e.v.a Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 cze przeszesłodka gromadko :loveu::loveu::loveu: Quote
Menrzuś Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Pszłam lunczykową porą... Pusto... Idę jeść ;-) Znowu! :-)[/quote] To pewnie z tego stresa szamasz tyle :evil_lol: [quote name='evaxon']cze przeszesłodka gromadko :loveu::loveu::loveu:[/quote] Ale się słodko zrobiło :p Czeeeeee :multi: Quote
e.v.a Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='Menrzuś'] Ale się słodko zrobiło :p Czeeeeee :multi:[/quote] aaa bo taki cukiereczek cie odwiedził :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Menrzuś Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='evaxon']aaa bo taki cukiereczek cie odwiedził :loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] Landrynka? A może krówka? :evil_lol::p Quote
e.v.a Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='Menrzuś']Landrynka? A może krówka? :evil_lol::p[/quote] uuuułaaaa ja chce krówkeeee:placz::placz::placz::placz: Quote
Menrzuś Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='evaxon']uuuułaaaa ja chce krówkeeee:placz::placz::placz::placz:[/quote] Mam....mordoklejki ..... mmmmmmmm :razz::diabloti: Quote
e.v.a Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='Menrzuś']Mam....mordoklejki ..... mmmmmmmm :razz::diabloti:[/quote] ale ja chce krówke:cool1: Quote
Menrzuś Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='evaxon']ale ja chce krówke:cool1:[/quote] za późno - zjedzone :cool1: Quote
apple Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Jabcokowa! Tobie chyba bardzo się nudzi w to wolne! Oc! Popracuj trochę za mnie! Ja się pobyczę![/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Nie:diabloti: Witaj Menrzusiu! :multi:Jestem z samego rana..........zmierzła[/COLOR][/FONT][/B][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]:cool1:[/COLOR][/FONT][/B][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green] bo mi kawy brakło.........muszę w te pędy do sklepu:cool1:.............ale jeszcze chwilkę posiedzę:evil_lol: [/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witaj Menrzusiu! :multi:Jestem z samego rana..........zmierzła[/COLOR][/FONT][/B][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]:cool1:[/COLOR][/FONT][/B][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green] bo mi kawy brakło.........muszę w te pędy do sklepu:cool1:.............ale jeszcze chwilkę posiedzę:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Zdecydowanie za dużo pijasz tej kawy, że Ci jej brakło :eviltong: Witanko spragnionej :multi: Quote
apple Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='Menrzuś']Zdecydowanie za dużo pijasz tej kawy, że Ci jej brakło :eviltong: Witanko spragnionej :multi:[/quote][COLOR=Green][B][FONT=Century Gothic]Nie duzo nie dużo tylko dawno na zakupach nie byłam:cool1: Witaj Mądraliński:diabloti:[/FONT][/B][/COLOR] Quote
Menrzuś Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='apple'][COLOR=green][B][FONT=Century Gothic]Nie duzo nie dużo tylko dawno na zakupach nie byłam:cool1:[/FONT][/B][/COLOR] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witaj Mądraliński:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Przecież codziennie rano mówisz, że musisz zmykać na zakupy? :crazyeye: Coś kręcisz :eviltong::evil_lol: Quote
apple Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='Menrzuś']Przecież codziennie rano mówisz, że musisz zmykać na zakupy? :crazyeye: Coś kręcisz :eviltong::evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ale takie rzeczy jak kawa to kupuje w marketach a w markecie daaaawno nie byłam i się nie zapowiada wiec dzisiaj musze kupic w osiedlowym sklepiku jakies badziewie nie kawe:cool1:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ale takie rzeczy jak kawa to kupuje w marketach a w markecie daaaawno nie byłam i się nie zapowiada wiec dzisiaj musze kupic w osiedlowym sklepiku jakies badziewie nie kawe:cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] To co to za sklepiki jak w nich tylko kawa zbożowa jest? Może idź do spożywczego, a nie do warzywniaka :evil_lol: Quote
apple Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='Menrzuś']To co to za sklepiki jak w nich tylko kawa zbożowa jest? Może idź do spożywczego, a nie do warzywniaka :evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No jakiś ty dowciapny dzisiaj - ho ho ho Do spożywczego chodze tyl;ko on tak kijowo zaopatrzony a do następnego mam tyle co do marketu więc...............sam rozumiesz:cool1:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No jakiś ty dowciapny dzisiaj - ho ho ho[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Do spożywczego chodze tyl;ko on tak kijowo zaopatrzony a do następnego mam tyle co do marketu więc...............sam rozumiesz:cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Nooooo, rozumiem.......żeś leniwa i niechce Ci się chodzić :roflt: Quote
