Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='akucha']Ale mi link zapodałaś :mdleje:Doszłam do zoperowanego krwiak... dobrze, że Uszka póki co nie musi byc cięta.
Mam nadzieje, że słuch jej wróci i będzie tylko udawała, że nie słyszy, gdy zezre kolejna obróżkę czy kapcie :evil_lol:

Też się cieszę że ... że jednak jej tego ucha nie operowałam ... poczekamy, zobaczymy - może uda się bez cięcia ...
A co do głuchoty Uszki to powiem tak: mi głuchota nie przeszkadza ... ;)
Powiem wiecej: jestem lekko zszokowana jak okazuje się że pies/psowa słyszy ... :oops:
Nauczyłam się już machac łapami tak żeby było to zrozumiane. No tylko przy Migotce muszę pamiętac że to machanie to niewiele daje ... :evil_lol:

[quote name='akucha']Mała jest bardzo fajna, alternatywna; na fotach bardzo juz zadomowiona, bez kompleksów. Dla Maupy rodzona bulwa jak nic!

Zadomowiła się już po pierwszej pół godzinie pobytu ...
Oni z resztą tez po pół godzinie stracili zainteresowanie nową ... jedynie Perz jak zwykle tradycyjnie pobuczał, pofuczał - ale cóż ... ona przeciez w jego "ulubionym" kolorze ... :roll: ... ale teraz o dziwo bez japienia pozwala na wiele ...
Właściwie to wszyscy biali a zwłaszcza biali-głusi jakoś specjalnie nie przejmują się Perzem ... :siara:

[quote name='akucha']Ha, ha, ha... genialne! Tak jest Maupo, masz rację. Mój olsztyński wet tez chirurg jest, nawet ja się go boję, bo zasadniczy i bezkompromisowy facet z niego. Zawsze odnoszę takie wrażenie, że on grzebie w moich psach i tylko szuka, co by tu naprawić, wyczyścic, przepchać i mnie nastraszyć :evil_lol:.

No własnie - zawsze coś znajdą do wycięcia ... nawet bąbel po komarze może kwalifikowac się do natychmiastowej ingerencji chirurgicznej ... ;)

[quote name='akucha']Jak Mona ;)

Powiedziałabym, że niezupełnie ...

[quote name='akucha']Widzę, że dziewczyna Muchomorka dalej sypia z Groniem i WMB :razz: śFintucha!

Patologia - wszyscy sypiają ze ... wszystkimi ... :mdleje:

• Replies 47.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maupa4

27969

• Bila

6040

• ockhama

3031

• wilczy zew

1578

Posted

I żeby nie było ... Muchomor ze swoją dziewczyną ... :cool3:
... śpiący ze swoją dziewczyną ... śpiący na swojej dziewczynie ... :hmmmm:
no dobra nie wnikajmy w ... szczegóły ... :roll:

Posted

[quote name='Maupa4']... A jeszcze potem to co zostało z Babci Maji wykorzystalismy jako podłebek ... :siara:

:diabloti: nooo te oczy mówią wszystko... wielce dumna i zadowolona - mała chytruska-spryciara...

Posted

[quote name='ockhama']:diabloti: nooo te oczy mówią wszystko... wielce dumna i zadowolona - mała chytruska-spryciara...

Pięknie ... po prostu pieknie ... śmichy-chichy ... :crazyeye:
A nikt prawidłowo czyli ze świętym oburzeniem nie zareagował na to co sie wyprawia w tej patologicznej rodzinie ... :mdleje:

Posted

Maupa4 napisał(a):
Pięknie ... po prostu pieknie ... śmichy-chichy ... :crazyeye:
A nikt prawidłowo czyli ze świętym oburzeniem nie zareagował na to co sie wyprawia w tej patologicznej rodzinie ... :mdleje:

no to ja - jako "pierwszy nikt" - przyznam się bez bicia, że jakoś nie mam skłonności do świętych oburzań :oops: za to patologiczne zachowania, tradycyjnie, są interesujące... :diabloti:
a i Maja to chyba święta nie jest - swoje w życiu przeszła, niejedno widziała :razz: jak pseudo przetrwała to i Wasze patologiczne zachowania/działania też przeżyje... :lol:

Posted

[quote name='ockhama']no to ja - jako "pierwszy nikt" - przyznam się bez bicia, że jakoś nie mam skłonności do świętych oburzań :oops: za to patologiczne zachowania, tradycyjnie, są interesujące... :diabloti:

A tu patologia na kazdym kroku ... to znaczy zdjęciu ... :siara:

[quote name='ockhama']a i Maja to chyba święta nie jest - swoje w życiu przeszła, niejedno widziała :razz: jak pseudo przetrwała to i Wasze patologiczne zachowania/działania też przeżyje... :lol:

Maja własnie przez to co przeszła jest ... święta ... i szacunek jej się nalezy a nie wykorzystywanie jako podłebnik ... :mad:

Posted

Witanko...i ja się melduję...nam też lato nie służy...patrząc na Twoje fotki można dostrzeć i pozytywne strony tego walanka się Bulwiątek i nie tylko-darmowe froterki :)

Posted

Witanko:loveu::loveu::loveu:, Świrołapy, co u was słychać?
My też temu latu mówimy: dość:shake:, jeszcze te cholerne komary:angryy:

Posted

Witanko :loveu:

[quote name='Celina12']Witanko...i ja się melduję...nam też lato nie służy...

[quote name='Bila']Witanko:loveu::loveu::loveu:,
My też temu latu mówimy: dość:shake:, jeszcze te cholerne komary:angryy:

Witanko :loveu:

U nas stale tak

A zaraz potem tak

A za chwile znowu tak

Temperatury astronomiczne i mokro w powietrzu ... :shake:

Afrykańczycy oszaleli - stale wykazują mega aktywnośc ...

... nie żebym im żałowała ale nie tak dawno dobudzic ich nie można było a teraz na chwile oka nie mrużą ... non stop zasuwają ...

[quote name='Celina12'] patrząc na Twoje fotki można dostrzeć i pozytywne strony tego walanka się Bulwiątek i nie tylko-darmowe froterki :)

Nie nadają się do froterowania ... tłuste plamy zostawiają ... :roll:

[quote name='Bila']MAuuuuuuuuuuuuuuuuuuupo, gdzie jesteś? A może u weta?

Dzisiaj u weta ? :hmmmm:
Nie - wet jutro. Teraz kłujemy sie sami. :mdleje:

Posted

[quote name='Bila']znaczy szaleństwowe nawalanki:lol:

I znowu ślepolec z głucholcem dogadały sie bez problemu ... ;)

Dziewczynki tak mega zabawowo wyhaczają sie od wczoraj ...