Maupa4 Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 [IMG]http://images8.fotosik.pl/140/3f3a1b2a1054da38med.jpg[/IMG] [IMG]http://images8.fotosik.pl/140/2530c852c99b2598med.jpg[/IMG] [IMG]http://images6.fotosik.pl/581/c984d3657881f760med.jpg[/IMG] Na razie chyba koniec zdjęc z chaszczowania ... Chociaż ... :hmmmm: Quote
ockhama Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Cześć laski :loveu: [quote name='Maupa4']Fotosik łaskawie wgrał jeszcze te ostatnie zdjęcia ...[/QUOTE] :placz: ...no wiesz jak możesz? Quote
Maupa4 Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 [quote name='Bila']W aptece imprezy mikołajkowe robią???:roll::roll::roll::roll:[/QUOTE] :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: A to Ty o ... aptece myślałaś ? :mdleje: Quote
Bila Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='Maupa4']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: A to Ty o ... aptece myślałaś ? :mdleje:[/QUOTE] Byłaś???????????????????????????????????????? Quote
Bila Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='ockhama']Bila... Twój ruch... ;)[/QUOTE] Staram się być spokojna:cool3: Quote
ockhama Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='Bila']Staram się być spokojna:cool3:[/QUOTE] OK. ;) Marto... spoko, spoko... małymi kroczkami... Magdaleno... ? Twoja kolej... Quote
Bila Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='ockhama']OK. ;) Marto... spoko, spoko... małymi kroczkami... Magdaleno... ? Twoja kolej...[/QUOTE] Też jestem ciekawa, co wymyśli:roll: Quote
Maupa4 Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Cały czas jakieś prace na forum prowadzą ... :hmmmm: No stale mnie z forum ... wywala ... :siara: [quote name='Bila']Byłaś????????????????????????????????????????[/QUOTE] [quote name='Bila']Staram się być spokojna:cool3:[/QUOTE] Bila - bądz spokojna jutro na 1000% pójde do apteki ... Chyba się dorobiłam na tej imprezie mikołajkowej ... no ... Zdycham ... a grzeczna byłam ... Quote
Bila Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 RAny boskie. to się doigrałaś:shake:. A gdzie latałaś, że się jeszcze doprawiłaś:angryy::angryy:. Kuna, miałaś w aptece być dzisiaj:mad::mad:. No normalnie jak z małym dzieckiem:placz::shake: Quote
Bila Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 A tak się wczoraj mądrzyłaś,że grypa -fiu, fiu, sama przejdzie:angryy:. Przeszła w jeszcze większą. Quote
Maupa4 Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 [quote name='Bila']RAny boskie. to się doigrałaś:shake:. A gdzie latałaś, że się jeszcze doprawiłaś:angryy::angryy:. Kuna, [B]miałaś w aptece być dzisiaj[/B]:mad::mad:. No normalnie jak z małym dzieckiem:placz::shake:[/QUOTE] Wczoraj miałam byc ale ... musiałam sie przygotowac do imprezy mikołajkowej ... no wyspac na zapas się musiałam ... :oops: A ... potem wyszłam z domu o 17 a wróciłam dzis o 8 rano ... :mdleje: ... a jak wróciłam to poszłam z psami ... :hmmmm: ... a potem poszłam spac ... :hmmmm: ... wstałam przed 18 ... :hmmmm: ... nakarmic ich musiałam ... :hmmmm: No sama widzisz że czasu dzisiaj zupełnie nie miałam ... :scared: [quote name='Bila'] A tak się wczoraj mądrzyłaś,że grypa -fiu, fiu, sama przejdzie[IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/anger.gif[/IMG]. [B]Przeszła w jeszcze większą[/B].[/quote] Czyli ... przeszła .... sama przeszła ... :siara: Quote
Bila Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='Maupa4'] Czyli ... przeszła .... sama przeszła ... :siara:[/QUOTE] Nie dyskutuj mi tu:angryy::angryy::angryy::angryy:. Jutro apteka, zanim się położysz, zrób fotki lekarstw, żebym widziała,że kupiłaś:mad:, a najlepiej niech Karolina nakręci film z twojego pobierania lekarstw:multi: Quote
ockhama Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='Bila']Nie dyskutuj mi tu:angryy::angryy::angryy::angryy:. Jutro apteka, zanim się położysz, zrób fotki lekarstw, żebym widziała,że kupiłaś:mad:, [B]a najlepiej niech Karolina nakręci film z twojego pobierania lekarstw[/B]:multi:[/QUOTE] dobre! bardzo dobre! Quote