apple Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='Menrzuś']Nooooo, rozumiem.......żeś leniwa i niechce Ci się chodzić :roflt:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Pfffff:obrazic: Ide na te zakupy i po ta kawe bo już mnie głowa zaczyna boleć:roll: i jeszcze mi tu insynuują :roll: Pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:roll: [/B][/COLOR][/FONT] ;) Quote
Menrzuś Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Pfffff:obrazic:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ide na te zakupy i po ta kawe bo już mnie głowa zaczyna boleć:roll: i jeszcze mi tu insynuują :roll: Pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:roll:[/COLOR][/FONT][/B] ;)[/quote] To śmigaj, bo jeszcze mi tu zaśniesz :evil_lol: Quote
apple Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='Menrzuś']To śmigaj, bo jeszcze mi tu zaśniesz :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:roll::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:roll::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Czymnij się :loveu::hand: Quote
Iza i Avanti Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Pfffff:obrazic:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ide na te zakupy i po ta kawe bo już mnie głowa zaczyna boleć:roll: i jeszcze mi tu insynuują :roll: Pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:roll:[/COLOR][/FONT][/B] ;)[/quote] To gdzie Ty Ciotka mieszkasz??? :crazyeye: Że po kawę musisz tyle drałować? :crazyeye: Wróciłaś już? :cool3: Doberek Menrzusiu!!! :loveu: Quote
Agniest Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 to co to za wieś, że nawet kawy nie można w sklepie kupić ? :crazyeye: :evil_lol::evil_lol: u mnie na wsi na ulicy 800 m od domu w takim sklepiku w garażu jest wszystko :eviltong: tylko oczywiście dużo droższe, więc też przeważnie kupuję w marketach wracając z pracy...... u siebie na mieście, tzn. na wsi (ale w rynku :evil_lol:), kupuję tylko mięsko i wędlinkę, bo są naprawdę dobre wyroby i owoce na targu w sobotę pod kościołem. ;) Witam :multi: Menrzuś, u ciebie pewnie piękne słoneczko......a u mnie leje..... Quote
Iza i Avanti Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='Agniest']to co to za wieś, że nawet kawy nie można w sklepie kupić ? :crazyeye: :evil_lol::evil_lol: u mnie na wsi na ulicy 800 m od domu w takim sklepiku w garażu jest wszystko :eviltong: tylko oczywiście dużo droższe, więc też przeważnie kupuję w marketach wracając z pracy...... u siebie na mieście, tzn. na wsi (ale w rynku :evil_lol:), kupuję tylko mięsko i wędlinkę, bo są naprawdę dobre wyroby i owoce na targu w sobotę pod kościołem. ;) Witam :multi: Menrzuś, u ciebie pewnie piękne słoneczko......a u mnie leje.....[/quote] No widzisz Jabcokowa! Nawet Agniestka się dziwi! A ona to dopiero na wsi mieszka... ;) Quote
credita Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 no na mojej wsi też jest sklepik jest w nim prawie wszystko tylko fakt cenią się niezmiernie:evil_lol: Witam Menrzusiu taka pogoda licha to chyba drzemka co?;) Quote
Menrzuś Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='Iza i Avanti']To gdzie Ty Ciotka mieszkasz??? :crazyeye: Że po kawę musisz tyle drałować? :crazyeye: Wróciłaś już? :cool3: Doberek Menrzusiu!!! :loveu:[/quote] Doberek Izuniu :multi: Sam się zastanawiam w którym Jaworznie jabłkowa mieszka :p [quote name='Agniest']to co to za wieś, że nawet kawy nie można w sklepie kupić ? :crazyeye: :evil_lol::evil_lol: u mnie na wsi na ulicy 800 m od domu w takim sklepiku w garażu jest wszystko :eviltong: tylko oczywiście dużo droższe, więc też przeważnie kupuję w marketach wracając z pracy...... u siebie na mieście, tzn. na wsi (ale w rynku :evil_lol:), kupuję tylko mięsko i wędlinkę, bo są naprawdę dobre wyroby i owoce na targu w sobotę pod kościołem. ;) Witam :multi: Menrzuś, u ciebie pewnie piękne słoneczko......a u mnie leje.....[/quote] Cześć :multi: Gorąco sie zrobiło,słońce grzeje niemiłosiernie :shake: Ja to po dobre wędliny właśnie na wieś podgdańską jadę - z daleka omijam wszelkie markety. Złudne są te oszczędności w cenie - lepsza jest tradycyjna wędlina, niż solanka z marketu Quote
Recommended Posts