akucha Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Tak, jest niesamowita! W życiu nie pomyślałabym, że ona tak do ludzi lgnie, że taka odważna jest. Ale socjalizacja, szok! Quote
Maupa4 Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 Ale ile czasu nam to zajęło ... cztery lata ... :mdleje: Quote
Bila Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 [quote name='Maupa4']Ale ile czasu nam to zajęło ... cztery lata ... :mdleje:[/QUOTE] Za to jaki sukces:multi::multi::multi::multi:. Podwójnie się liczy Quote
Bila Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 [quote name='akucha']Cześć ciotki! :lol:[/QUOTE] Cześć ciotka:lol::loveu: Quote
Bila Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 ja to dziś mam śpiączkę jak bulwy:roll::razz::oops:. Co się obudzę, pokręcę, to chlast i śpię znowu Quote
ockhama Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 [quote name='Bila']ja to dziś mam śpiączkę jak bulwy:roll::razz::oops:. Co się obudzę, pokręcę, to chlast i śpię znowu[/QUOTE] spoko kimaj sobie :lol: obudzę Cię na filmy z bulwami... na Dobranockę ;) Quote
Bila Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 A czemu na dobranockę? TAk długo je będziesz wgrywać?:-o Quote
ockhama Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 [quote name='Bila']A czemu na dobranockę? TAk długo je będziesz wgrywać?:-o[/QUOTE] jeden już jest ale drugi ma dopiero 21% ...wchodzi/muli już od trzech godzin :mdleje: Quote
Bila Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Bo trzeba te filmy skonwertować takim programikiem. Menrzuś mnie nauczył, wtedy szybciej idzie. Luiza masz gg? Quote
ockhama Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 [quote name='Bila']Bo trzeba te filmy skonwertować takim programikiem. Menrzuś mnie nauczył, wtedy szybciej idzie. Luiza masz gg?[/QUOTE] nie mam :lol: ale może jutro zadzwonię :razz: to mi naświetlisz? a potem ja naświetlę M - bo nam się przyda na zaś ;) Quote
Maupa4 Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 [quote name='Bila']Za to jaki sukces:multi::multi::multi::multi:. Podwójnie się liczy[/QUOTE] No sukces :mdleje: Ciekawe jaki sukces będzie za kolejne cztery lata ? :hmmmm: [quote name='Bila']ja to dziś mam śpiączkę jak bulwy:roll::razz::oops:. Co się obudzę, pokręcę, to chlast i śpię znowu[/QUOTE] Czyli miło i ... relaksacyjnie :multi: Zupełnie jak u nas. To znaczy bulwy u nas jak bulwy. Co się obudzą, pokręcą, podemolują to ... chlast i śpią od nowa ... :siara: [quote name='ockhama']spoko kimaj sobie :lol: obudzę Cię na filmy z bulwami... na Dobranockę ;)[/QUOTE] [quote name='Bila']A czemu na dobranockę? TAk długo je będziesz wgrywać?:-o[/QUOTE] [quote name='ockhama']jeden już jest ale drugi ma dopiero 21% ...wchodzi/muli już od trzech godzin :mdleje:[/QUOTE] No własnie - jak tam produkcja fot i filmów ? :cool3: Quote
Bila Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Idę teraz z gadem, i jak nie usnę po spacerze, to Wam tu napiszę, jak mnie Menrzuś przeszkolił i co trzeba zrobić. Przez telefon Ci nie powiem, bo muszę się wgapiać w instrukcję, które mi przysłał. Quote
Bliss Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 napiszcie o tym konwertowaniu plisss :) ja właśnie ładuję filmik Myszora i też mi idzie ślimaczo - ciemna masa jestem z tymi filmami nie dość że cienkie bo aparatem to jeszcze nie umiem ani skrócić, ani spakować go na mniejszy ... Quote
ockhama Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 [quote name='Bila']Jak przylecę z Bilbem, to wam napiszę[/QUOTE] no to ja też biegam z psami i czekamy na instrukcję - właśnie mnie wywaliło i znowu mam 1% postępu :diabloti: Quote
Maupa4 Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 [quote name='Bila']Bo trzeba te filmy skonwertować takim programikiem. Menrzuś mnie nauczył, wtedy szybciej idzie. Luiza masz gg?[/QUOTE] [quote name='ockhama']nie mam :lol: ale może jutro zadzwonię :razz: to mi naświetlisz? a potem ja naświetlę M - bo nam się przyda na zaś ;)[/QUOTE] [quote name='Bliss'] napiszcie o tym konwertowaniu plisss [IMG]http://www.dogomania.images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] ja właśnie ładuję filmik Myszora i też mi idzie ślimaczo - ciemna masa jestem z tymi filmami nie dość że cienkie bo aparatem to jeszcze nie umiem ani skrócić, ani spakować go na mniejszy ... [/quote] [quote name='Bila'][B]Idę teraz z gadem,[/B] i jak nie usnę po spacerze, to Wam tu napiszę, jak mnie Menrzuś przeszkolił i co trzeba zrobić. Przez telefon Ci nie powiem, bo muszę się wgapiać w instrukcję, które mi przysłał.[/QUOTE] Widzisz spac już nie będziesz - uczyc nas będziesz ... :multi: A jak idziesz z Bilbem to ... [B]nie zapomnij aparatu [/B]:siara: Quote
ockhama Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 [quote name='Maupa4']A jak idziesz z Bilbem to ... [B]nie zapomnij aparatu [/B]:siara:[/QUOTE] o tak tak tak :multi: Quote
Bila Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Ale jak mam focić, jak on na smyczy???:crazyeye: Quote
Maupa4 Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 [quote name='Bila']Ale jak mam focić, jak on na smyczy???:crazyeye:[/QUOTE] Tak jak ja :siara: Quote
ockhama Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 [quote name='Bila']Ale jak mam focić, jak on na smyczy???:crazyeye:[/QUOTE] od zadka - foty będą a'la Fasolka ;) Quote
Bila Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 1. Ściągacie sobie to: [URL]http://www.programosy.pl/program,any-video-converter.html[/URL] 2. potem ściagacie to: [URL]http://www.programosy.pl/program,codec-xp-2000-nt.html[/URL] Po ściągnięciu powinnyście mieć na pulpicie, czy tam gdzie to ściągniecie: Any Video Converter. Trzeba otworzyć i w profilu z prawej strony u stawić : dostosowany film AVI coś tam. I zrobić ustawienia: wiele tam nie trzeba zmieniać, a ustawienia mają wygladac tak: czas - zostawić te zera co są kodek - xvid rozdzielczość - original bitrate - 768 fps - 25 kodek mp3 częstotliwość - 44100 ilość kanałów - 2 wyłącz audio - no A/V sync - basic Jak to zrobicie, to wtedy dodaj film, skonwertuj, skonwertowany film jak program jest na pulpicie powinien pojawić się w Moich dokumentach i ten skonwertowany wrzuca się na YT albo gdzie tam się chce. Quote
Maupa4 Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: O ja cie :mdleje: Dobra teraz powolutku i pomalutku i zakumamy :cool3: Quote
Bila Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 O i ten drugi program, te kodeki wystarczy tylko rozpakować Quote
Bila Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 na pewno zakumkacie, skoro ja zakumkałam:razz:, fakt , że miałąm pomoc na gg:loveu: Quote
Maupa4 Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 Luiza już walczy :) Ja walczę z fotosem ... przezornie porobiłam dziś zdjęcia :evil_lol: Quote
Recommended Posts