Menrzuś Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='Imbir1']obojętne, może być koniaczek:cool3:, a ptasim mleczkiem chcesz mnie zatkać, zbym nie gadała?:cool3: oki popanikuję sobie w ciszy:cool3::evil_lol: no ja niewiem, gdzie sie szlajasz?:cool3::diabloti:[/quote] Mam tu troszkę nalewki aroniowej. Ale dalej mi tu z łapami - sam naleję :evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 może być naleweczka:p przecie łapki trzymam przy sobie:cool3::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='Imbir1']może być naleweczka:p przecie łapki trzymam przy sobie:cool3::evil_lol:[/quote] Dobra, dobra - Ty byś wlała do tej nalewki trochę kawy i wszystko wyduldała :evil_lol: Bez paniki - trzeba myśleć pozytywnie Quote
Agniest Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 a ja zapomniałam wam powiedzieć, że dzisiaj chorusia trochę jestem (z nosa się leje i gardełko boli) więc może i dla mnie tej naleweczki byś trchę nalał ? :) Quote
Imbirka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 hehehe, coraz ciekawiej się robi:diabloti::diabloti::diabloti: Agniest to za twoje zdrówko:drinking::drinking::drinking: Quote
Menrzuś Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='Agniest']a ja zapomniałam wam powiedzieć, że dzisiaj chorusia trochę jestem (z nosa się leje i gardełko boli) więc może i dla mnie tej naleweczki byś trchę nalał ? :)[/quote] Nie ma sprawy - troszkę syropku do Agniestowej kawki ... i dla podniesienia bukietu smakowego - wit. C 500mg :evil_lol: :cool3: Quote
Menrzuś Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='Imbir1']hehehe, coraz ciekawiej się robi:diabloti::diabloti::diabloti: Agniest to za twoje zdrówko:drinking::drinking::drinking:[/quote] Spokojnie, bo jeszcze ojciec będzie Ciebie prowadził do domu z tego szpitala :crazyeye: Quote
Imbirka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 no przecież ja tylko ten bukiet smakuję:cool3::diabloti: tatuś dzisiaj nie wychodzi:p a do jtra to wytrzeźwieję:eviltong: Quote
Agniest Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 dzięki Imbirko :) i Menrzusiowi też, za troskliwość (wit. C - a mój mężuś, jak wczoraj zobaczył, że mam 38,5 st. gorączki to uciekł spać do drugiego pokoju, że niby nie może się zarazić ....:mad: ). A ja chyba dziś się wcześniej do domku zwolnię, jak szef pozwoli. Quote
Menrzuś Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 A petentów dzisiaj nie ma? Czy może kartkę wywiesiłaś, że zamknięte :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='Agniest']dzięki Imbirko :) i Menrzusiowi też, za troskliwość (wit. C - a mój mężuś, jak wczoraj zobaczył, że mam 38,5 st. gorączki to uciekł spać do drugiego pokoju, że niby nie może się zarazić ....:mad: ). A ja chyba dziś się wcześniej do domku zwolnię, jak szef pozwoli.[/quote] To co Ty robisz w robocie??? Powiedz szefowi, że masz różyczkę i śmigaj wygrzewać się :shake: Quote
Imbirka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 a co następna zapadła na różyczkę?:cool3::evil_lol: Quote
Agniest Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 hehe, coś tam o różyczce już było w twoim wątku :evil_lol: :evil_lol: ale do domku chyba jednak pójdę. Quote
Imbirka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [B][COLOR=Magenta]idź i się kuruj[/COLOR][/B]:p bo bedziesz wyglądać tak jak ja:cool3::diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='Imbir1']a co następna zapadła na różyczkę?:cool3::evil_lol:[/quote] To było na przykład - coś zaraźliwego. Może być też świerzb, żeby sie szef przestraszył zarażenia :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='Agniest']hehe, coś tam o różyczce już było w twoim wątku :evil_lol: :evil_lol: ale do domku chyba jednak pójdę.[/quote] Idź, kuruj się. W domu obłóż się psiakami - jutro będziesz jak nowa:p Quote
Agniest Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='Imbir1'][B][COLOR=magenta]idź i się kuruj[/COLOR][/B]:p bo bedziesz wyglądać tak jak ja:cool3::diabloti:[/quote] :cool3: :cool3: :cool3: :razz: :razz: :evil_lol: no dobra...... idę sobie Menrzuś, a ty mnie w świerzba żadnego nie ubieraj ! :evil_lol: Miłego dzionka wam życzę. Quote
Menrzuś Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='Agniest']:cool3: :cool3: :cool3: :razz: :razz: :evil_lol: no dobra...... idę sobie Menrzuś, a ty mnie w świerzba żadnego nie ubieraj ! :evil_lol: Miłego dzionka wam życzę.[/quote] Trzymaj się :multi: Quote
Menrzuś Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Dobra, trzeba się za coś zabrać - chociażby ten pokoik posprzątać. Pajęczyny na niektórych krzesełkach wyczyścić. Karoliny i Agi sofy wytrzepać - nieużywane, to i sie zakurzyły:evil_lol: Wybywam na razie. Quote
Imbirka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Agniest zdrówka życzymy, kuruj się w ciepełku:lol: papapa Quote
Menrzuś Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Ale Ci Szyszka postów urosło - już 400:razz: Quote
szyszka.fr Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 witam:lol: [quote name='Danusia12']Ale Ci Szyszka postów urosło - już 400:razz:[/quote] ladna okraglutka sumka hihi Quote
Asior Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 jessstem :] menrzuuś uduszę Cię...słucham tej piosenki i słucham i słucham (ściagnęłam "se" ją oczywiście :p) Quote
Recommended Posts