mysza 1 Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 Zamówiłam Pakusiowi ogłoszenia, nie wiem czy się zrobią przed moim wyjazdem ale będą :) Ja zniknę od 4 na tydzień. Zaglądajcie do piesków :) Quote
Lemoniada Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Mnie od 2 do 10, trzeba rozpisać grafik odwiedzających ;) Quote
mysza 1 Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 [quote name='cisowianka']Odwiedzam ;) Mnie nie będzie od 5 do 12[/QUOTE] [quote name='Lemoniada']Mnie od 2 do 10, trzeba rozpisać grafik odwiedzających ;)[/QUOTE] Oj to wszystkich nas nie będzie mniej więcej w tym samym terminie :( a jest nas tu tyle, że będzie pusto aż głupio :( Quote
hop! Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 [quote name='Lemoniada']To chociaż zrób coś dla siebie, jakąś kąpiel w płatkach róż i z drinkiem, czy cuś... ;)[/QUOTE] [quote name='cisowianka']A i nie zapomnij o kąpieli w oślim mleku ;)[/QUOTE] To byłyby dla mnie tortury. ;) Wolę kąpiel pod prysznicem. Mydło i woda w zupełności mi wystarczą. ;) Quote
hop! Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Serdecznie zapraszam na bazarek dla Fortuny i Pako. [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/230278-Kto-pomo%C5%BCe-uratowa%C4%87-chochlika-Hihi-Kto-go-przygarnie-%E2%80%93-dla-Pako-i-Fortuny-do-13-08"][IMG]http://img824.imageshack.us/img824/4618/choo.png[/IMG][/URL] Quote
hop! Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 (edited) Biedny Pakuś po szczepieniu... [IMG]http://img833.imageshack.us/img833/6470/19627240.jpg[/IMG] Pako po przyjeździe do mnie ważył 32kg. Wczoraj ważył około 40kg. Nie jest gruby - naprawdę. Owczarki mogą ważyć do 45kg, ale tuczyć Pako do maksymalnej wagi nie będę. ;) Edited August 7, 2012 by hop! Quote
hop! Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Wątek Pako chyba faktycznie nadaje się tylko do zamknięcia - zupełnie nikt tu nie zagląda... :-( Quote
hop! Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 [quote name='ronja']ja czasem zaglądam, Mysza jak wróci zajrzy[/QUOTE] Ujawniłaś się. ;) Zajrzy też cisowianka i Lemoniada. Brakuje mi narzekania mysza 1, więc postanowiłam sama pomarudzić. :lol: Quote
Cantadorra Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 [quote name='hop!']Biedny Pakuś po szczepieniu... [IMG]http://img833.imageshack.us/img833/6470/19627240.jpg[/IMG] Pako po przyjeździe do mnie ważył 32kg. Wczoraj ważył około 40kg. Nie jest gruby - naprawdę. Owczarki mogą ważyć do 45kg, ale tuczyć Pako do maksymalnej wagi nie będę. ;)[/QUOTE] Zapewne sam spróbuje się utuczyć. Robisz piękne zdjęcia. Albo masz taki dobry aparat. Albo jedno i drugie :) Quote
Lemoniada Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Odwiedzam Pakusia :) I dołączam do grona zachwyconych zdjęciami hop! :) Quote
hop! Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Cantadorra, myślałam, że opuściłaś wątek na zawsze. Wspaniale, że jednak jesteś. :) Lemoniada! Ty już wróciłaś z wyjazdu?! :lol: :multi: Na dogo jest trochę osób, które robią naprawdę super zdjęcia i mają dobry sprzęt. Cieszę się, że Wam się podobają moje fotki. Quote
Lemoniada Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 [quote name='hop!'] Lemoniada! Ty już wróciłaś z wyjazdu?! :lol: :multi: [/QUOTE] Nie, nie, siedzę sobie w pensjonacie i korzystam z laptopa :) Wyjazd nieudany, bo się rozchorowałam, mieliśmy chodzić i zwiedzać, a ja leżę w łóżku z gorączką i bolącym gardłem :( Pewnie, że jest parę utalentowanych fotografów, ale Twoje zdjęcia są wyjątkowo ciepłe, radosne i pogodne, mnie się bardzo podobają i nie tylko mnie, jak widać :) Quote
hop! Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 [quote name='Lemoniada']Nie, nie, siedzę sobie w pensjonacie i korzystam z laptopa :) Wyjazd nieudany, bo się rozchorowałam, mieliśmy chodzić i zwiedzać, a ja leżę w łóżku z gorączką i bolącym gardłem :( Pewnie, że jest parę utalentowanych fotografów, ale Twoje zdjęcia są wyjątkowo ciepłe, radosne i pogodne, mnie się bardzo podobają i nie tylko mnie, jak widać :)[/QUOTE] Kurcze, to faktycznie niezbyt fajnie. Dobrze, że chociaż masz laptopa. ;) Quote
Lemoniada Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 [quote name='hop!']Kurcze, to faktycznie niezbyt fajnie. Dobrze, że chociaż masz laptopa. ;)[/QUOTE] Nie mój, niestety, pożyczony, ale naprawdę dobrze, że jest :) Quote
hop! Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='Lemoniada']Prawda? mysza 1 będzie z nas dumna ;)[/QUOTE] Byłaby dumna, gdybyśmy znalazły super dom dla Pako albo zebrały z 10 000zł na psie potrzeby. ;) Quote
mysza 1 Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 I tak jestem z Was dumna ;) Moje wakacje były fajne, codziennie świecilo słońce, psiaki pływały w jeziorze i bylismy nad morzem. Teraz trzeba wrócić do rzeczywistości. Quote
hop! Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 [quote name='mysza 1']I tak jestem z Was dumna ;) Moje wakacje były fajne, codziennie świecilo słońce, psiaki pływały w jeziorze i bylismy nad morzem. Teraz trzeba wrócić do rzeczywistości.[/QUOTE] A były komary, kleszcze i pijawki? ;) Skąd masz pomarańczowy banerek? Wczoraj go wymieniłam. Quote
mysza 1 Posted August 12, 2012 Author Posted August 12, 2012 [quote name='hop!']A były komary, kleszcze i pijawki? ;) Skąd masz pomarańczowy banerek? Wczoraj go wymieniłam.[/QUOTE] Nie, o dziwo nad jeziorem i przy samym lesie, komarów było naprawdę mało. Siedząc ciągle na tarasie czy w ogródku, chodząc po lesie, nie używałam żadnych sprejów i nic mnie nie gryzło. Kleszczy też nie widziałam, podobnie jak pijawek ;) Było bardzo miło. :) A banerek chyba z wątku Fortuny, bardziej w oczy się rzuca ;) Quote
hop! Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 [quote name='mysza 1']Nie, o dziwo nad jeziorem i przy samym lesie, komarów było naprawdę mało. Siedząc ciągle na tarasie czy w ogródku, chodząc po lesie, nie używałam żadnych sprejów i nic mnie nie gryzło. Kleszczy też nie widziałam, podobnie jak pijawek ;) Było bardzo miło. :) A banerek chyba z wątku Fortuny, bardziej w oczy się rzuca ;)[/QUOTE] To faktycznie wyjazd można zaliczyć do udanych. ;) Rzuca się, ale wiesz, że to niewiele daje. Za wesoły jest i ma nieaktualną datę zakończenia bazarku. ;) Quote
Recommended Posts