Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Pszłam lunczykową porą... Pusto...

Idę jeść ;-)

Znowu!

:-)[/quote]
To pewnie z tego stresa szamasz tyle :evil_lol:
[quote name='evaxon']cze przeszesłodka gromadko :loveu::loveu::loveu:[/quote]
Ale się słodko zrobiło :p
Czeeeeee :multi:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Jabcokowa! Tobie chyba bardzo się nudzi w to wolne! Oc! Popracuj trochę za mnie! Ja się pobyczę![/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Nie:diabloti:

Witaj Menrzusiu! :multi:Jestem z samego rana..........zmierzła[/COLOR][/FONT][/B][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]:cool1:[/COLOR][/FONT][/B][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green] bo mi kawy brakło.........muszę w te pędy do sklepu:cool1:.............ale jeszcze chwilkę posiedzę:evil_lol:
[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witaj Menrzusiu! :multi:Jestem z samego rana..........zmierzła[/COLOR][/FONT][/B][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]:cool1:[/COLOR][/FONT][/B][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green] bo mi kawy brakło.........muszę w te pędy do sklepu:cool1:.............ale jeszcze chwilkę posiedzę:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Zdecydowanie za dużo pijasz tej kawy, że Ci jej brakło :eviltong:

Witanko spragnionej :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']Zdecydowanie za dużo pijasz tej kawy, że Ci jej brakło :eviltong:

Witanko spragnionej :multi:[/quote][COLOR=Green][B][FONT=Century Gothic]Nie duzo nie dużo tylko dawno na zakupach nie byłam:cool1:

Witaj Mądraliński:diabloti:[/FONT][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='apple'][COLOR=green][B][FONT=Century Gothic]Nie duzo nie dużo tylko dawno na zakupach nie byłam:cool1:[/FONT][/B][/COLOR]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witaj Mądraliński:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Przecież codziennie rano mówisz, że musisz zmykać na zakupy? :crazyeye:

Coś kręcisz :eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Przecież codziennie rano mówisz, że musisz zmykać na zakupy? :crazyeye:

Coś kręcisz :eviltong::evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ale takie rzeczy jak kawa to kupuje w marketach a w markecie daaaawno nie byłam i się nie zapowiada wiec dzisiaj musze kupic w osiedlowym sklepiku jakies badziewie nie kawe:cool1:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ale takie rzeczy jak kawa to kupuje w marketach a w markecie daaaawno nie byłam i się nie zapowiada wiec dzisiaj musze kupic w osiedlowym sklepiku jakies badziewie nie kawe:cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
To co to za sklepiki jak w nich tylko kawa zbożowa jest? Może idź do spożywczego, a nie do warzywniaka :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']To co to za sklepiki jak w nich tylko kawa zbożowa jest? Może idź do spożywczego, a nie do warzywniaka :evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No jakiś ty dowciapny dzisiaj - ho ho ho

Do spożywczego chodze tyl;ko on tak kijowo zaopatrzony a do następnego mam tyle co do marketu więc...............sam rozumiesz:cool1:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No jakiś ty dowciapny dzisiaj - ho ho ho[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Do spożywczego chodze tyl;ko on tak kijowo zaopatrzony a do następnego mam tyle co do marketu więc...............sam rozumiesz:cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Nooooo, rozumiem.......żeś leniwa i niechce Ci się chodzić :roflt:

Posted

[quote name='Menrzuś']Nooooo, rozumiem.......żeś leniwa i niechce Ci się chodzić :roflt:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Pfffff:obrazic:

Ide na te zakupy i po ta kawe bo już mnie głowa zaczyna boleć:roll: i jeszcze mi tu insynuują :roll: Pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:roll:
[/B][/COLOR][/FONT]
;)

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Pfffff:obrazic:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ide na te zakupy i po ta kawe bo już mnie głowa zaczyna boleć:roll: i jeszcze mi tu insynuują :roll: Pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

;)[/quote]
To śmigaj, bo jeszcze mi tu zaśniesz :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']To śmigaj, bo jeszcze mi tu zaśniesz :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:roll::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Pfffff:obrazic:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ide na te zakupy i po ta kawe bo już mnie głowa zaczyna boleć:roll: i jeszcze mi tu insynuują :roll: Pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

;)[/quote]

To gdzie Ty Ciotka mieszkasz??? :crazyeye: Że po kawę musisz tyle drałować? :crazyeye:

Wróciłaś już? :cool3:

Doberek Menrzusiu!!! :loveu:

Posted

to co to za wieś, że nawet kawy nie można w sklepie kupić ? :crazyeye: :evil_lol::evil_lol:
u mnie na wsi na ulicy 800 m od domu w takim sklepiku w garażu jest wszystko :eviltong: tylko oczywiście dużo droższe, więc też przeważnie kupuję w marketach wracając z pracy......
u siebie na mieście, tzn. na wsi (ale w rynku :evil_lol:), kupuję tylko mięsko i wędlinkę, bo są naprawdę dobre wyroby i owoce na targu w sobotę pod kościołem. ;)

Witam :multi:
Menrzuś, u ciebie pewnie piękne słoneczko......a u mnie leje.....

Posted

[quote name='Agniest']to co to za wieś, że nawet kawy nie można w sklepie kupić ? :crazyeye: :evil_lol::evil_lol:
u mnie na wsi na ulicy 800 m od domu w takim sklepiku w garażu jest wszystko :eviltong: tylko oczywiście dużo droższe, więc też przeważnie kupuję w marketach wracając z pracy......
u siebie na mieście, tzn. na wsi (ale w rynku :evil_lol:), kupuję tylko mięsko i wędlinkę, bo są naprawdę dobre wyroby i owoce na targu w sobotę pod kościołem. ;)

Menrzuś, u ciebie pewnie piękne słoneczko......a u mnie leje.....[/quote]

No widzisz Jabcokowa! Nawet Agniestka się dziwi! A ona to dopiero na wsi mieszka... ;)

Posted

no na mojej wsi też jest sklepik jest w nim prawie wszystko tylko fakt cenią się niezmiernie:evil_lol: Witam Menrzusiu taka pogoda licha to chyba drzemka co?;)

Posted

[quote name='Iza i Avanti']To gdzie Ty Ciotka mieszkasz??? :crazyeye: Że po kawę musisz tyle drałować? :crazyeye:

Wróciłaś już? :cool3:

Doberek Menrzusiu!!! :loveu:[/quote]
Doberek Izuniu :multi:

Sam się zastanawiam w którym Jaworznie jabłkowa mieszka :p
[quote name='Agniest']to co to za wieś, że nawet kawy nie można w sklepie kupić ? :crazyeye: :evil_lol::evil_lol:

Menrzuś, u ciebie pewnie piękne słoneczko......a u mnie leje.....[/quote]
Cześć :multi:
Gorąco sie zrobiło,słońce grzeje niemiłosiernie :shake:

Ja to po dobre wędliny właśnie na wieś podgdańską jadę - z daleka omijam wszelkie markety. Złudne są te oszczędności w cenie - lepsza jest tradycyjna wędlina, niż solanka z marketu