Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Cześć Menrzusiu!

Avanti z uznaniem spoglądał na zdjęcia ;-)
[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No nie dziwię się :razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Dzieńdoberek :multi:.....pogoda się polepszyła, to i Argon nabrał wigoru - wymusza na rozespanej Sylwie zabawę :lol: a ona tylko zębiska szczerzy[/quote][B][FONT=Century Gothic]Czyli sielanka od rana:evil_lol:[/FONT][/B]

Posted

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]
[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-412.gif[/IMG]..[FONT=Arial][COLOR=Red]...siedne obok Dżapkowej i poczekam [/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/B][FONT=Arial][COLOR=Red][B][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-108.gif[/IMG]...doberek [/B]
[/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic]Czyli sielanka od rana:evil_lol:[/FONT][/B][/quote]

Tylko, że szaleją niebezpiecznie blisko kawki :shake:

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-412.gif[/IMG]..[FONT=Arial][COLOR=red]...siedne obok Dżapkowej i poczekam [/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/B][FONT=Arial][COLOR=red][B][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-108.gif[/IMG]...doberek [/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]

A na co niby poszczekasz?:razz:
Nie pij tak dużo, bo będziesz często biegać :lol:
Witanko :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']Tylko, że szaleją niebezpiecznie blisko kawki :shake:

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To odsuń kaffke co by sie nie poparzyły:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Witanko :multi:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ala jest zahartowawa:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ala jest zahartowawa:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Juz się uspokoił - na fotelu się umościł :p

Nooooo....właśnie teraz chyba pobiegła :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Juz się uspokoił - na fotelu się umościł :p

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Bo go pewno panuś skarcił:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Nooooo....właśnie teraz chyba pobiegła :evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Myslisz...po jedenj kaffce :-o[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Myslisz...po jedenj kaffce :-o[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

bo dostał ptasie mleczko :lol:

a nie widziałaś jak wachlowała kubasami? :-o

Posted

[quote name='Menrzuś']bo dostał ptasie mleczko :lol:

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ha spryciarz z ciebie :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

a nie widziałaś jak wachlowała kubasami? :-o[/quote]
..............[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ke?:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Dobra kochani musze lecieć do małej....bede po południu ale dopiero po 15:cool1::eviltong: jak bedziecie to poklikamy.....................Papaptki tez dla Izy która zaginęła gdzies na łączach[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Menrzuś']
Witanko :multi:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]witanko ....
no czekam na cd obiecanej historyjki :razz::razz:

no co ty .......po 1 kaffce biegać ...;)....biegam se ...ale po blogaskach :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple']..............[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ke?:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Jakie znowu Ke??? :crazyeye:

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Dobra kochani musze lecieć do małej....bede po południu ale dopiero po 15:cool1::eviltong: jak bedziecie to poklikamy.....................Papaptki tez dla Izy która zaginęła gdzies na łączach[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Trzymnij się :multi:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]witanko ....[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=red]no czekam na cd obiecanej historyjki :razz::razz:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]no co ty .......po 1 kaffce biegać ...;)....biegam se ...ale po blogaskach :multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

a juz sie witaliśmy.......ale co mi tam - dzieńdoberek :multi:

przecież cd był o 00:02......więcej po spacerku ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']Jakie znowu Ke??? :crazyeye:

[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]ke to po mojemu słucham? lub Co?:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]ke to po mojemu słucham? lub Co?:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

hihihi... Menrzuś się nie zna! Ja to od razu wiedziałam, że "ke" to "co" :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']a juz sie witaliśmy.......ale co mi tam - dzieńdoberek :multi:

przecież cd był o 00:02......więcej po spacerku ;)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .....oki:p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Ja rozumiem, że "so", to jest "co", ale skąd to "ke"? :crazyeye:[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Z hiszpańskiego czy jakiegoś iszego języka:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Z hiszpańskiego czy jakiegoś iszego języka:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

taaaaaa.....pewnie.....już mi tu nie pitol :cool3:

[quote name='Iza i Avanti']to Ty chyba ślipy jesteś :eviltong:[/quote]

a cuś mi się no łoko rzuciło :shake: