Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mysza 1']Ale osioł z niego. Taki wielki a taki durny.[/QUOTE]

Nie taki durny. Widział wcześniej, że kwiatki się podlewa. Mnie ta sytuacja rozśmieszyła. ;)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cantadorra']Nieprawda, zaglądam, ale co pisać? Nieustannie trzymam kciuki za odzew z ogłoszeń.
Karma poszła, także w poniedziałek powinna być.[/QUOTE]
Przeogromne dzięki za karmę i 100 zł na Pako. To wielka pomoc :loveu::loveu::loveu:
Strasznie ciężko idzie teraz :shake:
Nie spodziewałam się tak okropnego zastoju adopcyjnego :(

Posted

[quote name='Cantadorra']Karma poszła, także w poniedziałek powinna być.[/QUOTE]

Karma dotarła - aż 30kg! :multi:

[quote name='mysza 1']Przeogromne dzięki za karmę i 100 zł na Pako. To wielka pomoc :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

To ogromna pomoc.

Iwona, wyślę Ci 3 faktury za karmę - dzisiaj lub jutro.

Posted

[quote name='hop!']Karma dotarła - aż 30kg! :multi:
To ogromna pomoc.

Iwona, wyślę Ci 3 faktury za karmę - dzisiaj lub jutro.[/QUOTE]

Ojej, 30 kg :multi: bardzo dziękujemy :loveu:
Dzięki :)

Posted

Zapraszam na bazarek :)

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/223832-KUBKI-ze-zdj%C4%99ciem-w%C5%82asnego-zwierzaka-na-Kanisa-i-Pako-do-15.03.-do-22"][IMG]http://img687.imageshack.us/img687/2554/bazar5.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='agis']A co słychać u Pako?[/QUOTE]

U Pako wszystko dobrze. Brniemy sobie po błocie i kałużach - ja przynajmniej mam buty, a Pako i inne psiaki chodzą boso. ;) Pako potrafi pięknie "śpiewać"... Ma czysty i dźwięczny głos. Czasami wieczorami, gdy na zewnątrz wyją psy, Pako nieśmiało im wtóruje. :lol:

Posted

[quote name='hop!']U Pako wszystko dobrze. Brniemy sobie po błocie i kałużach - ja przynajmniej mam buty, a Pako i inne psiaki chodzą boso. ;) Pako potrafi pięknie "śpiewać"... Ma czysty i dźwięczny głos. Czasami wieczorami, gdy na zewnątrz wyją psy, Pako nieśmiało im wtóruje. :lol:[/QUOTE]
Proszę jaki zakochany kundel ;)

Ja dzisiaj miałam błotne ślady na pościeli :-(, wpadła ta zgraja rano prosto do łóżka.
Znowu zmiana pościeli. Okropna ta pogoda.

Posted

[quote name='agis']No proszę jaki z Pako utalentowany chłopak :) Że też go jeszcze nikt nie wypatrzył.[/QUOTE]
Myślałam, że jak owczarkowaty to przynajmniej głupie telefony będą. A tu nic.
Ale muszę mu odświeżyć ogłoszenia, bo dawno temu miał robione.
Już kupiłam pakiety.

Posted

Bardzo dużo jest bezdomnych ON-ków niestety. Ludzie kupują/biorą, bo takie mądre te Rexy, Szariki, Cywile... a potem się okazuje, że to nie film czy serial.
Pozostaje trzymać kciuki za Pako. Może znajdzie się ktoś, kto da mu dom...

Posted

[quote name='hop!']Pako będzie w kwietniowym numerze miesięcznika "Przyjaciel Pies". Zawsze to jakaś promocja.[/QUOTE]
Nie byle jaka, dziękuję :loveu:

Teraz wstawię go na bazarek ogłoszeniowy.

Posted

[quote name='mysza 1']Nie byle jaka, dziękuję :loveu:

Teraz wstawię go na bazarek ogłoszeniowy.[/QUOTE]
czy zamówiłaś Pako już ogłoszenia?

Posted

Dzięki za odpowiedź :) Też zamówiłam pakiety z myślą o Pako, ale skoro już ma, to może chcesz jeden dla innego psiaka pod Twoją opieką?

Posted

[quote name='agis']Dzięki za odpowiedź :) Też zamówiłam pakiety z myślą o Pako, ale skoro już ma, to może chcesz jeden dla innego psiaka pod Twoją opieką?[/QUOTE]
A chętnie, tego nigdy nie jest za wiele :)

U kogo zamawiałaś?