Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bila']No fakt, cieplej, co nie zmienia mojego stosunku do trio: MAupa, piła i siekiera:roll:

[quote name='ockhama']no ale na samą myśl o tym trio to nie robi ci się gorąco?

:diabloti:

[quote name='Bila']nawet bardzo:roll:

A co ? Blondynka z piłą mechaniczna to od razu ... masakra ... :hmmmm:
Bila - spokojnie. Nie przeginam ... Godzina piłowania, godzina rąbania i ... odpoczynek ... A potem godzina układania, godzina sprzątania i ... odpoczynek. Czas mija w zastraszającym tempie ... :roll:
Niby ciemno robi sie juz wcześnie ale ... ale dzięki mobilnemu internetowi a właściwie to kablowi do mobilnego zainstalowałyśmy mobilną elektrycznośc w stodole ... No teraz to można szalec ... :loveu:

A potem cieszyc się że ciepło w chatce Baby J. ...

• Replies 47.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maupa4

27969

• Bila

6040

• ockhama

3031

• wilczy zew

1578

Posted

Maupa4 napisał(a):
...Bila - spokojnie. Nie przeginam ... Godzina piłowania, godzina rąbania i ... odpoczynek ... A potem godzina układania, godzina sprzątania i ... odpoczynek. Czas mija w zastraszającym tempie ... :roll:

nooo widzisz Bila... spoko... co godzinę przerwa... a doba ma 24 godziny :hmmmm: wiesz ile to przerw wychodzi? spoko to był tradycyjnie jeden dłuuugi wypoczynek... :diabloti: :mdleje:

edit: jej... źle obliczyłam owe przerwy... są co dwie godziny... :grins:

:cool1:

Posted

[quote name='ockhama']nooo widzisz Bila... spoko... co godzinę przerwa... a doba ma 24 godziny :hmmmm: wiesz ile to przerw wychodzi? spoko to był tradycyjnie jeden dłuuugi wypoczynek... :diabloti: :mdleje:

edit: jej... źle obliczyłam owe przerwy... są co dwie godziny... :grins:

:cool1:

No właśnie ... zamęczyc się nie dam ... :siara:
Podobnie jak i oni ...
Wypoczynek najważniejszy ...

Posted

No jednak sie nie da bez pisania ... czy z prawa czy z lewa wyskakuje to: The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters.

No to będę musiała ... opisywac zdjęcia ... :mdleje:

Posted

[quote name='Maupa4']No jednak sie nie da bez pisania ...

No to będę musiała ... opisywac zdjęcia ... :mdleje:

no to jest jeden i jedyny plus nowego dogo... :evil_lol:

Posted

[quote name='ockhama']Dzień Dobry ;)

Dzień Dobry :lol:

Właśnie dostałam opiernicz co ja takie statyczne zdjęcia wstawiam ... :crazyeye:
Zamiast się cieszyc że już od wczoraj wieczorem mogę wstawiac jakiekolwiek zdjęcia to jeszcze ochrzan że statyczne ... :mdleje:

No to niestatyczna Bebilka ...

Posted

A od kogo? ;)
Statyczne i niestatyczne... ja lubię różnorodnść... np kawa z mlekiem...
A jeśli chodzi o statyczne, to takie statyczne, jak te z postu 15162 mają swój statyczny klimat... piekne.

Posted

[quote name='ockhama']A od kogo? ;)
Statyczne i niestatyczne... ja lubię różnorodnść... np kawa z mlekiem...
A jeśli chodzi o statyczne, to takie statyczne, jak te z postu 15162 mają swój statyczny klimat... piekne.

Od ... Karoliny ... :diabloti:

Posted

[quote name='Bila']Emocje są tak wielkie, gdy w grę wchodzi piłka, że Bilbo już leci, choć piłka nie poleciała:evil_lol:

Skądś to znamy ... :diabloti:

Posted

Maupa4 napisał(a):
Od ... Karoliny ... :diabloti:

eee tam, taki rodzinny "opiernicz" to żaden opiernicz... to klasyka i tradycja tolerancji i wzajemnego stadnego zrozumienia/porozumienia... ;)

Posted

[quote name='ockhama']...dopóki jeszcze tu jesteśmy, zanim nam opadnie lub nieświadomie czy świadomie ;) wylecimy z virtualnego nowego dogo... to mimo wszystko Dzień Dobry.

