Bila Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='Maupa4']Witanko :loveu::loveu::loveu: Nie było mnie bo byłam ... byłam zobaczyc się z moją pierwszą ... albo drugą :hmmmm: ... moją potencjalną córeczką ... :multi: Jak ją zobaczyłam to ... wymiękłam ... Oooo ... zrobiłam tak ... :mdleje: ... Jest piękna ... po prostu piękna ... nawet z tymi kalafiorami w uszach ... :loveu::loveu::loveu: Porobiłam fotki ... :siara: Uszu też ... :roll:[/QUOTE] :lol::lol::lol:Wiedziałam, że tak będzie:cool3:, ale nie możesz mieć dwóch Maj:shake:. To czekamy na fotki Quote
ockhama Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='Bila']:lol::lol::lol:Wiedziałam, że tak będzie:cool3:, [B]ale nie możesz mieć dwóch Ma[/B]j:shake:. To czekamy na fotki[/QUOTE] Mądra dziewczynka :loveu: Quote
Maupa4 Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 [quote name='Bila']:lol::lol::lol:Wiedziałam, że tak będzie:cool3:, ale nie możesz mieć dwóch Maj:shake:. To czekamy na fotki[/QUOTE] [quote name='ockhama']Mądra dziewczynka :loveu:[/QUOTE] I tu Wasz Dziewczynki zaskoczę ... :diabloti: Moja Maja z racji wieku [B]juz [/B]niewiele słyszy a ta Maja ze względu na kalafiory [B]jeszcze[/B] niewiele słyszy ... ... i tak sobie myślę, że im wszystko jedno czy ta Maja czy tamta Maja ... jedna i druga ... ładnie mówiąc NIE słyszy ... Damy radę ... :siara: Quote
ockhama Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Bilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mdleje: Quote
Bila Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='Maupa4']I tu Wasz Dziewczynki zaskoczę ... :diabloti: Moja Maja z racji wieku [B]juz [/B]niewiele słyszy a ta Maja ze względu na kalafiory [B]jeszcze[/B] niewiele słyszy ... ... i tak sobie myślę, że im wszystko jedno czy ta Maja czy tamta Maja ... jedna i druga ... ładnie mówiąc NIE słyszy ... Damy radę ... :siara:[/QUOTE] Ale wprowadzisz dezorganizację i dezorientację: Perz, Killer, Monar, Migotka, Groszek, Paulina, Karolina słyszą, weci też:roll: Quote
Bila Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='ockhama']Bilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mdleje:[/QUOTE] Ja wiedziałam, że tak będzie:roll:. Quote
ockhama Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='Bila']Ja wiedziałam, że tak będzie:roll:.[/QUOTE] Very jej nie damy... bez walki :diabloti: Quote
Bila Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Ale przyznam, że jak tylko przeczytałam, co Maja ma nie teges, a trochę tego jest, to wiedziałam, że maupa będzie kombinować. MAjka w tym turbanie pooperacyjnym jest rozczulająca Quote
Bila Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='ockhama']Very jej nie damy... bez walki :diabloti:[/QUOTE] Bez walki nie oddamy:diabloti: Quote
Maupa4 Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 No to macie Maje II ... [IMG]http://images6.fotosik.pl/584/a89db15d4e5759c2med.jpg[/IMG] [IMG]http://images6.fotosik.pl/584/95d0adce77ba742emed.jpg[/IMG] Tyle się na razie wgrało ... ale wgrywam ... te wyszarpałam z fotosa jeszcze gorące ... ;) Zdjecia ucha tez mam ... makabreska ... :roll: Ale ja Wam wszystko wytłumaczę - wytłumacze co widac na tych zdjęciach - i optymizm tez w Was wstapi ... :multi: Quote
Bila Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 To bym chciała zdjęcia ucha, jak to dziś wygladało, co gadały wety??? Quote
ockhama Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='Maupa4'] Zdjecia ucha tez mam ... makabreska ... :roll: Ale ja Wam wszystko wytłumaczę - wytłumacze co widac na tych zdjęciach - [B]i optymizm tez w Was wstapi[/B] ... :multi:[/QUOTE] przecież znasz nas my zawsze jesteśmy pełne optymizmu ;) w tym "biznesie" tak trzeba... Quote
Maupa4 Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 Ucho na Dobranoc ? :hmmmm: Dlaczego nie ? Zoperowane ucho wygląda teraz tak: [IMG]http://images6.fotosik.pl/584/2b8f65d69e08eecamed.jpg[/IMG] [IMG]http://images8.fotosik.pl/143/533b4f2fcf666122med.jpg[/IMG] [IMG]http://images6.fotosik.pl/584/ad7d2c44c9af7324med.jpg[/IMG] [IMG]http://images8.fotosik.pl/143/7e541cd93a9fe9e6med.jpg[/IMG] Jest jeszcze baaardzo opuchniete ale juz można sobie wyobrazic jak będzie wyglądało po zejściu opuchlizny. A ta "dziurka" to nowy kanał słuchowy jaki został "zrobiony" Maji: [IMG]http://images6.fotosik.pl/584/32f0edd6e0cc9f28med.jpg[/IMG] Mam gdzieś lepsze ale jeszcze się wgrywają. Quote
