Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='szyszka.fr']wlasnie wisze na telefonie

zdawalo mi sie , ze mam znajomych, ktorzy kochaja zawierzeta
a tu wymowki: "brak czasu, pieniedzy" eceeech...
dzwonie dalej...[/quote]

Bo trzeba mieć brodawkę na mózgu....a takich z brodawkami jest mało :shake:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agniest']boksiów potrzebujących coraz więcej :( jak pomóc wszystkim ?????[/quote]

A chociażby jak Agnieszka mówi - reklamując stronę bokserów w potrzebie. Jesteś w pracy, to też napisz gdzie możesz, lub gdzie wiesz, że mają/kochają zwierzęta :loveu:

Posted

Kochani, mamy w tej chwili 9 boksi na sggw, kliniki nas rujnują kasowo, dzisiaj dwa kolejne boksie się pojawiły, w takich schronach, z których musimy w ciągu kilku dni zabrać, bo odbierzemy po miesiącu takie boksie jak Toro i wtedy juz na bank nie bedzie na leczenie.
Wróćcie do nas na wątki BwP, sami ze sobą gadamy, potrzebujemy by tam się cos działo, pomóżcie nam, plizzz :(

Posted

[quote name='AgaiTheta']Kochani, mamy w tej chwili 9 boksi na sggw, kliniki nas rujnują kasowo, dzisiaj dwa kolejne boksie się pojawiły, w takich schronach, z których musimy w ciągu kilku dni zabrać, bo odbierzemy po miesiącu takie boksie jak Toro i wtedy juz na bank nie bedzie na leczenie.
Wróćcie do nas na wątki BwP, sami ze sobą gadamy, potrzebujemy by tam się cos działo, pomóżcie nam, plizzz :([/quote]

Zawsze pisałem, że z zasady po tych stronkach nie chodzę, ale dla Ciebie Aga, prawie wszystko.
Teraz na spacerek muszę

Posted

Witajcie kochani:multi: ja tylko chwilkę:cool3: gila mam do pasa i opryszczkę i full roboty:cool3:

[B][COLOR=black]Asiorka,[/COLOR][/B] wiesz coś więcej o chłopaku? [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6341052#post6341052[/url]

Posted

[quote name='Imbir1']Witajcie kochani:multi: ja tylko chwilkę:cool3: gila mam do pasa i opryszczkę i full roboty:cool3:

[B][COLOR=black]Asiorka,[/COLOR][/B] wiesz coś więcej o chłopaku? [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6341052#post6341052[/URL][/quote]

Ciekawie musisz wyglądać :cool3: :evil_lol:
A czemu sie tutaj Asiorki pytasz - widzisz przecież, że już tu nie zachodzi :placz:

Posted

[quote name='szyszka.fr']niegrzeczny byles!:diabloti:[/quote]

To chyba Danusia coś zbroiła, bo ja grzeczny byłem :evil_lol: Wyłączyli jak byłem na spacerku.....więc to napewno Jej wina:diabloti:

Posted

A niech mają troche przyjemności. Dostaliśmy wczoraj udziec jagnięcy, więc pieski skorzystały. Argon nie może jeść wołowiny i wieprzowiny, a kości z drobiu się nie nadają.....więc trzeba było coś dla faceta kupić :p

Posted

[quote name='szyszka.fr']a czemu niby z glowy? psiska chyba szczesliwe? :)[/quote]

Ale doopska pełne :evil_lol: :diabloti: a jakoś nic nie chciały zrobić białego :diabloti:

Posted

[quote name='Danusia12']Ale doopska pełne :evil_lol: :diabloti: a jakoś nic nie chciały zrobić białego :diabloti:[/quote]
:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
troszke sadelka przy okazji zrzucisz:evil_lol:

Posted

[quote name='szyszka.fr']:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
troszke sadelka przy okazji zrzucisz:evil_lol:[/quote]

sadełko to inwestycja na ciężkie czasy :cool3: :eviltong: