Menrzuś Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='Bodziulka']o jej :evil_lol:[/quote] Co o jej?:cool3: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='szyszka.fr']staram sie przedstawiac sprawe jasno i szczerze ,zeby potem nie bylo problemow zreszta mielismy kilka starc np on jest przeciwny by pies spal w luzku i rozkladal sie na kanapach, poszlismy na kompromis jesli chce zebym wpuscila Pawla do luszka to pies moze wchodzic na kanape:diabloti:[/quote] Najpierw wprowadź psa do domu, a resztę załatwi jego wrodzony urok osobisty;) i facet zgodzi się na wszystko :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 a nic, tak mi się... wyrwało :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='Danusia12'][B]Szyszka.fr[/B] - jeszcze trochę. Uzbrój sie w cierpliwość, a spełni się :p[/quote] wiem wiem ale ciezko powtarzam jak litanie 2 tygodnie, 2 tygodnie.... dokladnie 2 lutego , wizyta u lekarza , sciagna mu gips, pojedzie do Elblaga i akcja "boksio" ruszy pelna para:lol: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='Bodziulka']a nic, tak mi się... wyrwało :evil_lol:[/quote] Hehe.. no bo jakieś insynuacje wyczułem :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='Danusia12']Najpierw wprowadź psa do domu, a resztę załatwi jego wrodzony urok osobisty;) i facet zgodzi się na wszystko :evil_lol:[/quote] zgadzam sie:lol: boksie maja takie cos w sobie, ze urobia kazdego wystarczy spojrzec w te slodkie oczeta i ...... PRZEPADLES:lol: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='szyszka.fr']wiem wiem ale ciezko powtarzam jak litanie 2 tygodnie, 2 tygodnie.... dokladnie 2 lutego , wizyta u lekarza , sciagna mu gips, pojedzie do Elblaga i akcja "boksio" ruszy pelna para:lol:[/quote] Powodzenia!!!!!! I jak będziesz w Polsce to koniecznie daj znać!! Jeszcze przed wylotem skontaktuj się koniecznie z AgaiTheta - to chodzące cudo Tobie na pewno pomoże. Quote
szyszka.fr Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='Danusia12']Powodzenia!!!!!! I jak będziesz w Polsce to koniecznie daj znać!! Jeszcze przed wylotem skontaktuj się koniecznie z AgaiTheta - to chodzące cudo Tobie na pewno pomoże.[/quote] ja dojade do niego bo jeszcze nie moge sie zwolnic z roboty i chce tz wyslac na spodkanie z Aga Quote
Menrzuś Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='szyszka.fr']zgadzam sie:lol: boksie maja takie cos w sobie, ze urobia kazdego wystarczy spojrzec w te slodkie oczeta i ...... PRZEPADLES:lol:[/quote] To nie tylko oczęta - te słodkie minki, różne, w zależności od sytuacji. To kręcenie głową, te kręcenie doopcią na powitanie...... Quote
Menrzuś Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='szyszka.fr']ja dojade do niego bo jeszcze nie moge sie zwolnic z roboty i chce tz wyslac na spodkanie z Aga[/quote] No to tak jakbyś już fafluna miziała :eviltong: Quote
szyszka.fr Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 najbardziej w bokserach podoba sie to ze sa takie..... "ludzkie" nie znajduje innego slowa w dodatku mimika pysiaczkow powala na nogi Quote
Menrzuś Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Tak, bokserki mają twarze, a nie mordki. Quote
szyszka.fr Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='Danusia12']No to tak jakbyś już fafluna miziała :eviltong:[/quote] mam nadzieje:lol: oj mam na boksia juz sie zgodzil i mielismy w planie wziac z hodowli ale potem pomyslalam ,ze warto dac szanse boksiowi poszkodowanemu przez los, uszczesliwic kogos uszczesliwiajac siebie szczerze mowiac to przerazila mnie powiekszajaca sie lista bokserow w schroniskach a szczeniaczki z hodowli i tak znajda latwiej dobre domki Quote
Menrzuś Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Będziecie mieli łatwiej, bo ten boksio przywiąże się do Was na amen. Może będzie problem na początku z zostawianiem go samego w domu. Kurcze, jak ja lubię bokserki :-( Quote
szyszka.fr Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='Danusia12']Będziecie mieli łatwiej, bo ten boksio przywiąże się do Was na amen. Może będzie problem na początku z zostawianiem go samego w domu. Kurcze, jak ja lubię bokserki :-([/quote] nie wiem jak to jest z adoptowanym boksiem licze sie z tym ze moze nie byc latwo z poczatku wiem jednak, ze WARTO pozatym boksio to sama radosc, ktora pozwoli Ci zapomniec o calym swiecie:lol: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Już Ty lepiej o tym świecie nie zapominaj - na karmę też trzeba zarobić :razz: A macie warunki mieszkaniowe na boksia? Będziecie mieli czas wychodzić z nim? Quote
Asior Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Menrzuś A Powiedz No Mi Bo Od Poczatku To Mi Spokoju Nie Daje....po Co Sylwa Siedzi W Domu W Szelkach????? Quote
Menrzuś Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Że Jak Się Rzuca Na Argona, To Mam Za Co Złapać :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 tak, moge sobie dostosowac godziny pracy( w granicach rozsadku) tak by nie musial dlugo siedziec sam, po za tym mamy tu olbrzyyyyyyyyyyyyyymi park wiec bedzie mial pole do popisu :) poranne spacerki spadna na mnie bo tz stanowczo odmawia chyba ze ja bede niedysponowana :) Quote
Asior Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='Danusia12']Że Jak Się Rzuca Na Argona, To Mam Za Co Złapać :evil_lol:[/QUOTE] no jak za co :cool3: niewiesz??? :cool3: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='szyszka.fr']tak, moge sobie dostosowac godziny pracy( w granicach rozsadku) tak by nie musial dlugo siedziec sam, po za tym mamy tu olbrzyyyyyyyyyyyyyymi park wiec bedzie mial pole do popisu :) poranne spacerki spadna na mnie bo tz stanowczo odmawia chyba ze ja bede niedysponowana :)[/quote] TZ przełamie się - od czego masz rozum :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='Asior']no jak za co :cool3: niewiesz??? :cool3:[/quote] Ni cholerki :shake: Quote
szyszka.fr Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 musze sie pozegnac jutro a raczej dzisiaj trzeba wczesnie wstac milej nocki zycze Quote
Menrzuś Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Wzajemnie... szyszko (jak to dziwnie brzmi:-o ) Quote
AgaiTheta Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Hejka łobuziaki :loveu: Mój Chesterek w nowym domku, ale blisko mnie, bedziemy sie odwiedzać. Szyszko chętnie spotkam sie na kawce z Twoim lubym, posiedzimy przy kompie i wybierzemy na pewno jakiś piękny nieszczęśliwy, póki co, okaz. Tylko dowiedz sie jakie dokumenty psiak musi mieć by móc z Wami wyjechać. Chesterek ma dobry dom, a my byśmy go dłużej nie mogli miec u siebie, bo rozstanie bolało by bardziej, i tak łatwo nie jest :-( Quote
Recommended Posts