Maupa4 Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 To drugie nieoperowane ucho wyglada tak [IMG]http://images8.fotosik.pl/143/5fa3796e0920defamed.jpg[/IMG] [IMG]http://images8.fotosik.pl/143/5c7028c877e5a2ffmed.jpg[/IMG] Z tamtego te "kalafiory" aż wyłaziły na zewnątrz ucha ... Quote
Bila Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Te kalafiory mnie przerażają, pierwszy raz coś takiego widzę:shake:. Cześć churchlaki:loveu::loveu::loveu: Quote
Maupa4 Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 [quote name='Bila'] Cześć churchlaki:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Cześc :loveu: [quote name='ockhama']Very jej nie damy... bez walki :diabloti:[/QUOTE] [quote name='Bila']Bez walki nie oddamy:diabloti:[/QUOTE] Jesteście ... podłe ... obydwie ... :mad: Ja rozumiem że to w trosce o to żebym nie została zbieraczką bulw wszelakich ... :loveu: ... ale żeby od razu tak ... :shake: A tak - pojechałam sobie dziś poznac moją drugą potencjalną córeczkę a tu co ? A tu zaraz z pociągu żeby nie powiedziec że prosto z szyn czy innych torów ... od razu ... wizyta przedadopcyjna ... :crazyeye: No i zanim zdążyłam dobrze poznac na żywo moją drugą potencjalną córeczkę ... :loveu: Moja córeczka ... moja córeczka już ma dom :multi::multi::multi: Quote
Bila Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Co??????????????? Już??????? Pisz, kto, gdzie, jak Quote
Bila Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='Maupa4'] Jesteście ... podłe ... obydwie ... :mad:[/QUOTE] My:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:? Jesteśmy słodziutkie jak pączusie:cool3:. Quote
Maupa4 Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 [quote name='Bila']My:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:? Jesteśmy słodziutkie jak pączusie:cool3:.[/QUOTE] Taaak ... słodziutkie pączusie ... :hmmmm: A kto mi nie chce dać nastepnych córeczek ? :mad: Nie żebym sie upierała na siłę ale ... :cool3: ... Ale w przypadku Maji II mam opracowane i rozpracowane plany: B, C, D ... Ż również ... :eviltong: Quote
Maupa4 Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 [quote name='Bila']Co??????????????? Już??????? Pisz, kto, gdzie, jak[/QUOTE] Aaaa ... to długa historia ... ;) A na serio to poprosiłam Mgie o zrobienie ogłoszeń dla obu dziewczynek i ... i jak tylko Mgie zaczęła robic ogłoszenia to zaraz rozdzwoniły sie telefony. Pierwszy był chyba w jakąś godzinę "po" i ... i to był ten telefon. Dziś byłysmy z Luizą na wizycie przedadopcyjnej. W niedziele zawozimy Vere do nowego-własnego domu Teraz Mgie "pracuje" nad ogłoszeniami dla Maji - za co baaardzo dziekujemy - i juz mamy pierwszego maila. Zaraz odpisujemy i zobaczymy. Z Maja pewnie bedzie ciężej ale jakby co - to Bila pamiętaj - ja mam już te plany od B do Ż ... :siara: Quote
Bila Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='Maupa4'] Nie żebym sie upierała na siłę ale ... :cool3::[/QUOTE] Nie przeciez Ty się nie upierasz:diabloti: Quote
Bila Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='Maupa4'] Z Maja pewnie bedzie ciężej ale jakby co - to Bila pamiętaj - ja mam już te plany od B do Ż ... :siara:[/QUOTE] W to nie watpię:cool3: Quote
Maupa4 Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 [quote name='Bila']Aparat wzięłas??????:roll:[/QUOTE] Dwa ... wzięłam dwa aparaty ... :mdleje: Jutro cykam namietnie foty .... :cool3: Znowu będzie full wypas relacja z magicznego :multi::multi::multi: No bo to jakieś nieporozumienie żeby Maupa musiała sie prosic o foty ... :angryy: Quote
mgie Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='Maupa4']Aaaa ... to długa historia ... ;) [B]A na serio to poprosiłam Mgie o zrobienie ogłoszeń dla obu dziewczynek i ... i jak tylko Mgie zaczęła robic ogłoszenia to zaraz rozdzwoniły sie telefony. Pierwszy był chyba w jakąś godzinę "po" i ... i to był ten telefon.[/B] Dziś byłysmy z Luizą na wizycie przedadopcyjnej. W niedziele zawozimy Vere do nowego-własnego domu [B]Teraz Mgie "pracuje" nad ogłoszeniami dla Maji - za co baaardzo dziekujem[/B]y - i juz mamy pierwszego maila. Zaraz odpisujemy i zobaczymy. Z Maja pewnie bedzie ciężej ale jakby co - to Bila pamiętaj - ja mam już te plany od B do Ż ... :siara:[/QUOTE] Wszystko się zgadza :cool3: Vera cieszyła się dużym zainteresowaniem. Tylko chyba połowa osób nie rozumiała jak z tą ciążą było :hmmmm: Ogłoszenia dla Maji już praktycznie zrobiłam (trwało to z 3 h),linki wstawiłam na wątek ... ale jak jeszcze przypomnę sobie o innych stronkach to ogłosze i tam. Quote
Recommended Posts