Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][COLOR=green][B][FONT=Century Gothic]Precz - przepadnij siło nieczysta:diabloti:[/FONT][/B][/COLOR][/quote]

:diabloti::diabloti::diabloti:

A jak z jogurcikiem takie jagódki smakują? Boszszszsz.....:evil_lol:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']:diabloti::diabloti::diabloti:

A jak z jogurcikiem takie jagódki smakują? Boszszszsz.....:evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Bossszzzzz tylko nie z jogurcikiem:mdleje:
[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Bossszzzzz tylko nie z jogurcikiem:mdleje:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Dlaczego? Idealnie się komponuje smakowo :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Dlaczego? Idealnie się komponuje smakowo :evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Taaaaaaa a sprawdzałes już?:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Taaaaaaa a sprawdzałes już?:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

No maaaaaasz......i szwagierce też dałem :roflt:

Posted

[quote name='Menrzuś']No maaaaaasz......i szwagierce też dałem :roflt:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Uuuuuuuuu to aż tak go lubisz czy aż tak nie lubisz męża tej szwagierki:razz::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Uuuuuuuuu to aż tak go lubisz czy aż tak nie lubisz męża tej szwagierki:razz::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Przecież to dla jego dobra, no nie?:razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Przecież to dla jego dobra, no nie?:razz:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No wiesz to zalezy.......obys tylko nie zaszkodził:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No wiesz to zalezy.......obys tylko nie zaszkodził:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Ale z malinkami były.....to jak mogły zaszkodzić? :crazyeye::evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale z malinkami były.....to jak mogły zaszkodzić? :crazyeye::evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No wiesz myślę że malinki to nie zaszkodza.......mnie chodzi o efekt końcowy:roll:.............:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No wiesz myślę że malinki to nie zaszkodza.......mnie chodzi o efekt końcowy:roll:.............:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Nic na biegunkę nie dodawałem....słowo

:evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Nic na biegunkę nie dodawałem....słowo

:evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No to skoro tak to myśle że przeżyje:evil_lol:.....tylko czeka go lekki szok:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No to skoro tak to myśle że przeżyje:evil_lol:.....tylko czeka go lekki szok:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Ale to nie na wywołanie szoka było :eviltong:

:diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale to nie na wywołanie szoka było :eviltong:

:diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No wiem ale pośrednio to szok wywołuje:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No wiem ale pośrednio to szok wywołuje:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Ciekawe :hmmmm:.....to nowość dla mnie. Hmmmm, muszę to przemyśleć.

Posted

[quote name='Menrzuś']Ciekawe :hmmmm:.....to nowość dla mnie. Hmmmm, muszę to przemyśleć.[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahahahahahahahahahahahaahaahahahahahahaha:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Buhahahahahahahahahahahahaahaahahahahahahaha:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
.....i jeszcze się rechocze :hmmmm:.....to też trzeba przemysleć :cool1:

Przestało padać - miłego dzionka :multi:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Siem zastanawiam gdzie jestem! Półtora strony o biegunkowym działaniu jogurcika z owocami czytam.... Hm....

Widziałam pikne fotki zabawowe, spankowe, leśne...

Doberek Menrzusiu![/quote]
To było namawianie Jabłkowej na zrobienie dżemiku :lol:

To znaczy, że masz dobry wzrok :evil_lol:

Bry wieczorek.....a pewnie i ranek :multi:

Posted

Fotki sprzed tygodnia - żeby zamknąć rozdział :p

Na wspólnym spacerku
[IMG]http://img158.imageshack.us/img158/447/p7120033rz9.jpg[/IMG]

Argon pilnował małego
[IMG]http://img231.imageshack.us/img231/1605/p7120041th7.jpg[/IMG]

.... a Sylwa tarzała się w wysokich trawach
[IMG]http://img158.imageshack.us/img158/7992/p7120043qp9.jpg[/IMG]

Oglądanie królestwa z balkonu :lol:
[IMG]http://img231.imageshack.us/img231/9383/p7120044in7.jpg[/IMG]

Ciekawy wszystkiego
[IMG]http://img158.imageshack.us/img158/1654/p7120046wn1.jpg[/IMG]

Posted

Dzisiaj bylismy na pierwszym szczepieniu - Gacek sobie trochę popiskał i od razu zasnął mi na ręce. W domu też spał, a teraz ma gulkę na łapce. Jak dotknąć, to płacze i od razu Argon przylatuje - liżąc nas po twarzy prosi, żebyśmy go nie maltretowali :shake:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Siem zastanawiam gdzie jestem! Półtora strony o biegunkowym działaniu jogurcika z owocami czytam.... Hm....[/quote]

No widzisz. Nie tylko ja myślałam o regulacji:eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']Dzisiaj bylismy na pierwszym szczepieniu - Gacek sobie trochę popiskał i od razu zasnął mi na ręce. W domu też spał, a teraz ma gulkę na łapce. Jak dotknąć, to płacze i od razu Argon przylatuje - liżąc nas po twarzy prosi, żebyśmy go nie maltretowali :shake:[/quote]

Zrób ciepły okład. I w ogóle trzymać to w ciepłym. Mój psiak jak to miał to latał obwiązany szalikiem polarowym. A i tak trzeba było rozmasowywać. Nie wiem kto bardziej płakał on czy ja:-(

Ale ja się tu wymądrzam a pewnie Ty to wszystko wiesz:roll:

Posted

[quote name='Kara.']Zrób ciepły okład. I w ogóle trzymać to w ciepłym. Mój psiak jak to miał to latał obwiązany szalikiem polarowym. A i tak trzeba było rozmasowywać. Nie wiem kto bardziej płakał on czy ja:-(

Ale ja się tu wymądrzam a pewnie Ty to wszystko wiesz:roll:[/quote]
Właśnie leży pod polarkiem - obraz nędzy i rozpaczy:-(

Posted

Biedactwo:-( Ale może mu się samo wchłonie bez tych tortur. W każdym razie trzymam za niego kciuki.

A dzieciom to się pieluchę grzeje w mikrofalówce i przykłada. Co prawda na kolki ale cel ten sam-rozgrzanie. Można tak samo bandaż albo ręczniczek.