Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No tak....Ty sie wyśpisz jadąc, a TZ będzie ryrał :shake:

I Ty tak naprawdę na dwa tgodnie wyjeżdżasz? Zatęsknię się :placz::placz:
Przyślij pocztówkę, a ja ją wkleję :razz:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']No tak....Ty sie wyśpisz jadąc, a TZ będzie ryrał
:shake:

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No coś ty ja nie potrafię spać w samochodzie:shake:....bede mu gderała:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

I Ty tak naprawdę na dwa tgodnie wyjeżdżasz? Zatęsknię się :placz::placz:
Przyślij pocztówkę, a ja ją wkleję :razz:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No na pewno na tydzień....potem wpadne moze na dzień lub dwa i znów wybywam...chyba:roll:

Z resztą nie tęsknij na zapas - na razie tylko przez tydzień:lol:
A co do pocztówki to - postaram sie wysłać;)
[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No na pewno na tydzień....potem wpadne moze na dzień lub dwa i znów wybywam...chyba:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Z resztą nie tęsknij na zapas - na razie tylko przez tydzień:lol:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A co do pocztówki to - postaram sie wysłać;)[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Już słyszę to gderanie :evil_lol:.....biedny TZ :diabloti:

eeeeeech......trzeba będzie jakoś wytrzymać....może trochę schudnę :evil_lol: Z tęsknoty oczywiście

Posted

apple jak i tak jestem szczęśliwa że o 23 bo jeszcze miesiąc temu to była 2 w nocy i nie ma zmiłuj :evil_lol:
Jeny ,ale ci dobrze no i pogoda ma być odpoczniesz opalisz się i jodu nawdychasz super;)

Posted

[quote name='Menrzuś']Już słyszę to gderanie :evil_lol:.....biedny TZ :diabloti:

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No już nie przesadzaj:roll:....też potrafię być czasem miła:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

eeeeeech......trzeba będzie jakoś wytrzymać....może trochę schudnę :evil_lol: Z tęsknoty oczywiście[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No obyś tylko nie zniknął bo sobie nie daruje a Ptasiory to mnie zadziobią:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[quote name='credita']apple jak i tak jestem szczęśliwa że o 23 bo jeszcze miesiąc temu to była 2 w nocy i nie ma zmiłuj :evil_lol:

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No tak to i tak sukces;)

[/B][/COLOR][/FONT] Jeny ,ale ci dobrze no i pogoda ma być odpoczniesz opalisz się i jodu nawdychasz super;)[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Noooo ciesze się jak nie wiem, aż spać nie moge:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Menrzuś']Pogoda będzie

:roflt::roflt::roflt:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Normalnie Ćwiniak:mad::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No obyś tylko nie zniknął bo sobie nie daruje a Ptasiory to mnie zadziobią:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Noooo ciesze się jak nie wiem, aż spać nie moge:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Ale napewno nie w samochodzie: uważaj....nie tutaj - znowu droge pomyliłeś.....czy ty myslisz, że ziemniaki wieziesz?.... :evil_lol:

Może się uda mi nie zasuszyć się :eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale napewno nie w samochodzie: uważaj....nie tutaj - znowu droge pomyliłeś.....czy ty myslisz, że ziemniaki wieziesz?.... :evil_lol:

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Eeeeee tak to jest standardowo- pffff co to za gderanie:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Może się uda mi nie zasuszyć się :eviltong:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No koniecznie, smaruj sie:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No koniecznie, smaruj sie:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Ten Twój TZ to ma nerwy :evil_lol:

A czym niby?

Posted

[quote name='Menrzuś']Ten Twój TZ to ma nerwy :evil_lol:

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nooooooo stalowe:diabloti: Też go podziwiam....ja bym ze sobą nie wytrzymała:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

A czym niby?[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No jak to czym kremikiem czy inszym balsamem:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='credita']no u nas na Śląsku tak się mówi :evil_lol:
A ten Menrzuś to jakiegoś potwora w tobie widzi,mój drogi bez kobiet świat by był bez wyrazu;)[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Prawda! Też to zauważyłaś? Normalnie jakoś mnie tak demonizuje niewiedzieć czemu:roll:.

TAK MY KOBIETY.............................aaahhhhhhhhhhhh:lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='credita']Gdybyśmy nie były takie fajne to by z nami nie gadał nie?;)[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Trafiłaś w samo sedno:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='credita']no u nas na Śląsku tak się mówi :evil_lol:
A ten Menrzuś to jakiegoś potwora w tobie widzi,mój drogi bez kobiet świat by był bez wyrazu;)[/quote]

Znowu ten śląski slang :evil_lol:
No taaaak....pewnie......już mi nie wmawiaj, że Jabłuszko jest be wg mnie :eviltong:....Jeszcze przed wyjazdem mi wiąchę puści :diabloti:

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No jak to czym kremikiem czy inszym balsamem:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
no co Ty - mam to wcierać w siebie?????? :crazyeye:

Posted

[quote name='Menrzuś']Znowu ten śląski slang :evil_lol:
No taaaak....pewnie......już mi nie wmawiaj, że Jabłuszko jest be wg mnie :eviltong:....Jeszcze przed wyjazdem mi wiąchę puści :diabloti:

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Najwyzej moge ci dać wiąche:Rose:[/B][/COLOR][/FONT]

no co Ty - mam to wcierać w siebie?????? :crazyeye:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Koniecznie jak wróce to sprawdze:diabloti:

Dobra kochani teraz już na prawde uciekam....trzymcie się ciepło papa:loveu::hand::buzi:
[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Koniecznie jak wróce to sprawdze:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Dobra kochani teraz już na prawde uciekam....trzymcie się ciepło papa:loveu::hand::buzi:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Ale ty słodka :loveu:

Ty też uważaj....paaaaaaaaaaaaaa :hand::buzi: