ocelot Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 (edited) IMIĘ: Kuki WIEK: ok roku ROK URODZENIA: 2010 ROZMIAR (S/M/L/XL): XL CHARAKTER: Strach i lęk..., lęk i strach.... jak w filmach Hitchcocka. Koszmar... Ile można tak żyć? Ile można tak wytrzymać? Ile trzeba zaznać bólu i cierpienia, by te odczucia nie opuszczały Cię na krok? Kuki to młody, ogromny pies. Pies w typie leonbergera. Jest piękny. Jednak przerażony. Nie opuszcza swej budy nawet na krok. Panicznie boi się ludzi, psów, burzy i świata na zewnątrz. Możemy tylko przypuszczać, że od szczenięcych miesięcy przeżywał tortury. Kuki chce zaufać... ma upatrzoną jedną osobę, której zaufał. Tylko z nią wychodzi na spacery, tylko jej się nie boi. Kuki to pies jednego Pana. Kiedy okaże mu się miłość i cierpliwość w ciągu kilku dni się otworzy na świat i rzeczywistość. Ma tylko rok. Znaleziony na ul. Składowskiej. To zdjęcie z ukochaną opiekunką... Tylko z nią jest taki otwarty i szczęśliwy, normalnie nosa z budy nie wyściubia, widać tylko ogon. Edited March 11, 2012 by ocelot Quote
Tymonka Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Jestem :) Kuki nie bój się już ,ciotki Cię nie zostawią! Quote
ocelot Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Anja2201 napisał(a):Jestem :) Kuki nie bój się już ,ciotki Cię nie zostawią! Ależ go szybko znalazłaś:) Quote
ocelot Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Anja2201 napisał(a):A widzisz :) Szkoda, ze tylko my. Trzeba mu chyba zdjęcia zrobić, jak w budzie się chowa. Quote
Tymonka Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 A ja dzisiaj szaleje z banerkami (kiepski bo dopiero mój trzeci ) , ale na razie jest :) Quote
*Gajowa* Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Co u Kukiego ? Czy już znalazł domek ? Fotki poznikały :placz: ... Quote
ocelot Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 A kuki ma domek:)w świętokrzyskim. Ludzie mili, całą rodziną po niego przyjechali:) Quote
Recommended Posts