Menrzuś Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Ogólnie to tak....teraz czekamy do przyszłego poniedziałku na wyniki Quote
Agniest Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 na pewno będą dobre ;) wszyscy trzymamy kciuki, więc nie bój nic ;) a moje suczydła znowu mają problem z uszami, standardowo dostały kropelki, ale Żabulec jak zwykle kłapie zębami.....a poprzednim razem już było prawie dobrze :shake: Quote
Menrzuś Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 mam nadzieję :razz: pewnie ją pogoda dołuje i musi dać upust swemu cierpieniu :evil_lol: coś się zegar na Dogomanii rozregulował.... Quote
Agniest Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 to przez tą zmianę czasu :evil_lol: a fotki śliczne :loveu: czy mi się wydaje, czy Sylwa ma troszkę siwiejące fafelki ?? trochę jest na to za młoda :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Argon też miał 2 lata jak zaczął siwieć.....no ale to mogło tez przez Sylwę być :evil_lol: Sylwa ma narazie tylko jasny meszek. Przez tą jedną godzinę to moje są całkiem rozstrojone Quote
Agniest Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 troszkę mnie nie było, bo trzeba nadrobić zaległości....... łooooooo już po 16.00 ale się zasiedziałam :evil_lol::diabloti: widać w krainie dogomanii przesuwają czas do przodu :diabloti: do jutra :loveu: Quote
Menrzuś Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Trzymaj się ciepło......do jutra :hand: Quote
halbina Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 A Inka zaczęła mieć siwy nalot zaraz po przyjeździe do mnie... a miała dopiero roczek... ciekawe, kto ją tak stresuje w tym domu?... :roll: Sylwa wcale nie wygląda jak gremlina! A Argon... ach!... Quote
Imbirka Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 dzieńdoberek:multi::multi::multi::multi: [url]http://img456.imageshack.us/img456/8789/img0355yn1.jpg[/url] ale udają, ze słuchają.... słodziaki:diabloti::loveu::loveu::loveu::loveu: no a Nunuś wyjący do "księżyca" :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Menrzuś Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='halbina']A Inka zaczęła mieć siwy nalot zaraz po przyjeździe do mnie... a miała dopiero roczek... ciekawe, kto ją tak stresuje w tym domu?... :roll: Sylwa wcale nie wygląda jak gremlina! A Argon... ach!...[/quote] W "tym" to ja rozumiem, że w Twoim :evil_lol:.....to musisz sama na to pytanie odpowiedzieć :eviltong: Sylwa nie wygląda jak gremlina - ona jest Gremliną :p Co do Argona - też tak uważam :razz: Quote
Menrzuś Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='Imbirka']dzieńdoberek:multi::multi::multi::multi: [URL]http://img456.imageshack.us/img456/8789/img0355yn1.jpg[/URL] ale udają, ze słuchają.... słodziaki:diabloti::loveu::loveu::loveu::loveu: no a Nunuś wyjący do "księżyca" :loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] to prawda...Sylwa czasami słucha, ale Argon tylko patrzy, a jak skończę tyradę, to robi swoje :evil_lol: .... i takie prawie bezdźwięczne jest to ałułułuuuuuuu ....śmiać się można do łez. Przypomniało mi się - jak był jeszcze 3-miesięcznym szczeniaczkiem, to po tym jak go zostawiłem samego na 2 godziny, wlazł mi na kolana i to samo zrobił.....normalnie płaczący i żalący się psiak. Quote
halbina Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Inka się tak nie żali... ona z godnością... siwieje... :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Witam! Rano nie moglam wejsc na dogo, widac jeszcze wszyscy spali i Menrzus pokoik zamknal:evil_lol:, a moze haslo zalozyl? dawno mnie nie bylo to nie wiem mnie nikt o zmianie czasu nie uprzedzil i wstalam godzine wczesniej , nic tylko sie:grab: Quote
halbina Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 No tak to już jest... jak się przyjdzie za wcześnie w gości... pewnie jeszcze sprzątał Menrzuś... Quote
Menrzuś Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='halbina']Inka się tak nie żali... ona z godnością... siwieje... :evil_lol:[/quote] ....a Sylwa z wrzaskliwą godnością :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='szyszka.fr']Witam! Rano nie moglam wejsc na dogo, widac jeszcze wszyscy spali i Menrzus pokoik zamknal:evil_lol:, a moze haslo zalozyl? dawno mnie nie bylo to nie wiem mnie nikt o zmianie czasu nie uprzedzil i wstalam godzine wczesniej , nic tylko sie:grab:[/quote] Rano też nie mogłem wejść.....ktoś tu grzebał przy zegarku i się dogomania rozregulowała chyba. To telewizor Ci się zepsuł....albo net Ci odcięli? :razz: [quote name='halbina']No tak to już jest... jak się przyjdzie za wcześnie w gości... pewnie jeszcze sprzątał Menrzuś...[/quote] Rano szybko posprzątałem, ale sam musiałem se siedzieć :shake: Quote
halbina Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Bo reszta do pracy musiała... A teraz masz towarzystwo... Quote
Menrzuś Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='halbina']Bo reszta do pracy musiała... A teraz masz towarzystwo...[/quote] Widzę, widzę..... :loveu: Quote
Menrzuś Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='halbina']Tylko pewnie czekasz na inne... :roll:[/quote] a kogo masz na myśli?:razz: Quote
Menrzuś Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='halbina']No... Imbirkę, Asiorka, Szyszkę itd...[/quote] ....Agę, Agniestkę....:evil_lol:.....no i Bodziulkę oczywiście Quote
Imbirka Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Wedle życzenia:diabloti: dobry dzień/wieczór:p:eviltong:... troche ślepa ale jezdem:cool3: [quote name='Danusia12']to prawda...Sylwa czasami słucha, ale Argon tylko patrzy, a jak skończę tyradę, to robi swoje :evil_lol: .... i takie prawie bezdźwięczne jest to ałułułuuuuuuu ....śmiać się można do łez. Przypomniało mi się - jak był jeszcze 3-miesięcznym szczeniaczkiem, to po tym jak go zostawiłem samego na 2 godziny, wlazł mi na kolana i to samo zrobił.....normalnie płaczący i żalący się psiak.[/quote] no mój malutki Nunuś kochany jak się chciał wyżalić:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
halbina Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [IMG]http://www.sgh.waw.pl/kolegia/kes/aktualnosci/zyczenia_noworoczne/szampan.jpg[/IMG] Quote
halbina Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [IMG]http://www.wsp.krakow.pl/zsp/pages/szampan.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts