szyszka.fr Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='Danusia12'][quote name='szyszka.fr'] To Asiorka :loveu:[/quote] e tam do Asiorki oddzialywania sie przyzwyczailam dzisiaj jakos inaczej Quote
Asior Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 aaatam doopa a nie Asiorka.... mnie tu nie ma .......:D Quote
Menrzuś Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='szyszka.fr'][quote name='Danusia12'] e tam do Asiorki oddzialywania sie przyzwyczailam dzisiaj jakos inaczej[/quote] To idź wreszcie do łóżka z tym gipsem :lol: Dobrej noce Wam :p Quote
e.v.a Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [CENTER][B]:icon_roc:czesc gaduły:icon_roc:[/B] [/CENTER] Quote
Imbirka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [SIZE=3][COLOR=Magenta][B]cześ Kochani gadulińscy[/B][/COLOR][/SIZE] :p [quote name='Danusia12']Taki jakis różowy - co masz różyczkę????:evil_lol:[/quote] [COLOR=Magenta][B]My z Asiorkiem mamy tą samą różyczkę[/B][/COLOR]:p [quote name='Danusia12']Ale teraz zasunęłaś :lol: Wy? Bezbronne?? Jesteście miękkie jak gąbka, a zarazem twarde jak kamień :cool3:[/quote] [quote name='szyszka.fr'][quote name='Danusia12']Ale teraz zasunęłaś :lol: Wy? Bezbronne?? Jesteście miękkie jak gąbka, a jak kamien? tylko gdy trzeba:diabloti:[/quote] :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::p:diabloti: nadrobiłam nocne zaległości:cool3: czy ja dostanę tutaj dzisiaj kawkę, czy sama sobie muszę zrobić:cool3::diabloti: Quote
Imbirka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 cześć Agniest, chyba same wypijemy dzisiaj kawusię:cool3: Quote
Agniest Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 a co, Menrzuś zaspał ? (to co wyście w nocy wyprawiali ? - muszę poczytać ;) ) A to może zimną wodą go CHLUUUUP :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='Agniest']a co, Menrzuś zaspał ? (to co wyście w nocy wyprawiali ? - muszę poczytać ;) ) A to może zimną wodą go CHLUUUUP :evil_lol:[/quote] Czyś Ty oszalała - zimną wodą....... po głowie??? :mad: :mad: Quote
Menrzuś Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Dobra, dobra - już robię tą kawę. Dwie minutki:cool3: Quote
Imbirka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 no to zasiadam:p, Agniest gdzie jesteś?:cool3: Kawkę robią:lol: Quote
Menrzuś Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 A w ogóle to witam Was :multi: w skromnych progach Quote
Imbirka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 a dzieńdobry, dzieńdobry:lol: ja już siedzę jak na szpilkach:cool3: Quote
Menrzuś Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 A co się dzieje? Coś zapomniałem??:cool3: Quote
Imbirka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 nie, ale dzwoniłam do szpitala, tata ma wyłączoną komórkę:cool3: no i wyobraźnia zaczyna mi działać:cool3: wiem, jestem panikara:oops::shake: Quote
Menrzuś Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 W takich momentach niepewności to chyba naturalne Quote
Imbirka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 ech, :cool3: Duśka juz do niego jedzie więc pewnie coś będe wiedzieć:cool3: Menrzuś zapodaj coś do tej kawy, bo ja tu dziś zwariuję:cool3: Quote
Menrzuś Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Co, rumu? :evil_lol: W pracy nie wolno! Zostało tylko nieśmiertelne ptasie mleczko :razz: Quote
Agniest Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='Imbir1']no to zasiadam:p, Agniest gdzie jesteś?:cool3: Kawkę robią:lol:[/quote] jestem, jestem ;) chyba mi jeszcze nie wystygła ? Quote
Menrzuś Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='Agniest']jestem, jestem ;) chyba mi jeszcze nie wystygła ?[/quote] :lol: :lol: Co tam u Ciebie? Coś Twój wątek taki zaniedbany :shake: Quote
Agniest Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='Imbir1']nie, ale dzwoniłam do szpitala, tata ma wyłączoną komórkę:cool3: no i wyobraźnia zaczyna mi działać:cool3: wiem, jestem panikara:oops::shake:[/quote] na pewno wszystko jest ok. Menrzuś, a ty zrób wyjątek i koniaczku dolej Imbirce ;) PS: Że co, mój wątek zaniedbany ? Bo u ciebie spędzam prawie cały czas na necie :evil_lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='Danusia12']Co, rumu? :evil_lol: W pracy nie wolno! Zostało tylko nieśmiertelne ptasie mleczko :razz:[/quote] obojętne, może być koniaczek:cool3:, a ptasim mleczkiem chcesz mnie zatkać, zbym nie gadała?:cool3: oki popanikuję sobie w ciszy:cool3::evil_lol: [quote name='Agniest']jestem, jestem ;) chyba mi jeszcze nie wystygła ?[/quote] no ja niewiem, gdzie sie szlajasz?:cool3::diabloti: Quote
Agniest Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 hi, hi, hi, koniaczek - myślimy o tym samym :) Quote
Menrzuś Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='Agniest']na pewno wszystko jest ok. Menrzuś, a ty zrób wyjątek i koniaczku dolej Imbirce ;) PS: Że co, mój wątek zaniedbany ? Bo u ciebie spędzam prawie cały czas na necie :evil_lol: :evil_lol:[/quote] No wiesz, wywalać Ciebie nie będę, ale zrób coś tam :cool3: Quote
Recommended Posts