyyy' w pewnym momencie i rozkmina gdzie masz biec :evil_lol:[/QUOTE]
hahahahaha ciiiii tego tam nie ma :evil_lol:

[quote name='paulaa.']Ej, naprawdę super ma Luśka tempo :smile:[/QUOTE]
co ty? ja właśnie nie jestem zadowolona.. :roll:

[quote name='Sonka95']Ten torek jak na pierwszy raz był trudny do zapamiętania:/ Jak widziałam na filmach z grudniowych zawodów to tamte były łatwiejsze ...[/QUOTE]
szłusznie się bałyśmy :eviltong:
ale widzisz dałyśmy radę.. tak w sumie :diabloti:

pierwszy torek, drugi przebieg :razz:
[video=youtube;h2UlvqZHMQE]http://www.youtube.com/watch?v=h2UlvqZHMQE&feature=youtu.be[/video]

Posted

Narobiłyście mi ochoty na takie treningowe :evil_lol: mimo że nigdzie nie trenujemy, a i rzadko nasze 2 hopki używane są :evil_lol: w sumie to może lepiej nie, bo tylko bym się ośmieszyła :eviltong: zreszta na wys large hmm z 2 razy skakała ;)

Posted

[quote name='Illusion']Ojej, uwielbiam takie maluszki na torze :loveu:.
W styczniu niestety nie dam rady :placz:.[/QUOTE]
:loveu:

w lutym może też bdą xd a jak nie to jedź z nami do powsina w kwietniu :grins:

[quote name='Aleksandra95']Narobiłyście mi ochoty na takie treningowe :evil_lol: mimo że nigdzie nie trenujemy, a i rzadko nasze 2 hopki używane są :evil_lol: w sumie to może lepiej nie, bo tylko bym się ośmieszyła :eviltong: zreszta na wys large hmm z 2 razy skakała ;)[/QUOTE]
nie jestem pewna ale na treningowych chyba nie ma pełnych wysokości dla żadnej klasy wzrostowej. Przynajmniej w minus zerówkach ;)
tak mi się przynajmniej wydawało :eviltong:

Posted

Ja jeszcze Ci zaraz wyśle na e maila filmki :p Twoich mam więcej niż swoich ;)
Ja to na , którymś przebiegu to stoję na środku i nie wiem gdzie mam biec ... biegłam przed siebie :evil_lol: omijając tunele i nie patrząc na tabliczki

Posted

[quote name='Sonka95']Ja jeszcze Ci zaraz wyśle na e maila filmki :p Twoich mam więcej niż swoich ;)
Ja to na , którymś przebiegu to stoję na środku i nie wiem gdzie mam biec ... biegłam przed siebie :evil_lol: omijając tunele i nie patrząc na tabliczki[/QUOTE]
ooooooo huehue fajnie ;p
no a ja xd nawet na jednym filmiku jest taki moment :lol:

[quote name='lenka13']Cześć tutaj :)[/QUOTE]
cześć :loveu:

Illusion, to się staraj, jeśli będą w lutym jakieś to masz jechać :cool3::eviltong:

Posted

Klaudia wbijaj w kwietniu do powsina ;P Sporo osób z dogo się wybiera :cool3:

Moja kochana Nanusia właśnie pozbawiła mnie ostatniego plecaka :angryy:
Także jutro idę do szkołe z torbą .. ;/ no chyba że ją też mi pogryzie.
Ale jakie to gówno małe inteligentne. Odgryzła oba paski i zostawiła.. - żadnych strzępków, żadnego memłania, krótkie konkretne ciach i już :diabloti:
jakby miała frajdę nie z samego gryzienia, tylko z efektów :hmmmm:

kurde emotki są w innej kolejności i mam problemy ze znajdywaniem odpowiednich :evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']ja bym jeszcze jej torbę podrzuciła, co by jutro do szkoły nie iść :D[/QUOTE]
dzięki, musiałabym iść z reklamówką :evil_lol:
mam jutro 3 sprawdziany.. ;/

Posted

[quote name='betty_labrador']po co reklamówkę psuć? na głowę książki i cwiczyć prosty kręgosłup :evil_lol:[/QUOTE]
w autobusie :evil_lol:

[quote name='Yorkomanka']jaki kochany pieseczek z niej:diabloti:[/QUOTE]
no jak zawsze of kors :loveu:

Posted

[quote name='Victoria']Klaudia wbijaj w kwietniu do powsina ;P Sporo osób z dogo się wybiera :cool3:
[/QUOTE]
A wiesz, że z chęcią bym się wybrała. A dokładnie którego kwietnia są te zawody, są gdzieś zamieszczone informacje o nich?:cool3:

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']A wiesz, że z chęcią bym się wybrała. A dokładnie którego kwietnia są te zawody, są gdzieś zamieszczone informacje o nich?:cool3:[/QUOTE]

Na agilityinfo ;)

Też będziemy. :smile: