aeriel Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Co za ludzie :( Trzeba zmienić temat wątku :( Quote
kimiji Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Ahh szkoda mówić o ludziach, pewnie im się znudził i wymyślili pierwszą lepszą wymówkę, żeby go oddać:angryy: Ale awede teraz zajmuje się Laosem i na pewno wyśle go do dobrego domu:lol: Quote
miudzioszka Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Oby szybko znalazł domek. Dzisiaj na dniu otwartym zaprezentował sie z bardzo dobrej strony - pięknie wykonywał komene poproś i samym swoim wyglądame przyciągał uwagę :) On tak ładnie prosi o domek: To naprawdę śliczny psiak, i taki grzeczniutki. Widziałam jak ćwiczył agiliti i też bardzo ładnie mu szło :) tutaj jeszcze pare zdjęć Laosa :) Quote
awede Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Tak, do domku Laosek !!! Zrobiłam Laoskowi firmówkę : Quote
saphira18 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 wątek przepisany zgodnie z prośbą:) a ty Laos nie siedź tu długo.. i do domu marsz! Quote
awede Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Zapraszam do oglądania filmiku Laosa [video=youtube;rpHYaRSNOTs]http://www.youtube.com/watch?v=rpHYaRSNOTs[/video] Quote
miudzioszka Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 To świetnie :) Laos nie wracaj już do nas! Quote
awede Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 :D mam nadzieję że tym razem znalazł dobry dom !! Quote
Recommended Posts