Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='szyszka.fr']staram sie przedstawiac sprawe jasno i szczerze ,zeby potem nie bylo problemow
zreszta mielismy kilka starc np on jest przeciwny by pies spal w luzku i rozkladal sie na kanapach, poszlismy na kompromis jesli chce zebym wpuscila Pawla do luszka to pies moze wchodzic na kanape:diabloti:[/quote]

Najpierw wprowadź psa do domu, a resztę załatwi jego wrodzony urok osobisty;) i facet zgodzi się na wszystko :evil_lol:

Posted

[quote name='Danusia12'][B]Szyszka.fr[/B] - jeszcze trochę. Uzbrój sie w cierpliwość, a spełni się :p[/quote]
wiem wiem ale ciezko
powtarzam jak litanie 2 tygodnie, 2 tygodnie....
dokladnie 2 lutego , wizyta u lekarza , sciagna mu gips, pojedzie do Elblaga
i akcja "boksio" ruszy pelna para:lol:

Posted

[quote name='Danusia12']Najpierw wprowadź psa do domu, a resztę załatwi jego wrodzony urok osobisty;) i facet zgodzi się na wszystko :evil_lol:[/quote]
zgadzam sie:lol:
boksie maja takie cos w sobie, ze urobia kazdego
wystarczy spojrzec w te slodkie oczeta i ...... PRZEPADLES:lol:

Posted

[quote name='szyszka.fr']wiem wiem ale ciezko
powtarzam jak litanie 2 tygodnie, 2 tygodnie....
dokladnie 2 lutego , wizyta u lekarza , sciagna mu gips, pojedzie do Elblaga
i akcja "boksio" ruszy pelna para:lol:[/quote]

Powodzenia!!!!!!
I jak będziesz w Polsce to koniecznie daj znać!! Jeszcze przed wylotem skontaktuj się koniecznie z AgaiTheta - to chodzące cudo Tobie na pewno pomoże.

Posted

[quote name='Danusia12']Powodzenia!!!!!!
I jak będziesz w Polsce to koniecznie daj znać!! Jeszcze przed wylotem skontaktuj się koniecznie z AgaiTheta - to chodzące cudo Tobie na pewno pomoże.[/quote]
ja dojade do niego bo jeszcze nie moge sie zwolnic z roboty
i chce tz wyslac na spodkanie z Aga

Posted

[quote name='szyszka.fr']zgadzam sie:lol:
boksie maja takie cos w sobie, ze urobia kazdego
wystarczy spojrzec w te slodkie oczeta i ...... PRZEPADLES:lol:[/quote]

To nie tylko oczęta - te słodkie minki, różne, w zależności od sytuacji. To kręcenie głową, te kręcenie doopcią na powitanie......

Posted

[quote name='szyszka.fr']ja dojade do niego bo jeszcze nie moge sie zwolnic z roboty
i chce tz wyslac na spodkanie z Aga[/quote]

No to tak jakbyś już fafluna miziała :eviltong:

Posted

[quote name='Danusia12']No to tak jakbyś już fafluna miziała :eviltong:[/quote]
mam nadzieje:lol: oj mam
na boksia juz sie zgodzil i mielismy w planie wziac z hodowli
ale potem pomyslalam ,ze warto dac szanse boksiowi poszkodowanemu przez los, uszczesliwic kogos uszczesliwiajac siebie
szczerze mowiac to przerazila mnie powiekszajaca sie lista bokserow w schroniskach
a szczeniaczki z hodowli i tak znajda latwiej dobre domki

Posted

Będziecie mieli łatwiej, bo ten boksio przywiąże się do Was na amen. Może będzie problem na początku z zostawianiem go samego w domu. Kurcze, jak ja lubię bokserki :-(

Posted

[quote name='Danusia12']Będziecie mieli łatwiej, bo ten boksio przywiąże się do Was na amen. Może będzie problem na początku z zostawianiem go samego w domu. Kurcze, jak ja lubię bokserki :-([/quote]
nie wiem jak to jest z adoptowanym boksiem
licze sie z tym ze moze nie byc latwo z poczatku
wiem jednak, ze WARTO
pozatym boksio to sama radosc, ktora pozwoli Ci zapomniec o calym swiecie:lol:

Posted

tak, moge sobie dostosowac godziny pracy( w granicach rozsadku) tak by nie musial dlugo siedziec sam, po za tym mamy tu olbrzyyyyyyyyyyyyyymi park wiec bedzie mial pole do popisu :)
poranne spacerki spadna na mnie bo tz stanowczo odmawia chyba ze ja bede niedysponowana :)

Posted

[quote name='szyszka.fr']tak, moge sobie dostosowac godziny pracy( w granicach rozsadku) tak by nie musial dlugo siedziec sam, po za tym mamy tu olbrzyyyyyyyyyyyyyymi park wiec bedzie mial pole do popisu :)
poranne spacerki spadna na mnie bo tz stanowczo odmawia chyba ze ja bede niedysponowana :)[/quote]

TZ przełamie się - od czego masz rozum :evil_lol:

Posted

Hejka łobuziaki :loveu:
Mój Chesterek w nowym domku, ale blisko mnie, bedziemy sie odwiedzać.

Szyszko chętnie spotkam sie na kawce z Twoim lubym, posiedzimy przy kompie i wybierzemy na pewno jakiś piękny nieszczęśliwy, póki co, okaz.
Tylko dowiedz sie jakie dokumenty psiak musi mieć by móc z Wami wyjechać.
Chesterek ma dobry dom, a my byśmy go dłużej nie mogli miec u siebie, bo rozstanie bolało by bardziej, i tak łatwo nie jest :-(