Menrzuś Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 No tak....Ty sie wyśpisz jadąc, a TZ będzie ryrał :shake: I Ty tak naprawdę na dwa tgodnie wyjeżdżasz? Zatęsknię się :placz::placz: Przyślij pocztówkę, a ja ją wkleję :razz: Quote
apple Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Menrzuś']No tak....Ty sie wyśpisz jadąc, a TZ będzie ryrał :shake: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No coś ty ja nie potrafię spać w samochodzie:shake:....bede mu gderała:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] I Ty tak naprawdę na dwa tgodnie wyjeżdżasz? Zatęsknię się :placz::placz: Przyślij pocztówkę, a ja ją wkleję :razz:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No na pewno na tydzień....potem wpadne moze na dzień lub dwa i znów wybywam...chyba:roll: Z resztą nie tęsknij na zapas - na razie tylko przez tydzień:lol: A co do pocztówki to - postaram sie wysłać;) [/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No na pewno na tydzień....potem wpadne moze na dzień lub dwa i znów wybywam...chyba:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Z resztą nie tęsknij na zapas - na razie tylko przez tydzień:lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A co do pocztówki to - postaram sie wysłać;)[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Już słyszę to gderanie :evil_lol:.....biedny TZ :diabloti: eeeeeech......trzeba będzie jakoś wytrzymać....może trochę schudnę :evil_lol: Z tęsknoty oczywiście Quote
credita Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 apple jak i tak jestem szczęśliwa że o 23 bo jeszcze miesiąc temu to była 2 w nocy i nie ma zmiłuj :evil_lol: Jeny ,ale ci dobrze no i pogoda ma być odpoczniesz opalisz się i jodu nawdychasz super;) Quote
apple Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Menrzuś']Już słyszę to gderanie :evil_lol:.....biedny TZ :diabloti: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No już nie przesadzaj:roll:....też potrafię być czasem miła:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] eeeeeech......trzeba będzie jakoś wytrzymać....może trochę schudnę :evil_lol: Z tęsknoty oczywiście[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No obyś tylko nie zniknął bo sobie nie daruje a Ptasiory to mnie zadziobią:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [quote name='credita']apple jak i tak jestem szczęśliwa że o 23 bo jeszcze miesiąc temu to była 2 w nocy i nie ma zmiłuj :evil_lol: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No tak to i tak sukces;) [/B][/COLOR][/FONT] Jeny ,ale ci dobrze no i pogoda ma być odpoczniesz opalisz się i jodu nawdychasz super;)[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Noooo ciesze się jak nie wiem, aż spać nie moge:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
apple Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Menrzuś']Pogoda będzie :roflt::roflt::roflt:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Normalnie Ćwiniak:mad::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
apple Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='credita']ja to nazywam fiberreise :evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Cooooo? Fi co?:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No obyś tylko nie zniknął bo sobie nie daruje a Ptasiory to mnie zadziobią:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Noooo ciesze się jak nie wiem, aż spać nie moge:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Ale napewno nie w samochodzie: uważaj....nie tutaj - znowu droge pomyliłeś.....czy ty myslisz, że ziemniaki wieziesz?.... :evil_lol: Może się uda mi nie zasuszyć się :eviltong: Quote
apple Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Menrzuś']Ale napewno nie w samochodzie: uważaj....nie tutaj - znowu droge pomyliłeś.....czy ty myslisz, że ziemniaki wieziesz?.... :evil_lol: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Eeeeee tak to jest standardowo- pffff co to za gderanie:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Może się uda mi nie zasuszyć się :eviltong:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No koniecznie, smaruj sie:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No koniecznie, smaruj sie:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Ten Twój TZ to ma nerwy :evil_lol: A czym niby? Quote
credita Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 no u nas na Śląsku tak się mówi :evil_lol: A ten Menrzuś to jakiegoś potwora w tobie widzi,mój drogi bez kobiet świat by był bez wyrazu;) Quote
apple Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Menrzuś']Ten Twój TZ to ma nerwy :evil_lol: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nooooooo stalowe:diabloti: Też go podziwiam....ja bym ze sobą nie wytrzymała:roll:[/B][/COLOR][/FONT] A czym niby?[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No jak to czym kremikiem czy inszym balsamem:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
apple Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='credita']no u nas na Śląsku tak się mówi :evil_lol: A ten Menrzuś to jakiegoś potwora w tobie widzi,mój drogi bez kobiet świat by był bez wyrazu;)[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Prawda! Też to zauważyłaś? Normalnie jakoś mnie tak demonizuje niewiedzieć czemu:roll:. TAK MY KOBIETY.............................aaahhhhhhhhhhhh:lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
credita Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Gdybyśmy nie były takie fajne to by z nami nie gadał nie?;) Quote
apple Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='credita']Gdybyśmy nie były takie fajne to by z nami nie gadał nie?;)[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Trafiłaś w samo sedno:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='credita']no u nas na Śląsku tak się mówi :evil_lol: A ten Menrzuś to jakiegoś potwora w tobie widzi,mój drogi bez kobiet świat by był bez wyrazu;)[/quote] Znowu ten śląski slang :evil_lol: No taaaak....pewnie......już mi nie wmawiaj, że Jabłuszko jest be wg mnie :eviltong:....Jeszcze przed wyjazdem mi wiąchę puści :diabloti: [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No jak to czym kremikiem czy inszym balsamem:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] no co Ty - mam to wcierać w siebie?????? :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='credita']Gdybyśmy nie były takie fajne to by z nami nie gadał nie?;)[/quote] dokładnie....trafnie to określiłaś :multi: Quote
Menrzuś Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='credita']no to miłe:laugh2_2:[/quote] Nareszcie :multi::multi: :loveu: Quote
apple Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Menrzuś']Znowu ten śląski slang :evil_lol: No taaaak....pewnie......już mi nie wmawiaj, że Jabłuszko jest be wg mnie :eviltong:....Jeszcze przed wyjazdem mi wiąchę puści :diabloti: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Najwyzej moge ci dać wiąche:Rose:[/B][/COLOR][/FONT] no co Ty - mam to wcierać w siebie?????? :crazyeye:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Koniecznie jak wróce to sprawdze:diabloti: Dobra kochani teraz już na prawde uciekam....trzymcie się ciepło papa:loveu::hand::buzi: [/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Koniecznie jak wróce to sprawdze:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Dobra kochani teraz już na prawde uciekam....trzymcie się ciepło papa:loveu::hand::buzi:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Ale ty słodka :loveu: Ty też uważaj....paaaaaaaaaaaaaa :hand::buzi: Quote
credita Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 udanego wypoczynku :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts