Maupa4 Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 [quote name='jaanka']Maupa się zaszyła ;):evil_lol:[/QUOTE] [quote name='wilczy zew']Może coś lepi :cool1:[/QUOTE] [quote name='jaanka']No właśnie piszę że się zaszyła.:)[/QUOTE] To też :) Ale ... od rana na Was czekałam a potem poszłam ... spac :siara: A teraz wstałam i idę z psami ... [quote name='JankaBezZiemii']pada dysc - bulwy w domku doopki grzeją ;)[/QUOTE] ... na ten deszcz :placz: Quote
jaanka Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Nie świeci Ci się światełko to nawet nie wiadomo że jesteś. Quote
JankaBezZiemii Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 a ja miałam dziś sen :cool3: pewnie to odreagowanie na Maupie opisy ich spacerów no wiecie, że na raty muszą, że głuchych nie zawoła, że się rozłażą itd i wyśniło mi się rozwiązanie :multi: Maupa na ławeczce z książką, piłeczki wyrzuca to coś co mają tenisiści a pilnuje towarzystwa podchalan :loveu: i zagania, i broni a Maupa zrelaksowana :razz: Quote
wilczy zew Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 [quote name='JankaBezZiemii']a ja miałam dziś sen :cool3: pewnie to odreagowanie na Maupie opisy ich spacerów no wiecie, że na raty muszą, że głuchych nie zawoła, że się rozłażą itd i wyśniło mi się rozwiązanie :multi: Maupa na ławeczce z książką, piłeczki wyrzuca to coś co mają tenisiści a pilnuje towarzystwa podchalan :loveu: i zagania, i broni a Maupa zrelaksowana :razz:[/QUOTE] Masz genialne sny :loveu: Quote
JankaBezZiemii Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 [quote name='wilczy zew']Masz genialne sny :loveu:[/QUOTE] Maupa by się ucieszyła co nie? Może poszukamy jej na gwiazdkę podchalana? piesek to zawsze dobry prezent jest - ludzie się strasznie wtedy cieszą :diabloti: Quote
jaanka Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 O tak tak. Tylko żeby za zdrowy nie był. :razz: Taki do solidnej renowacji. Ją to bardzo cieszy jak remontuje i naprawia.:placz: Quote
JankaBezZiemii Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 [quote name='jaanka']O tak tak. Tylko żeby za zdrowy nie był. :razz: Taki do solidnej renowacji. Ją to bardzo cieszy jak remontuje i naprawia.:placz:[/QUOTE] to jakiego szukać? jak myślisz? skórny, genetyczny czy zagadka? edit: sorry alenie może być głuchy skoro ma się Maupa relaksować :razz: Quote
jaanka Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Zna się na głuchych i niewidomych to może taki bez węchu? No w każdym razie niebanalny i oryginalnie chory ale wyleczalny oczywiście. Może całkiem łysy albinos? Chyba nas zbanuje jak wróci, mamy to jak w banku.:evil_lol: Quote
wilczy zew Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Głuchy nie może być skoro ma pilnować stado głuchych. Quote
wilczy zew Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 [quote name='jaanka']Zna się na głuchych i niewidomych to może taki bez węchu? No w każdym razie niebanalny i oryginalnie chory ale wyleczalny oczywiście. Może całkiem łysy albinos? Chyba nas zbanuje jak wróci, mamy to jak w banku.:evil_lol:[/QUOTE] Może nuzyca :evil_lol: Quote
JankaBezZiemii Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 [quote name='jaanka']Zna się na głuchych i niewidomych to może taki bez węchu? No w każdym razie niebanalny i oryginalnie chory ale wyleczalny oczywiście. Może całkiem łysy albinos? Chyba nas zbanuje jak wróci, mamy to jak w banku.:evil_lol:[/QUOTE] niebanalny powiadasz? hmmm ciężko coś wydumać - może jakieś przedziwne acz niegroźne narośle? tak - bana mam w kieszeni :diabloti: [quote name='wilczy zew']Głuchy nie może być skoro ma pilnować stado głuchych.[/QUOTE] no właśnie- żeby go na gwizd wołała nie przerywając czytania :loveu: Quote
lula2010 Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 :hmmmm:.....czytam ,czytam....moze moja bulwe LULE podrzuce do renowacji ? :diabloti:wyglada juz prawie jak grzywiec przez AZS? :evil_lol: Quote
wilczy zew Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 [quote name='lula2010']:hmmmm:.....czytam ,czytam....moze moja bulwe LULE podrzuce do renowacji ? :diabloti:wyglada juz prawie jak grzywiec przez AZS? :evil_lol:[/QUOTE] A będzie pilnowała stado głuchych? Quote
jaanka Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Chyba już wszystko przerabiała. Może jakiś nieznany gatunek. Podobny do pieska a jednak nie on. Pewnie nas utłucze jak wróci.:angryy: Quote
wilczy zew Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 [quote name='jaanka']Chyba już wszystko przerabiała. Może jakiś nieznany gatunek. Podobny do pieska a jednak nie on. Pewnie nas utłucze jak wróci.:angryy:[/QUOTE] Pamietaj,że musi pilnować stado :-) Quote
wilczy zew Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 [quote name='jaanka']To może indyk?[/QUOTE] I będzie pilnował psów :evil_lol: Quote
JankaBezZiemii Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 wielki groźny indor z naroślami :loveu: Quote
jaanka Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 [quote name='JankaBezZiemii']wielki groźny indor z naroślami :loveu:[/QUOTE] Łysy albinos bez węchu. Którego trzeba smarować kremem z filtrem i obstalować ochronne okulary. Takiego prezentu pod choinkę życzą Ci Maupo miłe koleżanki .:diabloti: Quote
JankaBezZiemii Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Maupa padnie :p albo nas ustrzeli :diabloti: Quote
jaanka Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Pogoni nas tym indorem:diabloti: Po cienkiej lince chodzimy :roll: Quote
lula2010 Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 [quote name='wilczy zew']A będzie pilnowała stado głuchych?[/QUOTE] LULA wszystkiego pilnuje :diabloti:,a najbardziej miski przy jedzeniu :evil_lol: i niekoniecznie swojej ,bo ta jest najszybciej pusta :diabloti::evil_lol: Quote
wilczy zew Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Jak myślicie: Maupa śpi czy obmyśla ktorą zbanować :lol: Quote
Recommended Posts