Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Imbir1']obojętne, może być koniaczek:cool3:, a ptasim mleczkiem chcesz mnie zatkać, zbym nie gadała?:cool3: oki popanikuję sobie w ciszy:cool3::evil_lol:

no ja niewiem, gdzie sie szlajasz?:cool3::diabloti:[/quote]

Mam tu troszkę nalewki aroniowej.
Ale dalej mi tu z łapami - sam naleję :evil_lol:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Imbir1']może być naleweczka:p
przecie łapki trzymam przy sobie:cool3::evil_lol:[/quote]

Dobra, dobra - Ty byś wlała do tej nalewki trochę kawy i wszystko wyduldała :evil_lol:
Bez paniki - trzeba myśleć pozytywnie

Posted

a ja zapomniałam wam powiedzieć, że dzisiaj chorusia trochę jestem (z nosa się leje i gardełko boli) więc może i dla mnie tej naleweczki byś trchę nalał ? :)

Posted

[quote name='Agniest']a ja zapomniałam wam powiedzieć, że dzisiaj chorusia trochę jestem (z nosa się leje i gardełko boli) więc może i dla mnie tej naleweczki byś trchę nalał ? :)[/quote]

Nie ma sprawy - troszkę syropku do Agniestowej kawki ... i dla podniesienia bukietu smakowego - wit. C 500mg :evil_lol: :cool3:

Posted

[quote name='Imbir1']hehehe, coraz ciekawiej się robi:diabloti::diabloti::diabloti:

Agniest to za twoje zdrówko:drinking::drinking::drinking:[/quote]

Spokojnie, bo jeszcze ojciec będzie Ciebie prowadził do domu z tego szpitala :crazyeye:

Posted

dzięki Imbirko :) i Menrzusiowi też, za troskliwość (wit. C - a mój mężuś, jak wczoraj zobaczył, że mam 38,5 st. gorączki to uciekł spać do drugiego pokoju, że niby nie może się zarazić ....:mad: ).
A ja chyba dziś się wcześniej do domku zwolnię, jak szef pozwoli.

Posted

[quote name='Agniest']dzięki Imbirko :) i Menrzusiowi też, za troskliwość (wit. C - a mój mężuś, jak wczoraj zobaczył, że mam 38,5 st. gorączki to uciekł spać do drugiego pokoju, że niby nie może się zarazić ....:mad: ).
A ja chyba dziś się wcześniej do domku zwolnię, jak szef pozwoli.[/quote]

To co Ty robisz w robocie??? Powiedz szefowi, że masz różyczkę i śmigaj wygrzewać się :shake:

Posted

[quote name='Imbir1']a co następna zapadła na różyczkę?:cool3::evil_lol:[/quote]

To było na przykład - coś zaraźliwego. Może być też świerzb, żeby sie szef przestraszył zarażenia :evil_lol:

Posted

[quote name='Agniest']hehe, coś tam o różyczce już było w twoim wątku :evil_lol: :evil_lol:
ale do domku chyba jednak pójdę.[/quote]

Idź, kuruj się. W domu obłóż się psiakami - jutro będziesz jak nowa:p

Posted

[quote name='Imbir1'][B][COLOR=magenta]idź i się kuruj[/COLOR][/B]:p bo bedziesz wyglądać tak jak ja:cool3::diabloti:[/quote]

:cool3: :cool3: :cool3: :razz: :razz: :evil_lol:

no dobra...... idę sobie
Menrzuś, a ty mnie w świerzba żadnego nie ubieraj ! :evil_lol:

Miłego dzionka wam życzę.

Posted

[quote name='Agniest']:cool3: :cool3: :cool3: :razz: :razz: :evil_lol:

no dobra...... idę sobie
Menrzuś, a ty mnie w świerzba żadnego nie ubieraj ! :evil_lol:

Miłego dzionka wam życzę.[/quote]

Trzymaj się :multi:

Posted

Dobra, trzeba się za coś zabrać - chociażby ten pokoik posprzątać. Pajęczyny na niektórych krzesełkach wyczyścić. Karoliny i Agi sofy wytrzepać - nieużywane, to i sie zakurzyły:evil_lol:

Wybywam na razie.