Menrzuś Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='szyszka.fr']wlasnie wisze na telefonie zdawalo mi sie , ze mam znajomych, ktorzy kochaja zawierzeta a tu wymowki: "brak czasu, pieniedzy" eceeech... dzwonie dalej...[/quote] Bo trzeba mieć brodawkę na mózgu....a takich z brodawkami jest mało :shake: Quote
Agniest Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 boksiów potrzebujących coraz więcej :( jak pomóc wszystkim ????? Quote
Menrzuś Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='Agniest']boksiów potrzebujących coraz więcej :( jak pomóc wszystkim ?????[/quote] A chociażby jak Agnieszka mówi - reklamując stronę bokserów w potrzebie. Jesteś w pracy, to też napisz gdzie możesz, lub gdzie wiesz, że mają/kochają zwierzęta :loveu: Quote
AgaiTheta Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Kochani, mamy w tej chwili 9 boksi na sggw, kliniki nas rujnują kasowo, dzisiaj dwa kolejne boksie się pojawiły, w takich schronach, z których musimy w ciągu kilku dni zabrać, bo odbierzemy po miesiącu takie boksie jak Toro i wtedy juz na bank nie bedzie na leczenie. Wróćcie do nas na wątki BwP, sami ze sobą gadamy, potrzebujemy by tam się cos działo, pomóżcie nam, plizzz :( Quote
Menrzuś Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='AgaiTheta']Kochani, mamy w tej chwili 9 boksi na sggw, kliniki nas rujnują kasowo, dzisiaj dwa kolejne boksie się pojawiły, w takich schronach, z których musimy w ciągu kilku dni zabrać, bo odbierzemy po miesiącu takie boksie jak Toro i wtedy juz na bank nie bedzie na leczenie. Wróćcie do nas na wątki BwP, sami ze sobą gadamy, potrzebujemy by tam się cos działo, pomóżcie nam, plizzz :([/quote] Zawsze pisałem, że z zasady po tych stronkach nie chodzę, ale dla Ciebie Aga, prawie wszystko. Teraz na spacerek muszę Quote
Imbirka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Witajcie kochani:multi: ja tylko chwilkę:cool3: gila mam do pasa i opryszczkę i full roboty:cool3: [B][COLOR=black]Asiorka,[/COLOR][/B] wiesz coś więcej o chłopaku? [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6341052#post6341052[/url] Quote
Menrzuś Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='Imbir1']Witajcie kochani:multi: ja tylko chwilkę:cool3: gila mam do pasa i opryszczkę i full roboty:cool3: [B][COLOR=black]Asiorka,[/COLOR][/B] wiesz coś więcej o chłopaku? [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6341052#post6341052[/URL][/quote] Ciekawie musisz wyglądać :cool3: :evil_lol: A czemu sie tutaj Asiorki pytasz - widzisz przecież, że już tu nie zachodzi :placz: Quote
szyszka.fr Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 ale tu cisza! pusto! pouciekaliscie czy jak? Quote
Menrzuś Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='szyszka.fr']ale tu cisza! pusto! pouciekaliscie czy jak?[/quote] pryndu nie miałem...właśnie mi włączyli Quote
szyszka.fr Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 zartujesz?!!! a reszta? wszystkim wylaczylo? :) Quote
Menrzuś Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='AgaiTheta']a bez pryndu nie dy rydy :loveu:[/quote] ano....ni hu, hu :loveu: Quote
Menrzuś Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='szyszka.fr']zartujesz?!!! a reszta? wszystkim wylaczylo? :)[/quote] tylko mi zabrali :placz: :placz: Quote
szyszka.fr Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='Danusia12']tylko mi zabrali :placz: :placz:[/quote] niegrzeczny byles!:diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='szyszka.fr']niegrzeczny byles!:diabloti:[/quote] To chyba Danusia coś zbroiła, bo ja grzeczny byłem :evil_lol: Wyłączyli jak byłem na spacerku.....więc to napewno Jej wina:diabloti: Quote
szyszka.fr Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 jakie to typowe!! na zoneczke wine zwalasz!!!! nie ladnie!:diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='szyszka.fr']jakie to typowe!! na zoneczke wine zwalasz!!!! nie ladnie!:diabloti:[/quote] To na kogo? Nie pieseczki? No wiesz? :evil_lol: :eviltong: Quote
Menrzuś Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Dzisiaj chyba będę miał nockę z głowy - Sylwa pierwszy raz u nas, a Argon pierwszy raz chyba od roku dostali po kości :p Quote
Menrzuś Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 A niech mają troche przyjemności. Dostaliśmy wczoraj udziec jagnięcy, więc pieski skorzystały. Argon nie może jeść wołowiny i wieprzowiny, a kości z drobiu się nie nadają.....więc trzeba było coś dla faceta kupić :p Quote
szyszka.fr Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 a czemu niby z glowy? psiska chyba szczesliwe? :) Quote
Menrzuś Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='szyszka.fr']a czemu niby z glowy? psiska chyba szczesliwe? :)[/quote] Ale doopska pełne :evil_lol: :diabloti: a jakoś nic nie chciały zrobić białego :diabloti: Quote
szyszka.fr Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='Danusia12']Ale doopska pełne :evil_lol: :diabloti: a jakoś nic nie chciały zrobić białego :diabloti:[/quote] :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: troszke sadelka przy okazji zrzucisz:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='szyszka.fr']:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: troszke sadelka przy okazji zrzucisz:evil_lol:[/quote] sadełko to inwestycja na ciężkie czasy :cool3: :eviltong: Quote
szyszka.fr Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='Danusia12']sadełko to inwestycja na ciężkie czasy :cool3: :eviltong:[/quote] taaaa... kazda wymowka jest dobra...:evil_lol: Quote
Recommended Posts