Bila Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 No dziewczyny, lecę spać, bo jutro 5 rano wstaję, ale jutro przyjdę się pieklić znowu o lekarstwa:razz: Quote
Bila Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='ockhama']dobre! bardzo dobre![/QUOTE] Super, nie?:multi: Quote
Maupa4 Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 [quote name='Bila']Nie dyskutuj mi tu:angryy::angryy::angryy::angryy:. Jutro apteka, zanim się położysz, zrób fotki lekarstw, żebym widziała,że kupiłaś:mad:, a najlepiej niech Karolina nakręci film z twojego pobierania lekarstw:multi:[/QUOTE] Apteka na pewno ... A co do leżenia - jak mam leżec jak jutro mam lasery u weta ... Kiedy ? Ja się pytam kiedy .... :placz: Dziś sie powałowałam z nimi ... powinno wystarczyc na najbliższy tydzień ... :roll: [quote name='ockhama']dobre! bardzo dobre![/QUOTE] A Ty co prowokujesz ? :mad: Kto kazał mi na imprezę iśc ? Quote
Maupa4 Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 [quote name='Bila']No dziewczyny, lecę spać, bo jutro 5 rano wstaję, ale jutro przyjdę się pieklić znowu o lekarstwa:razz:[/QUOTE] Ja też chyba już zalegnę ... ;) Bila a co Ty tak w te poniedziałki o takiej pogańskiej godzinie wstajesz ... :crazyeye: Quote
Bila Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='Maupa4']Apteka na pewno ... A co do leżenia - jak mam leżec jak jutro mam lasery u weta ... Kiedy ? Ja się pytam kiedy .... :placz: Dziś sie powałowałam z nimi ... powinno wystarczyc na najbliższy tydzień ... :roll: A Ty co prowokujesz ? :mad: Kto kazał mi na imprezę iśc ?[/QUOTE] Ja z Wami zwariuję. Luiza, kazałaś Maupie chorej iść na imprezę:crazyeye::crazyeye::mad::mad:. Lasery przełóż na później, gabinet nie zniknie z powierzchni ziemi:angryy: Quote
Bila Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='Maupa4']Ja też chyba już zalegnę ... ;) Bila a co Ty tak w te poniedziałki o takiej pogańskiej godzinie wstajesz ... :crazyeye:[/QUOTE] Ten tydzień na rano pracuję:roll:, o ósmej zero zero muszę być na stanowisku pracy:placz:, a żeby m się zdążyła o tej osmej zero zero pojawić, to muszę o piątej wstać:-( Quote
Bila Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='Maupa4']Kto kazał mi na imprezę iśc ?[/QUOTE] Kuna, żebyś mnie tak słuchała, jak Ci każę iść do apteki:shake: Quote
ockhama Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='Maupa4']A Ty co prowokujesz ? :mad: Kto kazał mi na imprezę iśc ?[/QUOTE] Ja kazałam? Tobie? No proszę Cię! Tobie nikt i nic kazać nie może. :multi: Quote
ockhama Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='Bila']Ja z Wami zwariuję. Luiza, kazałaś Maupie chorej iść na imprezę:crazyeye::crazyeye::mad::mad:.[/QUOTE] Bila... no i dałaś się podpuścić... ja to sobie mogę kazać...no i jeszcze moim psom ;) bo kotom to już nie... bo to już wyższa forma inteligencji... Quote
Maupa4 Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 [quote name='Bila']Ja z Wami zwariuję. Luiza, kazałaś Maupie chorej iść na imprezę:crazyeye::crazyeye::mad::mad:. [/QUOTE] KAZAŁA !!!! Od piątku mi dziure w brzuchu wierciła ... :mad: [quote name='ockhama']Ja kazałam? Tobie? No proszę Cię! Tobie nikt i nic kazać nie może. :multi:[/QUOTE] Taaaak .... A kto od piatku mi tylko gadał: "Idz, idz ... co będziesz w domu siedziała ?" Siedziałabym w domu to Bila by na mnie teraz nie krzyczała. Posłuchałam Ciebie i teraz sie wiję przed Bilą bo nawet nie miałam czasu do apteki pójśc ... :mad: [quote name='Bila']Lasery przełóż na później, gabinet nie zniknie z powierzchni ziemi:angryy:[/quote] Jak - przełóż ? :crazyeye: Przecież z psem idę a nie ... ze sobą i towarzysko ... :mdleje: [quote name='Bila']Kuna, żebyś mnie tak słuchała, jak Ci każę iść do apteki:shake:[/QUOTE] Bila - zlituj się ... [COLOR=Wheat][COLOR=LemonChiffon]głowa mnie boli, gardło mnie boli, w płucach ogień, buce na policzkach[/COLOR] [/COLOR]... idę do tej apteki jutro. Kupię sobie coś ... OBIECUJĘ !!! Kupie sobie może cos rozpuszczalnego z bąbelkami i z witaminą Ce ... :hmmmm: ... takie wynalazki jeszcze mój organizm przyjmuje. Quote
Recommended Posts