Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

na pewno będą dobre ;) wszyscy trzymamy kciuki, więc nie bój nic ;)

a moje suczydła znowu mają problem z uszami, standardowo dostały kropelki, ale Żabulec jak zwykle kłapie zębami.....a poprzednim razem już było prawie dobrze :shake:

Posted

to przez tą zmianę czasu :evil_lol:

a fotki śliczne :loveu: czy mi się wydaje, czy Sylwa ma troszkę siwiejące fafelki ?? trochę jest na to za młoda :evil_lol:

Posted

Argon też miał 2 lata jak zaczął siwieć.....no ale to mogło tez przez Sylwę być :evil_lol: Sylwa ma narazie tylko jasny meszek.

Przez tą jedną godzinę to moje są całkiem rozstrojone

Posted

troszkę mnie nie było, bo trzeba nadrobić zaległości.......

łooooooo już po 16.00 ale się zasiedziałam :evil_lol::diabloti:
widać w krainie dogomanii przesuwają czas do przodu :diabloti:

do jutra :loveu:

Posted

A Inka zaczęła mieć siwy nalot zaraz po przyjeździe do mnie... a miała dopiero roczek... ciekawe, kto ją tak stresuje w tym domu?... :roll:
Sylwa wcale nie wygląda jak gremlina! A Argon... ach!...

Posted

dzieńdoberek:multi::multi::multi::multi:
[url]http://img456.imageshack.us/img456/8789/img0355yn1.jpg[/url] ale udają, ze słuchają.... słodziaki:diabloti::loveu::loveu::loveu::loveu:
no a Nunuś wyjący do "księżyca" :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='halbina']A Inka zaczęła mieć siwy nalot zaraz po przyjeździe do mnie... a miała dopiero roczek... ciekawe, kto ją tak stresuje w tym domu?... :roll:
Sylwa wcale nie wygląda jak gremlina! A Argon... ach!...[/quote]

W "tym" to ja rozumiem, że w Twoim :evil_lol:.....to musisz sama na to pytanie odpowiedzieć :eviltong:

Sylwa nie wygląda jak gremlina - ona jest Gremliną :p

Co do Argona - też tak uważam :razz:

Posted

[quote name='Imbirka']dzieńdoberek:multi::multi::multi::multi:
[URL]http://img456.imageshack.us/img456/8789/img0355yn1.jpg[/URL] ale udają, ze słuchają.... słodziaki:diabloti::loveu::loveu::loveu::loveu:
no a Nunuś wyjący do "księżyca" :loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]

to prawda...Sylwa czasami słucha, ale Argon tylko patrzy, a jak skończę tyradę, to robi swoje :evil_lol:

.... i takie prawie bezdźwięczne jest to ałułułuuuuuuu ....śmiać się można do łez. Przypomniało mi się - jak był jeszcze 3-miesięcznym szczeniaczkiem, to po tym jak go zostawiłem samego na 2 godziny, wlazł mi na kolana i to samo zrobił.....normalnie płaczący i żalący się psiak.

Posted

Witam!
Rano nie moglam wejsc na dogo, widac jeszcze wszyscy spali i Menrzus pokoik zamknal:evil_lol:, a moze haslo zalozyl? dawno mnie nie bylo to nie wiem
mnie nikt o zmianie czasu nie uprzedzil i wstalam godzine wczesniej , nic tylko sie:grab:

Posted

[quote name='szyszka.fr']Witam!
Rano nie moglam wejsc na dogo, widac jeszcze wszyscy spali i Menrzus pokoik zamknal:evil_lol:, a moze haslo zalozyl? dawno mnie nie bylo to nie wiem
mnie nikt o zmianie czasu nie uprzedzil i wstalam godzine wczesniej , nic tylko sie:grab:[/quote]
Rano też nie mogłem wejść.....ktoś tu grzebał przy zegarku i się dogomania rozregulowała chyba.
To telewizor Ci się zepsuł....albo net Ci odcięli? :razz:

[quote name='halbina']No tak to już jest... jak się przyjdzie za wcześnie w gości... pewnie jeszcze sprzątał Menrzuś...[/quote]

Rano szybko posprzątałem, ale sam musiałem se siedzieć :shake:

Posted

Wedle życzenia:diabloti: dobry dzień/wieczór:p:eviltong:... troche ślepa ale jezdem:cool3:
[quote name='Danusia12']to prawda...Sylwa czasami słucha, ale Argon tylko patrzy, a jak skończę tyradę, to robi swoje :evil_lol:

.... i takie prawie bezdźwięczne jest to ałułułuuuuuuu ....śmiać się można do łez. Przypomniało mi się - jak był jeszcze 3-miesięcznym szczeniaczkiem, to po tym jak go zostawiłem samego na 2 godziny, wlazł mi na kolana i to samo zrobił.....normalnie płaczący i żalący się psiak.[/quote]
no mój malutki Nunuś kochany jak się chciał wyżalić:loveu::loveu::loveu::loveu: