Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W schronisku jest od niedawna. Piękna , łagodna - pewnie tęskni. Jeszcze nic nie wiadomo o niej. Jest duża, niczego nie nauczona , pewnie kojcowa. Trzeba znalezć jej dobry dom, na pewno z ogrodem. Spójrzcie jaka urodziwa

Posted

Ciapa?!?!?!?!?!?!?! :crazyeye: Wczoraj jak cholere małą wzięłam na spacer to tak wystrzeliła z kojca, że dopiero się zatrzymałam na środku polanki... Ciężko sapiąc :placz: ... Jak ją szczypłam w bok i zapytałam co o było? to się bawić zaczeła, podszturchiwała, podłapywała, kręciła się, cisła do nóg... Może wychowana za bardzo nie jest bo mećka jakich mało, ale jest kochana... A z tego co widziałam przebłysk jej zębów, to ma białe :cool1: ... Iwona też miała problem z jej chwilowym utrzymaniem, bo jak coś lub kogoś zobaczyła, od razu chciała lecieć to zobaczyć...

%20By%20mona1991%20at%202011-11-16

A jeśli chodzi o czesanie futra... Nie podołałam... Trzeba drugiej pary rąk i porządnych szczot. ;)

Posted

monika55 napisał(a):
Myślisz że ma cos. z owczarka kaukaskiego? Jeszcze nie była dokładnie ogladana jak byłam. Respekt budziła, ale to raczej ciapa.

Pokazałam Didi osobie zajmującej się leosiami i to jest jej opinia. Może warto ją wstawić na kaukazy w potrzebie.