Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piesio znajdzie domek!!! Nie ma się co dołować! Zabraknie siła na kolejne, głowa do góry.
Boksik przecież już bezpieczny, w ciepełku, nabiera ciałka, a i miłość pewnie wkrótce sie pojawi :)

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Danuśki kochane idziemy spać!!!
Jutro podeślę Wam nr konta na kalendarze, chyba że jakoś sie na kawkę umówimy :loveu:

Jutro czekam na fotki ze spacerku naszych toffanków!

Posted

To i ja dorzucę swoje fafluny:oops:

Najpierw Beśka - znana komediantka i artystka rewiowa;)
[IMG]http://img113.imageshack.us/img113/8198/kbqm3.jpg[/IMG]

[IMG]http://img81.imageshack.us/img81/8392/kb1df5.jpg[/IMG]

I together z Nandą, która uważa się za geniusza i nas próbuje przekonać, że to prawda:lol:

[IMG]http://img146.imageshack.us/img146/2966/w1zi5.jpg[/IMG]

pozdrawiamy baaaardzo serdecznie:loveu:

Posted

[quote name='Danusia12']Cudowne faflunki :):) Nie żrą sie?
[/quote]

Czasami robią sobie sparingi, co widać powyżej, ale fazę walki o wpływy maja już za sobą.
Teraz bardzo zgrana z nich drużyna, jak są razem nie straszne im żadne niebezpieczeństwa hehe.

Posted

U nas faza, jak to ujęłas, walki o wpływy, jest w pełnym rozkwicie:) Chociaż Argon już dawno poddał się Sylwie i sam sobie założył pantofel na szyję, to ona cały czas mu pokazuje kto tu rządzi - tak, żeby nie zapomniał:)
Menrzuś

Posted

[quote name='Danusia12']ona cały czas mu pokazuje kto tu rządzi - tak, żeby nie zapomniał:)
Menrzuś[/quote]

hehehe, to się nazywa utrwalanie właściwych zachowań:lol:
Widać feministka Wam się trafiła, taka Manuela Gretkowska wśród bokserów:lol:

Posted

Feministka... :) Raczej pozostałość po tym co przeżyła. Walka o jedzenie, niesamowita łapczywość (rada [B]joaaa[/B] się sprawdza, dzięki), nieumiejętność zabawy z Argonem, nieufność do mężczyzn (ja chyba jestem facetem - widocznie reguła z wyjątkiem), każda czynność przy oku spotyka się z agresją - wczoraj mało nie pogryzła mojej wetki. Ten uraz psychiczny może długo w niej siedzieć.

Posted

Besia, zanim trafiła do nas, została pocięta nożem przez pana właściciela w pijackim amoku. Też miała parę swoich fobii, niektóre przetrwały do dziś.
Ciśnienie na michę było przez jakiś czas bardzo mocne, w końcu kiedy zobaczyła, że papu pojawia się niezmiennie i systematycznie, nieco odpuściła.
Do dziś reaguje panicznym lękiem na każdy kij np. miotłę, albo podniesioną rękę. Podobnie na krzyk.
Poza tym jest najradośniejszym psem, jakiego znam, mamy z niej pociechę, choć zdarza jej się wystawiać nas na ciężkie próby typu: niespodzianka, zjadłam łóżko:diabloti:

Posted

Witajcie kochani :)
Acha, maleńka rada - chociaż specjalistką nie jestem, ale przy dwóch dominujących suczach wiele się naumiałam :) - spróbujcie pokazywać Sylwie, że nie akceptujecie jej "warczenia" na Argona. Ona musi wiedzieć, że agresja w stosunku do Argona jest złą rzeczą.

Posted

[B]Siostra[/B] - zdaję sobie sprawę, że czas, konsekencja i uczucie zrobią swoje. Wczoraj przy próbie włączenia odkurzacza był taki przeraźliwy płacz Sylwki, że od razu zrezygnowałem.
[B]Agniest[/B] - witamy :) Robimy, robimy tak, chociaż miałem opinię, żeby nie reagować. Ale trudno się oprzeć wkroczeniu w "kłótnię"

Posted

Wróciłem ze spacerku. I właśnie jest wojna w domu. Argon po spacerze zawsze jest wesolutki i chce się bawić, a mała chyba ma ochotę na odpoczynek i goni go z wyszczerzoną mordką. Ten szczeka, ta warczy - sajgon :)

Posted

Jak myślę co robię - nie reaguję.
Na spacerku znowu się czegoś nauczyła - że kijasy które znajduje Argon też są zabawkami. I z wrzaskim na niego, aż zostawił. Widowicho jakich mało :)
Menrzuś

Posted

Właśnie ostatnio o zabawkach była też mowa w kręgu psiarzy ze Śląska :lol:. Aby na spacerze bawić z pierwszym psem jedną zabawką, a z drugim inną zabawką ;).