Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 47.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maupa4

27969

• Bila

6040

• ockhama

3031

• wilczy zew

1578

Posted

[quote name='Maupa4']Ale ile czasu nam to zajęło ... cztery lata ... :mdleje:[/QUOTE]

Za to jaki sukces:multi::multi::multi::multi:. Podwójnie się liczy

Posted

[quote name='Bila']ja to dziś mam śpiączkę jak bulwy:roll::razz::oops:. Co się obudzę, pokręcę, to chlast i śpię znowu[/QUOTE]

spoko kimaj sobie :lol: obudzę Cię na filmy z bulwami... na Dobranockę ;)

Posted

[quote name='Bila']A czemu na dobranockę? TAk długo je będziesz wgrywać?:-o[/QUOTE]

jeden już jest ale drugi ma dopiero 21% ...wchodzi/muli już od trzech godzin :mdleje:

Posted

[quote name='Bila']Bo trzeba te filmy skonwertować takim programikiem. Menrzuś mnie nauczył, wtedy szybciej idzie. Luiza masz gg?[/QUOTE]

nie mam :lol: ale może jutro zadzwonię :razz: to mi naświetlisz? a potem ja naświetlę M - bo nam się przyda na zaś ;)

Posted

[quote name='Bila']Za to jaki sukces:multi::multi::multi::multi:. Podwójnie się liczy[/QUOTE]

No sukces :mdleje:
Ciekawe jaki sukces będzie za kolejne cztery lata ? :hmmmm:

[quote name='Bila']ja to dziś mam śpiączkę jak bulwy:roll::razz::oops:. Co się obudzę, pokręcę, to chlast i śpię znowu[/QUOTE]

Czyli miło i ... relaksacyjnie :multi:
Zupełnie jak u nas. To znaczy bulwy u nas jak bulwy. Co się obudzą, pokręcą, podemolują to ... chlast i śpią od nowa ... :siara:

[quote name='ockhama']spoko kimaj sobie :lol: obudzę Cię na filmy z bulwami... na Dobranockę ;)[/QUOTE]

[quote name='Bila']A czemu na dobranockę? TAk długo je będziesz wgrywać?:-o[/QUOTE]

[quote name='ockhama']jeden już jest ale drugi ma dopiero 21% ...wchodzi/muli już od trzech godzin :mdleje:[/QUOTE]

No własnie - jak tam produkcja fot i filmów ? :cool3:

Posted

Idę teraz z gadem, i jak nie usnę po spacerze, to Wam tu napiszę, jak mnie Menrzuś przeszkolił i co trzeba zrobić. Przez telefon Ci nie powiem, bo muszę się wgapiać w instrukcję, które mi przysłał.

Posted

napiszcie o tym konwertowaniu plisss :)

ja właśnie ładuję filmik Myszora i też mi idzie ślimaczo - ciemna masa jestem z tymi filmami nie dość że cienkie bo aparatem to jeszcze nie umiem ani skrócić, ani spakować go na mniejszy ...

Posted

[quote name='Bila']Jak przylecę z Bilbem, to wam napiszę[/QUOTE]

no to ja też biegam z psami i czekamy na instrukcję - właśnie mnie wywaliło i znowu mam 1% postępu :diabloti:

Posted

[quote name='Bila']Bo trzeba te filmy skonwertować takim programikiem. Menrzuś mnie nauczył, wtedy szybciej idzie. Luiza masz gg?[/QUOTE]

[quote name='ockhama']nie mam :lol: ale może jutro zadzwonię :razz: to mi naświetlisz? a potem ja naświetlę M - bo nam się przyda na zaś ;)[/QUOTE]

[quote name='Bliss'] napiszcie o tym konwertowaniu plisss [IMG]http://www.dogomania.images/smilies/icon_smile.gif[/IMG]

ja właśnie ładuję filmik Myszora i też mi idzie ślimaczo - ciemna masa jestem z tymi filmami nie dość że cienkie bo aparatem to jeszcze nie umiem ani skrócić, ani spakować go na mniejszy ... [/quote]

[quote name='Bila'][B]Idę teraz z gadem,[/B] i jak nie usnę po spacerze, to Wam tu napiszę, jak mnie Menrzuś przeszkolił i co trzeba zrobić. Przez telefon Ci nie powiem, bo muszę się wgapiać w instrukcję, które mi przysłał.[/QUOTE]

Widzisz spac już nie będziesz - uczyc nas będziesz ... :multi:

A jak idziesz z Bilbem to ... [B]nie zapomnij aparatu [/B]:siara:

Posted

1. Ściągacie sobie to:
[URL]http://www.programosy.pl/program,any-video-converter.html[/URL]
2. potem ściagacie to:
[URL]http://www.programosy.pl/program,codec-xp-2000-nt.html[/URL]

Po ściągnięciu powinnyście mieć na pulpicie, czy tam gdzie to ściągniecie: Any Video Converter.
Trzeba otworzyć i w profilu z prawej strony u stawić : dostosowany film AVI coś tam.
I zrobić ustawienia: wiele tam nie trzeba zmieniać, a ustawienia mają wygladac tak:
czas - zostawić te zera co są
kodek - xvid
rozdzielczość - original
bitrate - 768
fps - 25
kodek mp3
częstotliwość - 44100
ilość kanałów - 2
wyłącz audio - no
A/V sync - basic
Jak to zrobicie, to wtedy dodaj film, skonwertuj, skonwertowany film jak program jest na pulpicie powinien pojawić się w Moich dokumentach i ten skonwertowany wrzuca się na YT albo gdzie tam się chce.