No własnie mieliśmy taki pomysł ... a co ? :hmmmm:

Posted

Maupa4 napisał(a):
No własnie mieliśmy taki pomysł ... a co ? :hmmmm:

...pomysł był już wielokrotnie, dogłębnie studiowany :sg168: nie będę więc, na publicznym forum pisać co myślę na ten temat, bo mnie zbanują :eviltong: pole do "popisu" zostawiam tradycyjnie do ponownego rozpatrzenia (pp Bila, Akucha) ... choć i One pewnie powstrzymają się od szczerych komentarzy nt tego oczywistego, prowokacyjnego szantażu :diabloti:

Posted

[quote name='bobusek']no i znowu to samo, nie dość że raz na ruski miesiąc się odzywam, to teraz jeszcze zmienili forum i pułapka, znowu nie potrafię wstawiać fot :placz:

Witaj Bobusku ... nawet po ruskim miesiącu ... :lol:
No zmienili forum ... :roll:
I wszystko do czego się człowiek przyzwyczaił wyleciało w kosmos ... :mad:
Ja wszystkiego ... uczyłam sie od nowa ...
Chyba nawet juz wszystko opanowałam ...

[quote name='bobusek']a chciałam wszystkim cztero- i dwu- łapom z pozdrowieniami fote wysłać ze słodkiego lenistwa niedzielnego, spokojnej i słodkiej drzemki przedobiedniej... taki widok miałam jak otworzyłam oczy... rozpłynęłam się

http://images46.fotosik.pl/229/b491f2b97c356a65m.jpg

moja kochana szufladka :loveu:

A Seta ? Seta jak zwykle boska ... :loveu:

Zupełnie tak samo boska jak mój Bebilek ... :siara:

Posted

[quote name='ockhama']wow! hardcorowe foto :diabloti:
pięknie... antyprzyjazne nowe dogo Ci uległo/poległo? no to dawaj więcej fot skoro już wygrałaś z przeciwnościami technicznymi... :razz:

[quote name='Bila']Wróciłaś:multi::loveu:. Ostre wejście:diabloti::evil_lol:

Wejście musiało byc ... ostre ... :siara:
Dogo mi wczoraj uległo ... w końcu uległo. :multi:
Pile dałam radę to i z dogo sobie w końcu poradziłam. A co ? Blondynka przeciez jestem ... :diabloti:

Posted

[quote name='ockhama']
...a wiesz, że Maupa to ma ponad 400 fot :multi: :razz: świeżych jeszcze gorrrących! :diabloti:

no to zmykam sobie :look3: bo zaraz mi się "od reportera/fotografa" dostanie... :scared:

[quote name='Bila']To dlaczego nie wstawia:mad::mad::mad:

[quote name='ockhama']:niewiem:

:hmmmm: może nas już nie lubi :placz:

[quote name='Bila']RAny boskie:smhair2::grab::eek2:

Wczoraj nie wstawiała ... dzisiaj juz wstawia ... hurtowo znowu wstawia ... :mdleje:
A wczoraj wstawiała z pewna nieśmiałoscią bo przeciez opanowywała od podstaw działanie nowego dogo ... Opanowywanie zajęło mi troszkę czasu a i przerwę na spanko miałam ... :diabloti:

No to bardzo niestabilne Czterołapy ...

A z nowinek technicznych: przy multicytacie po napisaniu odpowiedzi z zastosowaniem cytatów z mega ilosci postów trzeba pamiętac żeby wrócic do cytowanych/zaznaczonych postów i z powrotem je ręcznie samemu odhaczyc bo nie odhaczaja się same. I mozna je cytowac w nieskończonosc ... czyli przezywac szok ze znowu cytujemy to samo ... ;)

Posted

[quote name='Maupa4']...Dogo mi wczoraj uległo ... w końcu uległo. :multi:
Pile dałam radę to i z dogo sobie w końcu poradziłam. A co ? Blondynka przeciez jestem ... :diabloti:

Taaa... blondynkom to zawsze i ze wszystkim łatwiej/prościej... :eviltong:

[quote name='Maupa4']Wczoraj nie wstawiała ... dzisiaj juz wstawia ... hurtowo znowu wstawia ... :mdleje:
A wczoraj wstawiała z pewna nieśmiałoscią bo przeciez opanowywała od podstaw działanie nowego dogo ... Opanowywanie zajęło mi troszkę czasu a i przerwę na spanko miałam ... :diabloti:

No same plusy z nowego dogo... a i wyspać się przy okazji człowiek może... :evil_lol:

[SIZE="1"]...lecę sobie z psami pochaszczować :multi: