Imbirka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='Danusia12']Zaraz fachowca zawołam.......Imbirkaaaaaaaa.....[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jezdem, jezdem prawym przyciskiem myszy klikasz na zdjęcie i we właściwościach kopiujesz adres obrazka Quote
Menrzuś Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='szyszka.fr']:diabloti: :diabloti: :diabloti: to Ty nie jestes fachowcem?:evil_lol:[/quote] Bo ja nie cytuję zdjęć :eviltong: Fachowcem? Dobre mi :megagrin: :megagrin: [quote name='Imbir1']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jezdem, jezdem prawym przyciskiem myszy klikasz na zdjęcie i we właściwościach kopiujesz adres obrazka[/quote] Dzięki fachowcowi :multi: Quote
szyszka.fr Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 proba [URL]http://img408.imageshack.us/img408/1981/p1010030rs0.jpg[/URL] Dzieki Imbirka, przy Tobie wszystko staje sie proste :) Quote
Menrzuś Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='szyszka.fr']proba [URL]http://img408.imageshack.us/img408/1981/p1010030rs0.jpg[/URL] Dzieki Imbirka, przy Tobie wszystko staje sie proste :)[/quote] Próba udana :loveu: :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 ale jezdem dumna!! . . . juz nie :( spalilam Pains au chocolat Quote
Menrzuś Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='szyszka.fr']ale jezdem dumna!![/quote] Jak chorera :p Quote
szyszka.fr Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='Danusia12']Jak chorera :p[/quote] nie ma co sie wysmiewac ja calkiem nietechniczna i nielogiczna jestem:diabloti: kiedys to dla mnie byla czarna magia Quote
Menrzuś Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='szyszka.fr']nie ma co sie wysmiewac ja calkiem nietechniczna i nielogiczna jestem:diabloti: kiedys to dla mnie byla czarna magia[/quote] to w czym jesteś fachowcem? Quote
Imbirka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='szyszka.fr']proba [URL]http://img408.imageshack.us/img408/1981/p1010030rs0.jpg[/URL] Dzieki Imbirka, przy Tobie wszystko staje sie proste :)[/quote] :oops::oops::oops::oops::oops: nie przesadzaj:cool3: Quote
szyszka.fr Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='Danusia12']to w czym jesteś fachowcem?[/quote] :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: w maltretowaniu pci brzydkiej [quote name='Imbir1']:oops::oops::oops::oops::oops: nie przesadzaj:cool3:[/quote] nie przesadzam, probowalam sama do tego dojsc ale nie szlo Quote
Menrzuś Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='szyszka.fr']:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: w maltretowaniu pci brzydkiej[/quote] Aaaaaa....czyli tzw sadyzm przedstawicielki pci pięknej? Magisterkę, czy doktorat w tej specjalności masz?:eviltong: Quote
szyszka.fr Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='Danusia12']Aaaaaa....czyli tzw sadyzm przedstawicielki pci pięknej? Magisterkę, czy doktorat w tej specjalności masz?:eviltong:[/quote] doktorat zrobie jak Tz wroci a co Danusia zainteresowana???:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='szyszka.fr']doktorat zrobie jak Tz wroci a co Danusia zainteresowana???:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote] Danusia ma profesurę :evil_lol: :diabloti: Quote
szyszka.fr Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='Danusia12']Danusia ma profesurę :evil_lol: :diabloti:[/quote] o prosze!! ale powiedz jej, ze trzeba caly czas sie dokrztalcac:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
szyszka.fr Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='Danusia12']Ty mi tu tak nie doradzaj :mad:[/quote] :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: zjadlam te przypalone pains au chocolat (jak sie nie zadba o zakupy to tak sie konczy!), tylko troche wegielek zgrzytal na zebach ale teraz mam zniewalajacy usmiech ide swiat podbijac!!!:diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='szyszka.fr']:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: zjadlam te przypalone pains au chocolat (jak sie nie zadba o zakupy to tak sie konczy!), tylko troche wegielek zgrzytal na zebach ale teraz mam zniewalajacy usmiech ide swiat podbijac!!!:diabloti:[/quote] niektórzy lubią czarne błyszczyki :evil_lol: to na razie :multi: Quote
szyszka.fr Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='Danusia12']niektórzy lubią czarne błyszczyki :evil_lol: to na razie :multi:[/quote] milego dnia:lol: Quote
Menrzuś Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='szyszka.fr']milego dnia:lol:[/quote] i wzajemnie :p Quote
Agniest Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Menrzuś, idę odsapnąc do ciebie, bo u mnie tłok znowu :) Quote
Menrzuś Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='Agniest']Menrzuś, idę odsapnąc do ciebie, bo u mnie tłok znowu :)[/quote] Biedactwo - tak Ciebie wykańczają?:p Quote
Agniest Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 noooo, wy to mistrzunie jesteście - w kilku miejscach na raz tak szybko te pościki klikacie......., a ja tak szybko nie umiem....:oops: :oops: Quote
szyszka.fr Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='Agniest']Menrzuś, idę odsapnąc do ciebie, bo u mnie tłok znowu :)[/quote] HA!!!!:diabloti: :diabloti: nie ukryjesz sie! Quote
szyszka.fr Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='Agniest']noooo, wy to mistrzunie jesteście - w kilku miejscach na raz tak szybko te pościki klikacie......., a ja tak szybko nie umiem....:oops: :oops:[/quote] alez nikt tego od Ciebie nie wymaga zreszta nauczysz sie z biegem czasu:evil_lol: Quote
Imbirka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 a cooo to za ukrywanie?:evil_lol::mad::diabloti: jutro czwartek, zakupy na obiad zrobiłaś?:diabloti: Quote
Recommended Posts